Крехки пържоли и шишчета? С марината? Но каква?

  • 40 625
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
  • Мнения: 1 418
За печени пържоли на фурна препоръчвам да се полеят обилно със сметана и тогава да се пекат. Без маринати, само подправки на вкус и сметаната. Стават много крехки и сочни.

# 31
  • Мнения: 1 906
Тази марината (имам предвид кетчуп и мед) само за скара ли е подходяща или става и за печено (в тавичка например)  newsm78.

# 32
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
Тази марината (имам предвид кетчуп и мед) само за скара ли е подходяща или става и за печено (в тавичка например)  newsm78.
Става в тава, но предвиди или хартия за печене или да е тефлон, защото като загори от сладкото, голямо стъргане ще падне в противен случай.

# 33
  • Мнения: 5 622
Момичета, направих маринатата, сложих и мед и станаха супер сочни  Wink   bouquet

Изобщо не са сладнили от меда....

 Всъщност разделихме месото на две и едната марината я направи мъжа ми(по негова си рецепта), другата аз. В моята имаше мед, в неговата нямаше. И двете порции станаха супер, различаваха се на вкус, но моята марината не е сладнила. Така, че спокойно можете да сложите медец и да пробвате какво ще стане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт