Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 040
  • 992
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!
Рано кукнах аз, в 7.  Бях снощи на представянето на нова марка за бельо на моя близка. Радвам се, че се е захванала с такъв бизнес и на усилията, които е положила. Ревюто беше много красиво, моделките - разкошни. Харесах си няколко нещица, въпреки, че не всичко е по вкуса ми. Ще си поръчам туй онуй, че снощи като тръгнах да се обличам рязко установих, че имам само 2 сутиена и те вече са ми големи. Не че нося особено, ама все пак лято идва, налага се понякога...

Ох, в болната ми тема сте скочили. Имам чувството, че от две седмици само садя нещо. Миналата седмица слагах иглики, нарциси, циклама, люляци и някакви други неща, дето не ги знам какви са. Днес гладиоли и рози. Постоянно някой дава нещо да си засадя, отделно то си има някакви цветя,  а аз нямам концепция и само буча нещо и накрая ще стане някакъв тюрлю гювеч цветната ми градина  Laughing
Трендафилът ми, обаче, се е хванал и много се радвам.

Сега ще пържа кюфтета за работягите и запрашваме да се борим с градината...

# 766
  • на Мелмак
Добро утро , ранобудници  Grinning
Имаме къща с двор , в която не живеем , но работим .
Не съм отявлена цветарка, но тази година се оказа , че нещо имам мерак.
ММ и малчо изчистиха двора, сега аз трябва да избера цветя и да ги засадим с децата.
Едно от момичетата , което работи при нас се оказа върл почитател на този вид дейност и иска да помага  Grinning
Взех от Лидъл една торба луковици, от които само един пакет не е "есенн цветя " Crazy Joy
Та днес или утре с ММ ще ходим да си купим нещо цъфтящо поне за лятото да ни ни е цветен двора.
Той ще гледа да не взимам само есенни Joy
Девойката иска да се грижи за тях и да ме учи , така , че ще има контрол върху мен да не ги забравя Grinning
Ох, трябва ми още кафее Grinning

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 08:42 от etty775

# 767
  • Бургас
В събота без проблем ставам в 6.30, а през седмицата -с кански усилия.  Crossing Arms
Малката и баща и спят, а ние с Цвети пием кафе и правим макарони. Колко дни излизат пъпки? Това с отричането на къпането по време на Варицела отпадна ли? Освен шоколад и яйца кои храни бяха забранени

# 768
  • Ямбол
Едва станах в 5,30. Вече съм на второто кафе и ми идва да затворя и да се мушна в леглото.

За цветя и аз имам мерак да си сложа някакви на голямата тераса, оглеждам се за подходящи саксии, но нямам време да обикалям да търся. Идва ваканцията, тогава ако намеря нещо или във Варна, докато чакаме и обикаляме.

Холандското ми лале ще цъфне всеки момент, много му се радвам, че миналата година пропусна, явно го стресирах при местенето.

# 769
Добро утро!

Рано се събудих, наспала и отпочинала. Днес няма да правя нищо, пълен релакс- филми, разходки и четене. Довечера ще излизаме.
Цветя обичам, но не мога да гледам. Не виреят при мен, старая се правилно да ги отглеждам, но явно някъде бъркам. Около година издържат тези в саксия. Понякога си купувам за ваза- рози, лалета, орхидеи..обичам да мирише на хубаво а и са красиви. Те увяхват още по-бързо..

Обичам спокойните утрини. Все още е тихо и спокойно, грее слънце и с удоволствие си пия кафето. Бих седнала на терасата, но още е доста хладно сутрин.

# 770
Търсих в нета магазин др. Шол в Пловдив, не намирам специализиран, някой да знае?

Срещу природонаучния музей - малко ъглово магазинче. В Дайхман има секция с ортопедични обувки или поне стелките са им такива аз от там си купувам, не са отчайващо грозни.

# 771
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.
Много сте писали и не съм изчела всичко.
Днес станахме дружно в 8:00.Съответно мъж ми закъсня и даже звъняха доставчици по телефона дали ще отваря  ooooh!
Цветя много обичам,но не мога да гледам.Имаме няколко които са на само отглеждане.
Жаклин стелки ортопедични няма ли да вършат същата работа?Освен в Горна Баня във Военна болница имаше много добър ортопед.Не помня обаче как се казваше.Мога да питам сестра ми,ако искаш.

