Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 070
  • 992
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Безобразие! Днес ми бе поставен ребром въпроса защо тази година нямаме цветя на терасата Shocked Казвам - защото нямам време да ги гледам, ще имаме бебе, хептен няма да имам време! Не можело така, голо било, н'ам си какво, той щял да ги гледа, аз само да ги посадя! Та сега, на целия хал, градинка ще правя на господина, да не му е сиво и бездушно лятото като си пие мастиката на терасата, за да не чува бебето как реве Close Този човек май си мисли, че като ще съм си вкъщи, ще съм цял ден крак връз крак Rolling Eyes
Та, като махнем безобразието на претенцията на страна, кажете какви китки да садя тепърва април месец ooooh! Трябва да са топло- и слънцелюбиви, терасата е югоизток и пече зверски от ранно утро докъм 2 следобед. Досега съм имала успех с калдъръмчета, петунии, ама все по-раншко съм ги слагала. Април много вече късно ми се струва тепърва за садене на цветя Thinking

Кражбите в общежитията...не са като другите кражби Mr. Green На едни приятели им бяха взели от банята пастата за зъби и тоалетната хартия Joy А от кухнята бурканите с манджа Joy Това е собствен вид престъпност hahaha

# 736
HKl, е за нощница иде реч. Която така и не облякох, спах по тениска. Simple Smile
Та е чиста, ама все пак...за мен си е бельо. Но пък е достатъчно привлекателна явно...за камериерките.
Според мен трябва да се обърнеш към мениджъра на хотела, това е недопустимо. Те много добре знаят кой е чистил стаята и да оставят нещата така е непрофесионално, а и по този начин все едно подтикват персонала - днес забравено, утре направо ще си вземат...

# 737
  • Sofia
Белинда, любителят на цветята не може ли сам да я свърши тая работа  newsm78Mr. Green

# 738
  • София
Естествено, че не. Това е като с любовта към хубавата храна - обичаме да ядем, не да готвим Twisted Evil

# 739
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, купи си разсад, за него не е късно, даже е рано.
С изключение на циганчета (импациенс), които обичат северни тераси, всичко можеш да си купиш - петунии, вербени, лобелии, сакъзчета.

# 740
Лятото гледам на терасата(южна) предимно петунии.Пробвала съм и циганчета,оживяха до края на лятото  Peace .Имам и калдаръмчета,които вече поникнаха,и едно зелено с дебели листа,май дебелец или зелена мара му казваха  newsm78 .Каскадното мушкато също много и красиво цъфти.Всички се намират по пазарите и цветарските магазини април,може и май.

# 741
Изпитвам неописуем ужас от влечуги Crazy

# 742
Белинда, любителят на цветята не може ли сам да я свърши тая работа  newsm78Mr. Green

Преди години свекърът на една приятелка връхлетяха в кухнята й, докато тя готвеше,  а аз й правех компания. Заби един гвоздей в стената, закачи саксия с някакъв гюрлюк в нея и изръмжа: "Поливай го!". Тя рева,  аз съчуствах, мъжът й си хапеше устните, но нали млади и тъпи, всички мълчат и взеха че се разведоха вместо да наритат отривисто свекъра.

# 743
  • София
Дааам, така ще направя. Даже може саксии готови да потърся, тъкмо Белинда да не се мори Laughing

Ренко, аз дебела Мара знам, че на алоето казват.

# 744
Белинда, любителят на цветята не може ли сам да я свърши тая работа  newsm78?  Mr. Green

Преди години свекърът на една приятелка връхлетяха в кухнята й, докато тя готвеше,  а аз й правех компания. Заби един гвоздей в стената, закачи саксия с някакъв гюрлюк в нея и изръмжа: "Поливай го!". Тя рева,  аз съчуствах, мъжът й си хапеше устните, но нали млади и тъпи, всички мълчат и взеха че се разведоха вместо да наритат отривисто свекъра.

Ох, бее Joy
Представям си на мен да ми се случи, ще наритам свекъра барабар с гюрлюка.

# 745
Висящи герании ( мушкато) за слънчева тераса. Само поливане искат, цъфтят безотказно до първия голям студ.
https://www.google.de/search?q=h%C3%A4ngende+geranien&tbm=is … =1600&bih=789
Точно средата на април се садят. И Аз още не съм си оправила терасените саксии, все още няма разсад по магазините. Но пък лалетата ми почнаха да се отварят, люляка цъфти като луд. До входната врата ми е, миризмата влиза в къщата, голям кеф, връща ме в детството.

# 746
  • Варна
Аз нямам цветя. Оправдавам се пред себе си с котките. Simple Smile То и букетите крием.
В бъдещата къща ще гледам.
Вчера и днес ми се разказа играта от страх, упойки и зъболечение. Чак след десетина дни пак.
Утре ще ме водят на пикник. Simple Smile

# 747

Ренко, аз дебела Мара знам, че на алоето казват.
Не,сега проверих.Дебелец му е истинското наименование,а някои го наричат дебела мара.Това също е с дебели листа като алоето,но е доста по—различно.Пиша от телефона и не мога да дам линк  Peace .

# 748
Стейси, в двора имам някаква зеленина,  която черната дебелана редовно изритва заедно с корените на земята. Аз мета пръстта и връщам цветето в саксията, ама само така леко го закрепям. Викам си, да вземе да умре и така ще го хвърля.  Съответно никога не го поливах,  нито веднъж. То взе че цъфна преди няколко дни.

# 749
  • Sofia
...закачи саксия с някакъв гюрлюк в нея...
Joy тая дума отдавна не ми беше попадала.
Брех, да взема и аз да намятам едни саксии по терасите  Rolling Eyes,моите ще се облещят, ще решат, че съм се повредила  hahaha . И на тях да слугувам  Thinking,тц,ще си трая  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт