Искам да кажа ... (103)

• 55 173
  • 812
  •   1
Отговори
# 75
Аз от тесто с обема на руминото правя само една пица в голямата тава на фурната, максимум да ми остане за още една, малка пица. Тя прави три Laughing Ами, в този случай, предполагам, че ако и моето тесто го разточа като за баница, ще го докарам хрупкаво Laughing

Ми то аз от незнание успях да направя хрупкава пица  Mr. Green
Разделям тестото на 4 питки и го разстилам до "почти да се скъса"  hahaha
Страшна вкусотия става. И то всеки път  Blush

# 76
  • Бургас
Каква е тая бъркана пица пък сега?

# 77
  • София
Тонка*,
а прясна лимонада обичаш ли?
Алвина, какво ще рече прясна лимонада?  Crazy

Сватя, аз късно започнах да пия кафе, като студентка и при това от дъжд на вятър. Не ми прилошаваше тогава от него, но не съм и прекалявала. И като завърших започна драмата ми. Докато се светна от какво ми е зле, мина време в чудене.

# 78
Кате, гладна си, щото не ядеш яйца със сланина, затова! Аз като метна три броя с 30 гр сланинка и 6-8 часа не ми идва на акъл за ядене. Ако искам да раздвижа нещата и да съм в кетоза за ден  два, това иначе просто ястие пак ми върши работа. Смейте ми се вие, след два месеца, като се изпиля и ви покажа пресата, друга песен ще пеете и всички ще искате да ви пращам сланинка:))) Алечке, ела им кажи как свали 10 кила, като бухаше ката ден сметана:))

На зъболекар бях, приятел ни е заминава на почивка и той по топлите страни, прегледа ми зъбите и вика на мъжа ми,слава Богу, че не са всички като жена ти, че повече от уикенд на Банско нямаше да мога да си позволя:))) Нямам грам зъбен камък, това в резултат от жабурене го с кокосово масло. Вие сериозни ли сте, кой започна, Даун? На гинеколог не съм ходила от година, адски мразя, но няма как в понеделник ще отметна и това..

Бела, аз съм подобна сега в краищата, пада червеното и русото избива, сега два месеца ще я мажа с всякакви масла, да сваля още, ще се върна, като Робинзон в главата:) Март сменям цвета. Аз харесвам розово русо, но по светличко.

# 79
Май за нашето Руми, с рецептата  newsm78  Ох, че гадост през телефона, аз на  Сесили отговарям, който ме знае  Embarassed

# 80
Жаки, аз се усещам, че просто не мога да се отпусна и да се нахраня както трябва.Защото винаги съм броила калории и е трябвало да внимавам с грамажите.И сега ям месо, яйца, сметана и.н. и си мисля че ще се удвоя Rolling Eyes Може би съм гладна защото мазнините за деня са ми малко newsm78

Бърканата пица така се казва, сега ще намеря линк.Бъркам тестото, ама то те е точно тесто, а едно такова лепкаво.Става за 2 минути тестото, после го опъвам на пекарска хартия с мазнина и оставям да се надуе малко за около 20 мин.После се нарежда отгоре каквото имате и се пече.Много бързо става.

# 81
  • София
И аз бърканата пица правя често, изключително е лесна и бърза.

# 82
белла дона,
харесва ми и цвета и прическата
розово русо е готин цвят
не зная какъв е бил преди цвета ти, но този ти стои
Скрит текст:
бих сложила спирала на миглите ти  Wink

JACKLIN*,
за яйца, сланина и тем подобни аз вярвам  Simple Smile
ям пържени яйца с много масло, сланина, бекон, халва на филии дебело намазани с масло, зехтин здраво на всичко - идеално ми е, иначе все съм гладна  Crazy
не съм фиданка, но бивам

Тонка*,
запитах те за прясна лимонада /прясно изцеден лимон, захар и вода/, защото не обичаш кафе  Simple Smile

# 83
  • Mediterraneo
Чай обичам, най- много мента. Донесла съм си разни планински, градински и пр. от бг, децата сутрин обичат да пият за закуска с препечени филии.
Без кафе не мога.

