Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 445
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
А, да, това е рецепта на баба ми, тя беше по-скромна в количествата, за у нас я правя двойна винаги.

Просто забъркай още.

# 841
  • До морето
Броколито най- лесно става със сметана и топено сирене. Чупиш, миеш, бланшираш за 5 минути и после нареждаш в йенска форма, отгоре сметана и топено сирене и печеш.

Отивам да видя пирога  Grinning

# 842
Бодваш в една саксия и ще си имате цяло дърво.
Joy не бъзгайте Сандовеца  Naughty.Зеле е туй,бе Сандо,нали си спец  Laughing,мятай го в бидонЯ. chef
Хохохо, мацкиии newsm48 Ако му бодна някое рафаело и пипируди, може и за букет да мине Joy

# 843
  • София
Може ама някой друг път. Joy

# 844
Искам да кажа, че днес в зоната за хранене  в един мол седнах с детето без и да знам срещу две предполагам надрусани лесбийки, които така страстно и  олигавено се целуваха, че направо ми се догади.  Sick
И те някакви такива прошлячки нелицеприятни, бррр..
Да не говорим детето ми как се шокира,  преместих се веднага на друга маса, но  ми  мина и апетит и всичко Sick
Аман от тея свободи гейски,  пък наречете ме тесногръда.

# 845
  • Пловдив
Ако се целуваха мъж и жена по-добре ли щеше да бъде!? Невъзпитаното си е невъзпитано, независимо гей или стрейт.

# 846
По- добре щеше да бъде.Нямаше да ми направи такова впечатление, просто защото е нормално мъж да се целува с жена, пък дори и най-грозния.
А тея не стига, че вампири, ами и хомо,  което прави нещата далеч по-гадни, за моите възприятия.

# 847
Много е нехигиенично по тия места за хранене по моловете. Голяма кочина. Ядат, като прасета, никой не чисти. Сядали сме няколко пъти, за проба, да видя, какво чак толкова се яде. Ми, мерси. Предпочитам да си напудря брокола  Joy Да го бланширам, после на фурна със синьо сирене и други сирена и бешамелов сос, шъ ли стане newsm78. Жената, като го видя, го бодна във вазата, хахаха #Crazy

# 848
  • София
Като го бланшираш веднага със студена вода го залей. PeaceДа запази цвета и свежестта.

# 849
Абе аз уж не съм тесногръда, уж нямам нищо против различните, но попаднах веднъж на двойка момчета, еми да кажа неприятно си е, точно гнусно.

А, да, това е рецепта на баба ми, тя беше по-скромна в количествата, за у нас я правя двойна винаги.

Просто забъркай още.

Така направих, много е лесно и бързо наистина, даже няма нужда от машина, само дето я вадих.

За спанаха или за броколито бях гледала в едно предаване, че не трябва да се покрива с капак, за да си запази зеления цвят инак потъмнява. Аз купувам броколи, но... замразено, за ужас на добрите готвачи Blush

# 850
С тея броколи Сандо ме посети за едни зелени обувки да ви питам , бихте ли носили такъв грозофил и с какво?
http://prikachi.com/images/603/9023603s.jpg

# 851
  • София
С панталон над кокалчетата или с рокля цвят охра.

Блек,прясното става супер бързо.Опитай Peace

# 852
С тея броколи Сандо ме посети за едни зелени обувки да ви питам , бихте ли носили такъв грозофил и с какво?
http://prikachi.com/images/603/9023603s.jpg
С метла, с дълга дръШка, хохохо Joy

# 853
  • София
Миднайт, оригиналната рецепта за гуакамоле е с пресен кориандър Peace Аз никога не съм опитвала, все с магданоз го правя. Направи и докладвай как е по-хубаво Laughing

Организмът ми съвсем превъртя. Пак тръгна да ми расте мъдрец Shocked И това е всеки път, с всяко бебе. Мислех си, че сега, предвид преклонната ми възраст, ще да съм помъдряла, каквото е имало да мъдрея, но уви! Боли ме и лимфният възел отдолу се поду. Дано не стане пак така зле като предния път, дето се молех да ме хванат родилните болки, само и само да спра за малко да усещам гадния мъдрец!

# 854
  • София
Няма ядове,ще кажа Белинда.Значи трябва да помислиш и за четвъртия мъдрец,да го подпомогнеш де да излезе и той. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт