Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 073
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
Относно гурмето спечелих и храна и купичка от различни седмици - получих и за двете мейл.
Но пък им писах за повторния мейл дето ми пратиха в седмицата , в която нямах награда....препратих им ги и ги попитах защо съм получила мейл за награда отново, а ме няма в списъка ( и не само аз , и майка ми получи така).
Отговориха ми, че нямало такова нещо, а мейлите са през седмица - различни дати, различни часове.
Няма да настоявам, защото все пак за конкретната седмица ме няма в списъка, но не е коректно да пращаш мейл "честита Награда" - а такава да няма.

# 76
  • София
И аз да се запиша с чукче и кърпа от Фантастико.Други награди нямам за съжаление.Успех на всички в новата тема. bouquet

# 77
Искам сребърна паричка от национална лотария ! Simple Smile 

# 78
Благодаря за темата  bouquet аз съм живото доказателство, че това с комкурсите и томболите си е чиста краста. Понеже и аз съм супер запалена, естествено играя за почти всичко - стига наградата да ми харесва  Sunglasses преди 2 седмици обаче родих първото си дете и знаете как е, нямаш време за нищо, камоли за игри. Но снощи докато пиех сок, забелязах, че на капачката има код.  Sunglasses И ММ само ми видя физиономията и каза "ооо моля те не започвай пак, тъкмо си спряла"  Joy Joy
Е, оказа се че промоцията е свършила  Whistling

# 79
  • 1st floor
Отчитам и аз две стъклени чаши от Фантастико. Само лично ли мога да ги получа?  newsm78 И ако може някой, който си ги е взел вече, да ги покаже, за да знам дали си струва разкарването до Гео Милев. Mr. Green

Едва ли са по-различни от чашите, които даваха в магазина в Разсадника, а те са като на картинката по-долу, но вместо с червени рисунки - със зелени.

.
Благодаря, значи ще пропусна, ако трябва лично да се взимат. Mr. Green

# 80
  • Сандански
Благодаря за темата  bouquet аз съм живото доказателство, че това с комкурсите и томболите си е чиста краста. Понеже и аз съм супер запалена, естествено играя за почти всичко - стига наградата да ми харесва  Sunglasses преди 2 седмици обаче родих първото си дете и знаете как е, нямаш време за нищо, камоли за игри. Но снощи докато пиех сок, забелязах, че на капачката има код.  Sunglasses И ММ само ми видя физиономията и каза "ооо моля те не започвай пак, тъкмо си спряла"  Joy Joy
Е, оказа се че промоцията е свършила  Whistling
Честито! Много да ви радва  bouquet

# 81
Честито и от мен. bouquet
Брат ми е спечелил сребърна паричка от лотарията, следобед ще я видя. Laughing

# 82
Смс-а от Спиди е бил за наградата от Бондюел. Grinning

# 83
  • Под Слънцето
Не знам до кога продължава Гурме-то, но от понеделник консервичките ще са на промо  в Кауфланд  по 0,85 пари.

# 84
Честито и от мен. bouquet
Брат ми е спечелил сребърна паричка от лотарията, следобед ще я видя. Laughing
Честито!
Как се играе за паричката, а доколкото разбрах има и други награди. Не съм много наясно с лотарията Simple Smile

# 85
Назад в темата е обяснено подробно как се играе, аз също не знам. Laughing

# 86
  • София
Смс-а от Спиди е бил за наградата от Бондюел. Grinning

Много интересно! Моето броколче го донесе жената от Тип-Топ.  newsm78

# 87
  • Русе
Толова вълнения...за един морков!! #2gunfire

# 88
  • София
Баща ми е спечелил от календара на Пандора, естествено аз съм го регистрирала.  Laughing

# 89
  • sofia
Пуснах аз днес за джакпота и хоп едни шоколадови монетки 😊 зарадвах им се!

Общи условия

Активация на акаунт