Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • у нас
Печелившите от коледната елха на Хермес излязоха ли? Не ги намирам, а пишеше, че на 19-ти ще ги публикуват.  newsm78

П.С. намерих ги с много зор. Е, мен ме няма  Laughing

# 61
Моят смс от спиди е награда от форума,комплект козметика. Много щедър-душ гел,крем за тяло,крем за около очите,дневен крем. Много съм доволна.
И аз го получих и много му се радвам - страхотен е, ще си го ползвам с удоволствие.

# 62
Днес спечелих шоколадчета от лотарията и то 2 броя от 2 опита. Единия фиш беше за тегленето на 4 мин - пуснах за 4 тегления едно число за по 1 лев на теглене.Спечелих 2.50, в най-добрия случай щях 10 да спечеля. Утре ще ги взема и пак ще се пробвам, искам нещо различно от шоколад.
От тегленето на Гурме тази седмица получихте ли мейл? Чудя се дали съм спечелила храна, но нямам мейл още.

# 63
  • Варна
Лале благодаря  bouquet
И мен ме няма в Делимано и Дормео.Общо взето от градинската люлка на Загорка лятото от тогава не съм печелила нищо,а не е да не играя,то даже люлката я спечели мъжа.Успех на всички пожелавам.

# 64
# 65
  • Пловдив
Сега се връщам от кварталната лафка...
Пуснах фиш за 4лв за големия джакпот с две страни на монета ,монетка не спечелих,но викам да спечеля милионите  smile3508 newsm53

# 66
Тип Топ се обадиха (сега, вечерта?) - имат пратка за мен, която ще ми донесат във вторник. Чакам само Гарние и Мейбълин - освен ако не е някоя изненада  Simple Smile

# 67
  • Монтана
Днес спечелих шоколадчета от лотарията и то 2 броя от 2 опита. Единия фиш беше за тегленето на 4 мин - пуснах за 4 тегления едно число за по 1 лев на теглене.Спечелих 2.50, в най-добрия случай щях 10 да спечеля. Утре ще ги взема и пак ще се пробвам, искам нещо различно от шоколад.
От тегленето на Гурме тази седмица получихте ли мейл? Чудя се дали съм спечелила храна, но нямам мейл още.

Аз мисля че съм спечелила от календара с храната понеже го има моето име, но не съм получавала мейл..

# 68
  • София
Честита нова тема!Дано да я напълним с постове за голеееееми награди!Късмет на всички!  Heart Eyes

# 69
Нямам с какво да се запиша в новата тема, но много ми се иска още една награда за последно  Peace

# 70
Весели празници на всички Ви!

# 71
Честито на всички, които се похвалиха с награди.
При мен за сега отникъде нищо, но все още се надявам.
Късметлийска темичка!

# 72
  • Пловдив
 bouquet за темата, а дано се разпишем със спечелени неща в нея

# 73
  • София
Отчитам и аз две стъклени чаши от Фантастико. Само лично ли мога да ги получа?  newsm78 И ако може някой, който си ги е взел вече, да ги покаже, за да знам дали си струва разкарването до Гео Милев. Mr. Green

Едва ли са по-различни от чашите, които даваха в магазина в Разсадника, а те са като на картинката по-долу, но вместо с червени рисунки - със зелени.

От календара на Гурме имах имейл още в деня на публикуването на списъка. Но аз така и не получих имейли за предметните награди от играта с касови бележки. Надявам се, че ми имат адреса от предната седмица, когато спечелих със същия профил храна от календара.

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 21:51 от Тaня67

# 74
Хайде късмет на всички в новата тема Simple Smile

много игри и много награди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт