Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 396
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 195
Аз си мия с ултразвуковата на дъщеря ни, тя отказва да я ползва. Разлика не виждам.

# 196
  • Варна
Имам приятелка, на която мъжът й пътуваше. Имат джип Мерцедес, не е от най-намазаните, но не е и от най-обикновените модели. Тя е върл привърженик на ходенето пеш, но понякога й се налага да ползва колата по ред причини. И тя много се смее на поведението на разни хора като я видели на пътя, казва аз съм руса и карам джип, не е рядкост да се махат от пътя ми. А тя е изключително внимателна, както се казва на мравката път прави. И винаги се посмиваме двете по тази причина. Офроуд джипа също има предимства в градска среда, най-малко обикновено са опасани с тръби и няма да ти пука дали ще го подпреш някъде, да не говорим, че и другите ще гледат да не ги подпреш и ще бягат от пътя ти Simple Smile Аз като видя такова чудовище заобикалям отдалече.

# 197
Флорче, тази болка няма нищо общо с мигренозната, която поне при мен винаги е в дясната половина на главата, зад окото, с нищо не мога да я сбъркам нея. Сега ме боли отзад, като напрежение се чувства, при навеждане и изправяне е много силна пулсираща. Два дни ме държа, започна два дни след цикъл, днес съм ОК, сякаш не е било. Ще видим другия месец дали пак по това време ще се повтори.

Алвина, и БМВ и Мерцедес не са за голям сняг, не ща да ги чуя. Всяко пътуване зимата трябваше да е съобразено с това, ай ще ти се не знаят и тъпите коли, колко пъти съм драпала по нанагорнището пеша с децата, а колата на равното, че не може да се качи. Хич да не ми ги хвалят почитателите, аз на себе си вярвам:)
Може, ако си от Бургас или Пловдив и виждаш сняг на високосна, но в планината е възможно най- тъпия избор. За моя радост на мъжът ми  му увря овнешката,  дебела глава и едва ли ще слезе някога от джиБа, видя лесното:)

# 198
Нямате изчитане, уикендите ви изпускам яко  Mr. Green, сега ще наваксам.

Само спешно да питам- кое беше кремчето за херпеси, което хвалехте, имам си един, все едно силикон на полови устна съм правила, а как боли  Crazy

# 199
  • София
от жиб лесно се не слиза, Жаки, споко:)

искам да кажа, че и мен ме боли странно главата от няколко дни. зад лявото око:(
но аз не си доспивам никак от поне седмица.

аз съм консерва по отношение на четките за зъби. предпочитам си механична и туй-то. имам чувството, че електрическата не ми изтърква хубаво. ленив ми е процесът нещо Simple Smile и, да, от зъболекари знам, че механичното почистване по правилата е за предпочитане.
дребса иска електрическа. подозирам, че го понамързява. отбивам към момента.

# 200
rummi_pl, знам си аз, че си от моята порода Simple Smile Ако и на две гуми се качиш, цена няма да имаш Wink

Само за това съм категорична, на две гуми Тц  Laughing
Иначе мечтая някой да ми подари курс по екстремно шофиране  Crazy

Жаки, имах такава болка в дясно зад окото, по време на цикъл и по рядко по време на овулация . Оказа се, че е от противозачатъчните. Наложи се почивка почти година и смяна на хапчетата  Peace

# 201
  • Пловдив
Може, ако си от Бургас или Пловдив и виждаш сняг на високосна, но в планината е възможно най- тъпия избор. За моя радост на мъжът ми  му увря овнешката,  дебела глава и едва ли ще слезе някога от джиБа, видя лесното:)
Мда, затуй пловдивчани, града на БМВ-тата сега се гърчат, а аз със Бейби Блу пердаша.

А за четките за зъби, майка ми и нейното сборище от вещици-зъболекарки (ще ме убие на място ако разбере как ги подреждам) твърдят, че е хубаво да не се мие само с един тип четка. Тоест предлага да се редуват проста четка за зъби и електрическа/ултрзвукова. Или през вечер електрическа, или сутрин проста, вечер електрическа. Някак редуване да има, защото чистели по различен начин.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 12:53 от Янтра

# 202
Зъболекарите тук препоръчват електрически четки за зъби и то поне среден клас (600 оборота и нагоре). Детски електрически четки до 8 години, после за възрастни.

# 203
  • Euskal Herria
Жаки, да не би някакъв шип да предизвиква това главоболие?
В последно време съм с главоболие, сега търсим причините за него. Тук поне не се скъпят за изследвания, пращат навсякъде.

