Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 63 990
  • 992
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Баща им е постигнал дзена.

# 781

Има ли избор  Grinning

# 782
  • Варна
Дъщеря ми не спря да повръща два дни, лепнала е някаква вирусна инфекция от градината, интересното е, че никакви други оплаквания няма. Овладяхме положението ама няма да ви разправям как захранвах след първия ден, че троха не беше успяла да задържи в стомаха си и нямаше как да се тъпче от първото ядене. Пък то ящно горкото, гладно като вълк, иска си нейните неща от хладилника, а аз гледам да яде често и по мъничко за да не почне да връща пак. Колата ми е за пране на седалки от тоя вирус, а колко перални извъртях с якета, дрехи и обувки, тотално оповръщани, не ми се говори. Да живее сушилнята. Вече е добре, слава богу, и след малко излизаме, че на това хубаво време е престъпление вътре да се затворим. Аз сварих да пазарувам, да мина една прахосмукачка набързо и да метна един странен бъркоч във фурната, който обаче май ще излезе сполучлив, защото мирише страхотно. Чакам да изстине за да го опитам и вече и аз съм гладна като вълк, защото дотук съм само на две кафета.

# 783
И го владее до съвършенство  Laughing

# 784
  • София
Жаки, а защо купуваш стелки на посоки, вместо да си направиш индивидуални? Отиди в някой ортопедичен магазин, да ти направят отливка на ходилата и после с твоите си лични стелки, си купуваш каквито искаш обувки и само си местиш стелките. Е, не баш каквито си искаш, защото на мадамските обувки стелките не влизат, но на другите Simple Smile Ако решиш, мога да ти кажа къде в София има такъв магазин за орто-приспособления. Всъщност, потърси ги онлайн, вероятно имат магазини в цялата страна, те са голяма фирма - Ортотех се казват. Индивидуалните стелки са най-добрият вариант Peace После само сандали ще трябва да си купуваш някакви специални, защото няма как отворен сандал със стелка, нали...

# 785
  • Пловдив
Как го видяхте баща им, аз не го бях забелязала.

# 786
Аз имам много набито око и забелязвам досадно много подробности и детайли веднага. Не го правя нарочно.

# 787
И аз съм наблюдателна, но в случая това не е нужно. Вижда се мъжът ти как хубаво си е полегнал. Grinning

Хай, какъв е този бъркоч и дегустира ли го вече? Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 12:51 от Анонимен

# 788
Таткото на дзверилника и аз го скивах веднага.
Чакам да обърна свинските ребра във фурната и отивам да си довърша градината.
Брат ми са кацнали преди час и вече се придвижват към нашия град.
Даун, идва ми мазилото за хиени! Ти, как си с него? Ще съм изкушена да се мацна, въпреки, че времето е супер неподходящо.
Хай, важното е, че е минал вирусът!

# 789
Таткото на дзверилника и аз го скивах веднага.
Чакам да обърна свинските ребра във фурната и отивам да си довърша градината.
Брат ми са кацнали преди час и вече се придвижват към нашия град.
Даун, идва ми мазилото за хиени! Ти, как си с него? Ще съм изкушена да се мацна, въпреки, че времето е супер неподходящо.
Хай, важното е, че е минал вирусът!

Мари, доволна съм, но се мацам само вечер. Намаляха гадините, а това на челото не е така компактно.

Може и да е заради липсата на слънце, но ас се надявам Simple Smile.

# 790
Уф, аз пък си легнах в 4, сега съм като пребита, ама мисля след малко да излизаме, че гледам е хубаво време навън.

# 791
  • Варна
Цвети, общо взето обрах каквото имах в хладилника и го смесих. Свинско филе, гъби, броколи, бейби морковчета и малко сирене ги задуших с масло и малко зеленчуков бульон в тавичка, после добавих няколко лъжици сметана за готвене и накрая запекох с кашкавал отгоре.
Дегустирах. Вкусно е.

# 792
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бъркочите стават най вкусни  Wink
Жаки и аз си мислех за стелки направени за теб си.В нашия мол гледах,че има такъв магазин и си имал и ортопед който прави прегледи.Иначе и аз имам проблем с кокалчета,но това ми е от гимнастиката наследство.........заедно с много травми.  Tired

# 793
Цвети, общо взето обрах каквото имах в хладилника и го смесих. Свинско филе, гъби, броколи, бейби морковчета и малко сирене ги задуших с масло и малко зеленчуков бульон в тавичка, после добавих няколко лъжици сметана за готвене и накрая запекох с кашкавал отгоре.
Дегустирах. Вкусно е.

Супер. Важното е, че е вкусно. Simple Smile

# 794
Търся малко помощ от Яна - Щерката иска да сготвя супата на Попай, за да не боледува. Подозирам, че ако направя спанак супа, както аз си знам няма да я яде, а не искам да и секвам мерака, та ако може да споделиш рецептата от рецептурника.

Общи условия

Активация на акаунт