Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 387
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 210
  • До морето
Само аз ли държа на автоматика? Няма начин даброволно да се кача пак на ръчка. Толкова е удобно, особено в града по светофари и задръствания. Много си обичам количката, хем е градска кола, хем е достатъчно голяма и удобна за двете деца, гори ми малко и както казах е автоматик, чудна е! Карам от 10 години, откакто имам деца пък въобще не мога без кола, като вързана съм.
За мен идеалната комбинация е малко градска кола и голям джиБ за дълъг път! Марки любими нямам, имам една нелюбима - "со мачката". Имах навремето, чистак бърсак ново от магазина. Егати куцата кола беше, кой какво прави тя все в сервиза за ремонт и аз с пешата.... повече такава не искам да видя.

# 211
  • Пловдив
Аз нямам мнение относно ръчна и автоматик. Много години карах ръчна, добре ми беше. Сега карам автоматик - пак ми е добре.

# 212
  • Mediterraneo
Сигурно се свиква. Веднъж съм карала автоматик, вярно е лесно, но някак не ми беше комфортно. Вероятно, ако карам автоматик известно време, ще свикна и няма да искам пак ръчка.

# 213
  • Пловдив
Абе в началото е голяма смешка. Караш и почнеш да размяташ ляв крак или дясна ръка Joy Joy Joy Joy Особено характерното движение на дясната ръка когато търсиш лоста, който мислиш, че е на определена скорост,оппа, не е там и местиш към друга, и там не е. Смехория Joy Joy Joy

# 214
Марипоса, точно такава иска, прати на лични, моля те, щерката и тя ще взема книжка тази година /ако и дадат де  Wink/, ще си търсим нещо за нас двете. Семейна джипка има, паркетен лъв малко, ама отвсякъде минава  Peace

Така ги изкоментирахте тия БМВ-та, явно не напразно има толкова вицове за тях.
Последният лаф от фейса- циганин и БМВ зимата не работели  Laughing

# 215
  • Sofia
За лекуване на херпес-симплекс: Зовиракс,Ацикловир,Фенивир.И трите вършат работа,разликата е в цената,активната съставка е едн аи съща-ацик. Peace Да не се хваля,но откакто пих хранителна добавка при рецидивиращи херпеси-Оралплекс, не са ми излизали.Че имах период, когато ми излизаха по 2 ,2 пъти месечно  Sick.
Аз обичам да карам с ръчка.Но аз си обичам много шофирането,много.Разтоварва ме  Hug.Обичам и да пракирам на малки места,ей тъй сама да се затруднявам  Laughing.ММ кара автоматик.Има предимства,определено.Като се разменим,обаче,бързо свиквам  bowuu.
Леща готвих,сигурно има година,от както не бях.Само ММ я уважи.Младежът не щя. Crossing Arms Освен нея и свинско месо с прясно зеле в глината,за вечеря  chef.Надявам се два дни да има Едене,че ми омръзнА да  го измислям  ooooh!.
Да кажа, че електронния т магазин на Зара е много смотан.Поръчах едно яке да ми доставят от един в друг магазин, все в София, повече от седмица им отне  Shocked.
А,за електрическата четка да кажа.На детето бях взела.Пробвах я и аз (нали има резервни накрайници),много ми е гадно.Изтръпват ми зъбите и ме заболяват венците  Stop.И той спря да я ползва. Държа много на задължителното почистване с конец  Peace.Опитвам се да приуча и него.Аз не мога да заспя вечер,ако хубаво не почистя с конец зъбите си  Naughty.

# 216
Здравейте на всички,
аз откакто се родиха децата не мога да спя много. Сутрин най-късно в 9 и съм на крак. А преди съм откарвала до 2 следобяд, ама цяла нощ откарвахме по баровете. Сега съм в хоризонтална позиция в момента в кой си легнат децата. не мога да спя през деня ставам като ударена с мокър парцал.
Наскоро си продадохме джипа, много си го обичах, сега сме с тойота корола автоматик. Супер е автоматика много ми харесва. Аз съм мързелива и това непрекъснато сменяне на скорости особено в градска среда ме изнервя.

# 217
  • Mediterraneo
Абе в началото е голяма смешка. Караш и почнеш да размяташ ляв крак или дясна ръка Joy Joy Joy Joy Особено характерното движение на дясната ръка когато търсиш лоста, който мислиш, че е на определена скорост,оппа, не е там и местиш към друга, и там не е. Смехория Joy Joy Joy

СЪщата работа и като караш десен волан. Убивах се да ръкомахам с дясната ръка, блъсках я във вратата, при все че междувременно лявата ми държеше лоста  Mr. Green Ама свикнах много бързо иначе. Мислех, че е супер трудно и неудобно, но не е така.

# 218
  • дядовата ръкавичка
Грам не разбирам от марки автомобили. Колата за мен е средство, а и необходимост, предвид  градския транспорт до "наше село". Иначе много обичам да шофирам, извънградско по живописни пътища, не магистрали.

# 219
  • До морето
Пуууу Гена, на тебе се надявах да ме подкрепиш за автоматика  Laughing

Откакто разбрах колко бързо увира червената леща, друга вкъщи не влиза  chef

Рая, искаш да ти пратя на ЛС каква кола карам ли  newsm78  Руса съм, извини ме  Joy не разбрах

# 220
За десния волан мога да потвърдя, моята е и с десен волан. Има понякога затруднения с излизането от определени завои, но общо взето няма проблеми.

# 221
GeNa,
и аз като теб обичам да карам, че и да паркирам, мушкам се на всякакви мини места, а карам голяма кола.
близо до НДК минавам веднъж и едни младежи от Варна на едно голяяяямо място не могат се наместят и на майтап им предложих помощ, те пък веднага се навиха, та им паркирах каляската. искаха пица да ме водят да ме черпят, симпатяги Grinning

лека полека влизам в работен режим, ма нещо ски само са ми в главата  Simple Smile

червена  леща е обелената нали?

# 222
  • Euskal Herria
Ааа, и аз предпочитам автоматик, само газ и спирачка. Докато карах курса, не пожелах да се упражнявам на нашата кола. За да не се бъркам - ръчка и автоматик.
Обаче да е малка кола автоматик, ако ще и трабант да е, ама автоматик  Joy Joy Joy .

Иначе почти навсякъде ходя пеша, ама тук мога и без кола и градски транспорт. Е, когато ходим до крайни квартали или близки градчета, тогава сме с колата.

# 223
Нищо не разбирам от коли, долен ляв педал не знам за какво служи  hahaha Като купувахме първата кола мъж ми ме води на автоизложение да избираме - качи се, слез, всеки хвали к'вот продава и той тогаз толкоз не се задълбочаваше, та купихме френска, червена. Показваме я на майка ми и тя му вика - "Честито и по-хубава да си купиш". Той пък се засегна, но скоро се усети, че наистина има и по-хубави и почна перидочно да сменя, но аз вече не ходя с него - то багажа какво да каже. Не робува на марка, вече има изградена представа какво иска и какво му върши работа, но определено японските по се котират.
Пекох баница за следобедна закуска и сега пак по задачи.

# 224
  • Sofia
Пуууу Гена, на тебе се надявах да ме подкрепиш за автоматика  Laughing
Laughing подкрепям те  Peace,как иначе. Заръчала съм автоматик аз, ама все ме подминава.... Thinking Crossing ArmsУлеснила съм като съм задала и марка, модел и цвят  Whistling. Да не стават грешки  Mr. Green,ама де да видим .

Общи условия

Активация на акаунт