# 204
  • Оптимист по принуда
Жаки, да не би някакъв шип да предизвиква това главоболие?
В последно време съм с главоболие, сега търсим причините за него. Тук поне не се скъпят за изследвания, пращат навсякъде.

И аз това щях да пиша.
Здравейте.

Ошипяване на врата е възможна причина и за вдигане на кръвно, и за събиране на граници, а от там и непоносимото главоболие. Жаки, мери си кръвното в такъв момент.

По темата - не спя по много, обикновено се събуждам рано и преди всички.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 13:21 от demmy.

# 205
  • някъде ... тук ...
Благодаря много за споделеното за четките, особено мненията на зъболекарите Hug

raja_nikol, аз ползвам това. Много омекотява и определено ме спира да чопля  Embarassed А като не пипам, по-бързо минава. Моите го ползват и за мазане на устните в студа.

# 206
  • Mediterraneo

А за четките за зъби, майка ми и нейното сборище от вещици-зъболекарки (ще ме убие на място ако разбере как ги подреждам) твърдят, че е хубаво да не се мие само с един тип четка. Тоест предлага да се редуват проста четка за зъби и електрическа/ултрзвукова. Или през вечер електрическа, или сутрин проста, вечер електрическа. Някак редуване да има, защото чистели по различен начин.

От всички прочетени мнения, избрах да се доверя на това преди няколко месеца, когато си купих ел. четка. За Коледа децата и те получиха. Моята е Ултрасоник на Филипс, техните са на Орал В. Мием се вечер с електрическите и сутрин с обикновените.

Велоергометър имах в Бг и сърцето ме заболя като го продадох. Вършеше ми чудесна работа, бях много стриктна, карах поне по половин час( и определени километри) дневно. Веднага се отразяваше на баджаците и дупето! Сега пак мисля да вземам, има прилични модели за по 40-50 евро.

# 207
  • В Космоса
И аз ще започна сутрин с обикновена да се мия. От известно време съм само на електрическа, но имам чувството, че и ръчно не зле да се тръкне.

# 208
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За коли сте си говорили...Няма друга тема, по която да съм слушала толкова много и да ми е толкова безинтересна. С тия мъже около мен, запалени по колите от момента, в който се пръкнат...Децата ми научаваха марките коли още преди да са си научили името. И малкият сега и той така - наследяват ли, после ли се облъчват - не знам, обаче е голяма краста.
Коли сме имали всякакви, сменяме ги често и това ме е докарвало до лудост, в годините, когато най-често ги сменяхме. Качвала съм се  в чужда кола, защото пред магазина е спрян тъмносин Сааб, аз излизам от магазина, отварям вратата на сааба и сядам, слагам си колана и поглеждам някакъв чужд човек и чак тогава разбирам, че съм сбъркала, излизам, оглеждам се и не мога в първия момент да си спомня каква кола имаме в момента. И добре, че мъжът ми излиза от друга кола, разперил ръце в поза" айде бе, какво става, къде се бавиш?", та разбрах къде да се кача.
С някои коли успявах да свикна и после ме беше яд, като дойде нова.
За мен колата е хубава, ако е червена.

У нас хванахме опашката на грипа май - въпросният автолюбител кашля, подсмърча и се държи като дете в ДГ. Всъщност по-зле.

# 209
  • Euskal Herria
Покрай мъжа ми почнах да разпознавам марките. А синът ни откакто е проходил, се е заровил в гаража. Покрай мъжката част от фамилията  - на теория мога да рециклирам амортисьор, да направя основен ремонт, да поръчам съответните части за колата... Ама само теоретично. Книжка имам, но не карам. Иначе са ми осигурили ключове от колите.
Когато купувахме сегашната ни кола, падна голям смях. Обикаляме из магазините, гледаме моделите, мъжът ми чете характеристиките, пита. И в магазина вече след обстоен разговор с дилъра, уговаряме пробната обиколка, той дава някакви последни подробности и в един момент мъжът ми ме побутва. Оказа се, че човекът през цялото време, докато е обяснявал, гледал в мен, един вид - на мен обяснява. Ама аз - блейка, зяпам колите из магазина, отде да ми дойде наум, че на мен говори. Усмихвам се, давам съгласие и хайде - накачулихме се на колата.  Mr. Green
Това ми направи впечатление още от начало - навсякъде се обръщат към жената, независимо, че примерно при лекаря посещението е заради мъжа. На нея обясняват, нея питат. В магазините - същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт