Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 044
  • 992
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
АА, Чек,  Joy , писано му било на нещото в саксията да живее.
Черната мацка му е на късмет.  Flutter
Ох, сетих се как се прокраднах полека към нея, уж да се сприятелим и евентуално да я милвам, пък и изкарах акъла със стола. hahaha

# 751
И аз за това се сетих като ти писах за нея. Laughing

# 752
  • Euskal Herria
В момента в сандъчетата по прозорците ми цъфтят циклами, теменужка и мушката. Цикламите ги бях отписала, теменужката - също, ама те упорити - изникнаха, саморасли. Миналата година си купих кралски мушката, цъфтяха пребогато. Лятото зет ми ги умори (докато бяхме в отпуска) и вече набелязвах новите. Обаче сега - отрупани са с пъпки и ще цъфтят. Обикновените мушката вече са цъфнали.

# 753
  • До морето
Като видях толкова много писано и реших, че пак снимки сте размятали, пък то за китки си говорите  Laughing Пас съм! Не ме обичат цветята и не виреят при мен. Имам си една драцена- нинджа, расте си сама, мъжа ми от време на време я полива. Това е! Но ако трябва да съм честна - аз и не харесвам къщи пълни с цветя и саксии, накачулени навсякъде.

# 754
  • Mediterraneo
Аз съм виден уморител на цветя  ooooh! Издържат ми по около година и мрат! Грижа се, бе, чета, поливам, сянка- слънце, подрязвам- не и не!
Сега съм завъдила един страхотен кактус, купен от Лидл, който живурка вече втора година! Че и расте видимо, направо с дни. Имам една драцена( не знам коя по ред се пада, която пробвам да отглеждам), едно каланхое и 3 саксии с хризантеми( всичко купувано със саксиите от Лидл). Да им се неначудиш! Пресадих ги, растат и цъфтят! О, откраднах си от един ресторант по едно клонче от две много красиви растения и взеха, че се хванаха!
Да видим кое докога ще откара  ooooh!
И в този ред на мисли- коледната ми звезда расте много този път. Всяка година ми умира още до края на януари и не се съживява по никакъв начин. А тази дръпна много, още е червена и се чудя какво да я правя. Някой със съвет? Да я пресадя ли? Едногодишни ли са по принцип или аз все на такива случвам( така твърди ММ- че попадам все на едногодишни растения  Mr. Green).

# 755
Обожавам цветя, за вкъщи зелени, Лидърските са много устойчиви, гарантирам за тях Mr. Green За терасите- сакъзчета, или т.нар.кадкадно мушкато. Всички съседки също отглеждат, много ни е красив блока  Crazy

# 756
  • София
И вкъщи имам 3 саксии, едната с кактус, който расте ли расте. На другите им забравих имената,  но да чукна на дърво живеят  Mr. Green в двора имам една засадена, бяла роза и тя живее.
Взех корен (ли се казва) на черни лалета, но пак пропуснах да ги засяда.
Имате ли идея кога се садят? 

# 757
  • София
И на тях да слугувам  Thinking,тц,ще си трая  Whistling.
Най-добре, да ти кажа. Аз съм отгледана  джунгла от цветя и не можех да си представя да ми е гола терасата. Съответно, още първата година, в която се нанесохме тук, накупих сандъчета, саксии, увесих едни каскадни петунии - страшна работа. Някаква чудна течна тор бях напипала случайно - убиха се да цъфтят и да растат, ухаят, красота...Да, ама дойде време да увяхват. Леле, че като се почна...по две лопати опадал цвят изривах всеки ден от август до ноември, кошмар!!!
Сега ще го видя "малката цветарка" как ще се справи с отглеждането Twisted Evil Няма да пипна. Буквално само ще ги засадя и ще гледам резил.

# 758
Belinda, кактуси му засади, ама тоъ да ги чисти после  Mr. Green

Миднайт, браво за бебчето, а змийчока да се оправя.