# 772
Добро утро.
Станах преди час. Имам мускулна треска, но трябва да си продължа с копането в градината. Малко остана.
Алечка, само да кажа да внимаваш къде ще засадиш люляка. Че той не си расте като едно дърво, а с много израстъци и е много упорит. Подкастряй го добре, за да не ти създава много грижи. В градината имаме магнолия, камелия, калии, храстчета, лалета, иглики, зюмбюли, много рози и други. Моя грижа е копането и чат- пат плевенето. Майка ми отглежда и много саксийни цветя, които зимата се чуди къде да ги прибере. Аз пък нямам нито едно цвете.
Днес брат ми и жена му се прибират от Англия. Тези дни баща ми има помен, а и трябва да се свършат някои неща относно бъдещ ремонт на къщата.
Стейси, имаме 2 котки. Едната е само за мачкане, глезена, та чак я мързи да гледа с двете си различни очи..
Обаче козината й е много гъста и дълга- вече има расти. Да ги офъкам ли с бръснарска машинка? Страх ме е да не я настина, а и да не й направя някоя беля. Как да действам? И да се оплача, че децата вчера се напълниха с доволно количество косми. Събличах ги на стълбите, после директно в банята.... Как ще я караме лятото- нямам идея.
Жаки, погледни Скечърс- спортни обувки с мемори пяна стелки.

# 773
Мари, знам за люляка, боднала съм го на място, където хем ще го виждам (обожавам), хем няма да пречи. Котката не знам дали ще ти даде с машинката, аз действам с ножицата. И много ресане, за да не се заплита.

Храната за бригадата е готова, а на мен ми се доспа  Mr. Green

# 774
  • Germany
Лина, при моите деца пъпки избиваха 3-4 дни. Къпехме си ги, после минавахме пъпките с някакъв спирт/забравила съм какъв точно/ и с пудра. Не си спомням да са били на някаква диета.
Жаки, големият ми син ходеше така навътре и се оказа със сериозно плоскостъпие. От 3 години е със стелки и положението е доста по добро. Посъветваха ни да ходи колкото се може повече бос
Цветя мога да гледам само зелени вкъщи. Цъфтящите ги уморявам много бързо. Откакто сме в Германия, живеем в къща с двор и есента садя лалета и нарциси. Мъжът ми обаче се оказа скрита лимонка и от 2 години слага домати, краставички, а миналата година и боб. Боба междудругото цъфти прекрасно. Хамалогия си е, но той се кефи. Лошото е, че повечето домати стават август, когато сме ваканция и ги ядат съседите Simple Smile
Снощи си направих една баня със смрадлика и днес съм малко по добре. Намерих си и един крем за такива ситуации от миналата година, та се надявам съвсем да облекча положението. От кабинета на проктолога, при който записах час за понеделник ми казаха, че не мога да си взема нищо от аптеката, докато не мина на преглед, та ще действам с каквото имам. Заради тези рестрикции с лекарствата тук съм си заредила от БГ половин аптека вкъщи  ooooh!
Хубав уикенд на всички!

# 775
Търсих в нета магазин др. Шол в Пловдив, не намирам специализиран, някой да знае?

Срещу природонаучния музей - малко ъглово магазинче. В Дайхман има секция с ортопедични обувки или поне стелките са им такива аз от там си купувам, не са отчайващо грозни.

Рире, много благодаря, първо там ще видя.

Захарче, накупих де що има стелки, не ми е удобно и с тях. Шол имат една специална подметка за спаднал свод, с нея ми е супер. Дано и тук намеря, сандалите ги купих от Тайланд, ходех всеки ден с километри и никакъв проблем нямах.

В Горна Баня Медникаров ни е познат, там ще водя децата, а и за мен може да каже нещо.
Мони, най ме е страх да не са плоскостъпни:(

# 776
  • Germany
Жаки, дано не е това  Praynig

# 777
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, виж и обувки Риикер или Ходилеко. (На Ходилеко са им доста скъпи - 200 лв. даде една приятелка и са с малко странен дизайн, хипарски, обаче са й удобни. И тя има кокалче на палеца.)

Плоскостъпието се оправя, особено при малката - като я хванете навреме, няма да има проблеми. Ние водихме каката преди 2 години, на 12 е била, направиха й стелки с компютърни изчисления и казаха, че ако ги носи редовно, ще се оправи или поне ще има голямо подобрение. А ако сме я били завели на 3-4 години и помен нямало да остане.

# 778
# 779
Янтрините джуджета са се отдали на труд и творчество, пък с тях си върви хаоса, нормално. Само не знам татко им как успява да си почива на дивана, не вярвам да работят без да цвъркат. Моите поне не мълчат и минута, с каквото и да се занимават.

Станах рано и видях, че нямаме нищо за закуска, освен пакет кори в хладилника, малко сирене, малко кисело мляко, малко кашкавал, 2 яйца, газирана вода. Забърках го всичко заедно и взе че се получи баницата. Днес ще е ден за мързел и игри, обявявам уволнение за цялата банда. Единствената работа е да напазаруваме за седмицата, другото ще са разходки, игри, колела, пицария за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт