Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

  • 71 351
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 225
  • До морето
  • Мнения: 7 753
За още по- лесно- задай му и точните GPS координати на магазина  Laughing

# 226
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
За още по- лесно- задай му и точните GPS координати на магазина  Laughing
Joy Flutter

# 227
  • До морето
  • Мнения: 7 753
Руса, руса, ама такива ми идват на акъла  Laughing

# 228
  • Мнения: 18 807
Руса, руса, ама такива ми идват на акъла  Laughing

 Joy Joy Joy  Оправна значи  Wink
Марипоса, маркетинг правя, благодаря за съдействието  Peace


Гена, благодаря, и аз ги открих във Фрамар, каквото има ще взема, че умирам днес цял ден  Cry

# 229
  • Мнения: 17 202
Ние сме със семейна (разбирай моята) и малка, червена спортна (разбирай на мъжа ми). Едната автоматик, др ръчка. На волана съм от ....29 години. В началото москвича на баща ми, после имах БМВ, подарък от тати....мощно, мощно. Най -прекрасното ми каране -в заводите на БМВ имат тестова писта.....същото съм го правила и в Корея, но тест на БМВ не може да се сравни с друго.
Единственното, което не ми доставя удоволствие да карам  от колите в къщи е раптора, но то е защото го свързвам с огромна мръсотия. Добре, че на детето му писна да кара раптор, та продадохме неговия и се отървах от офф роуда всеки уйкенд.

Имам велоергометър в къщи, но с климата тук е живо престъпление да караш в къщи. Иначе е въпрос на навик. Майка ми, на 60+ , заради здравословен проблем и се наложи да кара колело....всеки ден, по 10 км на велоергометъра виси  bouquet

# 230
  • Мнения: 43 296
Да си напиша аз пилешката мусака, пък ако ми дойде музата ще направя и една снимка за по- нагледно.
Картофи на шайби(тънки) се пържат, но не до готовност. След пърженето директно ги слагам в тавата, в която ще пека мусаката. Така я омазняват. Подреждам ги на пласт със застъпване. Трябва хубаво да се покрие дъното и ги посолявам. Върху тях редя сварено пилешко месо(с бутчета с по- добре.), по желание гъби и кашкавал. С бульона от пилешкото, малко прясно мляко, брашно, масло, черен пипер, индийско орехче и сол правя гъст сос бешамел. Може и само с бульон да се направи. Залива се с него картофите и пилешкото месо, колкото да ги покрие. Отгоре се редят още един пласт пържени картофи(този пласт може и да е по рехав, защото е важно основата да е стабилна) и отново се долива бешамел, който да покрие картофите. Отгоре се слага рендосан кашкавал и се запича до хубав загар. Когато се извади от фурната ястието може да е леко воднисто, но колкото повече изстива толкова повече се сгъстява. Хубава е да е похапва топла и студена. Много е вкусна с лимонов сок.

# 231
  • София
  • Мнения: 4 328
Мария, заприлича ми на балканска лазаня твоята рецепта Simple Smile

# 232
  • Мнения: 43 296
Виж ти, това комплимент ли е? newsm78
Рецептата е много, много стара- поне от 15 години я знам. Една счетоводителка, която работеше във фирмата на приятелка й я каза, да изненада родителите си, които се прибираха след дълга почивка.

Днес ми е гадно в душата. Не мога да се преборя с принципите си и изпитвам гняв(а аз съм супер усмихната и позитивна) към човекът, които ми причини този дискомфорт. Всички ми са криви, плаче ми се. Направих малко шопинг- не ми помогна.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:53 от mariat

# 233
  • София
  • Мнения: 4 328
Виж ти, това комплимент ли е? newsm78
разбира се Simple Smile

# 234
  • Мнения: 762
Да се запиша на 16 стр. Спя, колкото мога. Обичам до късно, но не винаги ми се получава.

# 235
  • Мнения: 23 097
Още бистрите колите, а аз вече се изказах, та не съм изпуснала много.

Днес на работа напрежение, ядосах се сериозно.
Взехте на майтап вчерашната тема за минимум 3хил.лв., ама явно всички си мислят че толкова трябва да имат. Пък ако ще и 8ми клас да не са завършили.

# 236
  • Мнения: 6 207
Аз пък карам еднакво добре и автоматик, и не. Толкова съм свикнала, че не ми прави впечатление. Никога и не съм търсила лоста на автоматика, за да превключвам на скорост. Нашата е с ръчни скорости, понякога, когато се кача в колата на баща ми, посягам да включвам 6-та Crazy.

# 237
  • Мнения: 6 496
Току що произведох много хубав  режимен десерт /направо течен шоколад се получи, но лек и пухкав/. Днес незнайно защо купих 1 пакетче брашно от рожков, сложих малко мед, разтопено кокосово и краве масло,една готварска сметана /500гр/ и стана разкош. И кокос добавих накрая.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 19:45 от Ая

# 238
  • Мнения: 9 586
http://prikachi.com/images/305/9026305v.jpg
Ние с Янтра пием текила и уиски, с нейния мъж. А децата сами се гледат....

# 239
  • Мнения: 43 296
Браво на вас и на децата! Наздраве!

Ая, утре отивам за брашно от рожков. Аз може да бутна и малко тъмно какао.

Допълвам се- брашното не е много режимно- сега погледнах. Ти, колко грама сложи от него? Дай някакви пропорции!

Общи условия

Активация на акаунт