Чек, моята кучка пак изяде пръскачката. Онзи ден я смених и вчера като се прибрах  ooooh!. Знам, че и е скучно през деня, ама има играчки. Направо си мисля за второ куче, че да се забавляват някак, докато съм на работа.

Мони, не знам къде живееш, но при нас, където повечето неща са с рецепта има кремове за хемороиди и без. Отиди до аптеката и провери.

Вчера се скарах с детето. Не ми каза кога ще се прибира и аз нищо не бях приготвила за вечеря, защото предвидих паста, а тя става за 10 минути и исках да му е топла. Е, едва не ме изяде, защо няма нищо за ядене.

Така го насмотах, че още ми е жал. Ама да се научи на някаква отговорност все пак. Станах днес пак рано  Tired сега ще напълня едни тиквички, ще направя бързи банички и отивам за риба! И аз съм човек все пак.

# 759

Чек, моята кучка пак изяде пръскачката. Онзи ден я смених и вчера като се прибрах  ooooh!. Знам, че и е скучно през деня, ама има играчки. Направо си мисля за второ куче, че да се забавляват някак, докато съм на работа.

Вземи ѝ котка.  Mr. Green Аз имах една кокерка, която се забавляваше с ядене на телефони.

В тази прекрасна съботна нощ не спя, защото германски тийнове са се нанесли в съседната къща и вместо да учат английски, крещят като диви на улицата и блъскат някакъв скейтборд. А, едното се разрева, сигурно скейтбордът е негов.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 05:21 от Анонимен

# 760

Чек, моята кучка пак изяде пръскачката. Онзи ден я смених и вчера като се прибрах  ooooh!. Знам, че и е скучно през деня, ама има играчки. Направо си мисля за второ куче, че да се забавляват някак, докато съм на работа.

Вземи ѝ котка.  Mr. Green Аз имах една кокерка, която се забавляваше с ядене на телефони.

В тази прекрасна съботна нощ не спя, защото германски тийнове са се нанесли в съседната къща и вместо да учат английски, крещят като диви на улицата и блъскат някакъв скейтборд. А, едното се разрева, сигурно скейтбордът е негов.

Котка много искам, ама кучката е голям дзвер.

Много гадно, че не можеш да спиш Sad.

# 761

Down Under, добро утро!
Приготви ли въдицата?

# 762
Вася, стегнах всичко и рано станах, но се оказа, че се отлага за утре Sad. Батериите били скапани и докато се сменят ще мине половината ден. Не можах да скрия, че съм разочарована. Дано утре да стане, защото не съм ходила на плуване от година, а така обичам.

# 763

Взех корен (ли се казва) на черни лалета, но пак пропуснах да ги засяда.
Имате ли идея кога се садят? 
Луковички?Мисля,че есента се садят,но провери по—добре в нета.
А на вас не ви е изсъхвал чичко тревичко,нали  hahaha .Дано се оправи,че детето ще е много нещастно.Малкия градинар миналата година ся царевица.Късно се сети,та не успяхме да я хапнем.Сега чака 20и някой април да сее новата реколта  Heart Eyes .И чери домати гледа,и едни лаленца си е засял в пясъчника  Crazy .

# 764
В шест часа се събудих, пак се започва със спането по шест часа:( Цял ден ще съм, като пребита.
Жаки е пушка мина каквото беше за 24 часа, но Миа още я боли глава.
Днес вече тръгваме за Стара Загора да си търся ортопедични обувки и  малко пролетни дрехи, за дрехите съм сигурна, че ще си намеря, винаги си купувам от там, повече ми харесват нещата от пловдивските магазини. Но за обувките ми е дерт, с нищо не ми е удобно и при малко по- продължително ходене ме заболява зверски тъпия кокал. Как нямаме тук една заралийка да ми каже къде да диря такъв магазин.
Търсих в нета магазин др. Шол в Пловдив, не намирам специализиран, някой да знае?
За мой ужас и двете моми имат проблем с краката, кривят яко навътре, особено голямата. Ще ги водя в Горна Баня, да кажат лекарите какви решения има.

Общи условия

Активация на акаунт