Марипоска, става в края на май вече, да. В края на март направихме първия плаж миналата година, няма да казвам, че моите жаби се и къпаха; нещо, което аз си позволих доста по- късно. Как са билетите тогава? За началото на септември за насам има по 60 евро гледах.

# 84
# 85
  • В Космоса
Мерси, Жаки!

Аз започнах режимче. Измислено някакво, смятам да не ям тесто известно време. Днес съм на шопска салата за обяд и сега хапвам картофи на фурна и салата зеле и моркови.

# 86
  • София
Аз да се редактирам - с моето тесто, и на тънко разточено, пак не става баш като на пещ. Откъснах част от тестото и разточих кора, айде не баш като за баница, ама бая тъничка. Много вкусно, ама така - коричка, леко прегоряла, както става на дърва - ми не. Така че Марипоса, давай смело с тестото на Руми, с моето няма да докараш търсения резултат Peace
Бърканата и аз съм я правила много пъти, ама пухкава ми идва, повече обичам тъничка Peace

Жаки, не мож мене с преса да ме изкушиш, душко, прекалено много обичам да ям Joy Едно време, в двайсетте ми години, много ми беше важно да съм хубава! Особено след като родих, знаете го този синдром - мама съм, ама съм красива все още - да се докажеш, вкл. и пред себе си. То беше спорт, диети, мазила, масажи...Борба на много фронтове, ама да съм 50 кила и да няма грам целулит! За кеф - кеф беше, ама ми омръзна бързо Laughing След второто бебе вече ми беше достатъчно да си върна мерките и килограмите, за целулита си затварям очите Laughing Ами - ако искам да имам тяло на модел, трябва да не близвам сладко и да спортувам всеки ден. Ама не съм модел, че да имам време и мерак за всичко това. И...тъй, карам си както ми харесва и ми е екстра Sunglasses Гена само като я чета как подкача всеки ден и вечеря ябълка с бисквита, и моментално почвам да се харесвам повече Joy

# 87
Гена е машина!
Аз толкова стриктна не мога бъда, свинското проговаря в мен Laughing Мен мерките ме интересуват колкото да си влизам в дрехите без да ги спраскам.Имам да сваля около 3 кила Rolling Eyes

# 88
Белинде, това е драмата ма моя живот, кое ще победи суетата или лакомията:) Храната ми е голяма любов, и да я готвя и да я ям, от друга страна природата е била несправедлива с мен и ме е дарила с един много дребничък ръст и всяко излишно кило е силно видимо:) Ако не беше невъзможността да разграждам захари и силната фамилна обремененост от диабет (на дядо му ампутираха и двата крака от усложения и гангрени, баба също от това почина и двамата не дочакаха шейсетте)  едва ли щях да се стресна така и да променя изцяло храненето си.
Сладкото не ми е чак драма, но тестото, ех тестото! Тва баничка, пица, паста, умирааам! Месо не обичам много, но всичко е въпрос на навик, проядох неща, дето не бях опитвала даже:) Важното е, че изселдванията ми са страхотни и ендокринологът ми каза, че отлагаме за неопределено време диабета:)
Сега покрай парзниците си позволих волности, затова зареждам куфара с мръвки и забравям всякакви картофки, тутманици и прочие. На мен ако ме предложиш брускети с масло само или най-скъпия стек, ще посегна към хляба...Ма това преди, сега не може вече:)

# 89
  • Euskal Herria
Аз отдааааавна вече се обичам с тия 20 кила отгоре.  Joy.  Ходя си дебела, щастлива и Убава  Joy Joy Joy.

Важното е да сме здрави, суетата я оставям на заден план, щом се налага. Да изглеждам прилично за годините си, да не плаша децата, това ми стига. Засега се чувствам добре в кожата си, научих се да се обичам и такава.

Общи условия

Активация на акаунт