Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 927
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Олееее, Давиз, уцели ме в сърцето! Така да ми се тропка хорце....Като чуя народна музика и направо отвътре ми се разтреперва #Crazy

Айде стига с Козуначко, че чак на себе си омръзнах, пък на вас не знам.
Да ви кажа баткото каква презентация прави - за наркотиците. Хем похвално, че са ги оставили сами да събират инфо и да се потрудят, хем като гледам що пинизи откри в нета, дето досега и през ум не са му минавали ooooh! Само чете и пуфти - бляяяк, гнууснооо Sick Дано да се отврати завинаги!

# 361
  • Някъде там
Тъкмо се връщам от тренировка, но баш Дунавско днес не играхме. Имам готово /купешко/ тесто във фризера и се зачудих от него дали ще станат пърленки на грил тиган - нещо с масълце и подправки?
Стават,но го разточвам на по тънко че много бухва и стават дебели а аз ги обичам по тънки.Разточвам,слагам сирене,прегъвам и пак разточвам.Но може и без сирене,само с масло.

# 362
Янтра, преяде ми се ананас!
И да се оплача, че днес след обяд сложиха металните коронки на последните два долни зъба на щерката. В петък или понеделник й мушват и телчето. Цял следобяд си поплаква и целия свят й е крив.  Tired

# 363
  • Пловдив
От онова ядене на ананас не обичам особено, опитвам по 1-2 парченца и толкова.

# 364
Проблемът ми е, че няма да се размина с 1-2 парченца и за това не отивам до магазина.

# 365
  • София
Е, браво, сега и на мен ми се прияде ананас hahaha

# 366
Мария, брекети ли ще слага?

# 367
И аз със сина ми качвах безброй стълби и какво ли не правих, но се роди 18 дни по-късно.  Mr. Green Според мен не беше изобщо преносен, просто объркаха датата, за което се съмнявах от самото начало като ми я казаха. За дъщеря ми си избрах дата.

Брекети не се ли слагат само на големи хора?

# 368
Лято, дъщеря ми е с телче на горните зъби, с след някой ден слага и на долните. Снимката е от нета. Така изглежда в устата, но е постоянно. Състои се само от металната тел, без изкуственото небце.
Скрит текст:

# 369
Нещо като апарат на Енгел, но не съвсем. Доста дискомфорт предизвиква поставянето на коронките, имай го предвид.

# 370
Точно. Дeтето има опит. Телчето на горните зъби го носи от около 2 години. Но си е голям дискомфорт. Съответно голямо мрънкане.

# 371
Оф, приядоха ми се пърленки заради вас! Зли жени! Аз ги правя от готово тесто, че нали съм мързелана. Месих един два пъти, мъжът ми меси един път и после минахме на готово.

Ходих на йога аз и тъкмо се вайках какво ще ядем, че аз свършвам късно, а мъжът ми е на работа и мама пристигна и тя с една кутия пълнени чушки. Още не е свикнала жената да готви за двама, вместо за четирима  Laughing Аз и снаха ми много уважаваме това и качество  Mr. Green

Спи ми се та две не видя, а мъж е до 10. Аз искам да си хапна и да припадна, ама това го правя от 3 дни и си комуникирам с него само по телефона... Гадни втори смени пък!  Crossing Arms

# 372
  • Euskal Herria
Али, скоро дадох рецепта за мързеливи пърленки на фурна. Наистина бързо стават, а и лесни.

Някой беше писал преди време, че поръчвал туники. Откъде бяха?

# 373
Това с телчетата на мен не ми помогна въобще. Сега съм с едно прозрачно, само на зъбите....нагласява се на всеки 2 седмици ( тук по зъболекарските клиники имат апаратура, прави го за минути)

Ананас обожавам, даже имам няколко в градината. Най-го харесвам на барбекю....

Детето е раждано със секцио, заради медицински причини. Пънах се да го раждам естественно, но рекоха - не може.

# 374
  • някъде ... тук ...
Големият беше с шина на горните зъби - много добре се подредиха. Утре дребният е на зъболекар със снимките от миналата седмица. Ще видим на него какво ще препоръчат.

Общи условия

Активация на акаунт