Дени аз преживявам почти без месо, в 42градусова жега не мога да ям месо, нито от топлата витрина на магазините, нито пък вкъщи да се стопявам на печката(това не е съвсем така). Ето днешното ми безмесно меню,в което докарах и калории и поносимо съотношение.
Закуска-150гр сметана, 50гр кис.мляко, 2,5л лен.семе
Обяд 12.30-шопска салата с 30гр Дунавия, 2с.л. зехтин
15.30-1 резен диня-500грама излезе без кората
16.30-2варени яйца с 15гр масло и шарена сол
19.00-предстоящата вечеря-миш-маш от 2зелени пиперки, 2малки домата, 1/2гл лук, 1яйце и 20гр Дунавия
1466/77%мазнини/11%карбс(48гр)/12%белтък/8гр фибри
Бях решила да си задуша домати,пипер,лук и тиквичка и накрая да нарежа бекон или пушено филе,но понеже са много солени, пък аз вече съм надута от вода и диня, предпочетох по-малко солената Дунавия и накрая взе че излезе един миш-маш
Дени-първо, завиждам ти за ADSL-а, и аз искам, ама не може-нали след месец се местя
Второ-гледай да купуваш не толкова сухо сирене, а по-меко-при тях солта е по-малко, но не изкисвай сиренето-губи му се калция във водата и става гадно.
Може да караш на зеленчуци и мазнини,докато ти мине гадното към месото-нали и аз бях яла развалено месо и после дълго го отбягвах. За утре съм планирала едното ми ядене да е печени на фурна тиквички,заляти с яйце и сирене
Криси ти рокля за теб си купи ли-нали ти ще си главна артистка есента?
Редакция-наблегни на яйца и домати, яйца и масло, зеленчуци и яйца, зехтин и маслини в шопската салата, или само салата без сирене, все върши работа.
П.П. бях зарязала кашвала, но той върши чудна работа за оправяне на калориите, пък и не ее така солен като сиренето