Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 2 952
(ако Bib.bib ми даде критерий как се преценява, че един лекар е добър диагностик, ще съм благодарна - но на табелките на вратите им не пише и ми се струва, че това се установявя, за съжаление, единствено чрез проби и грешки).
Благодаря за доверието, но критерии за оценка предлагам само в областите, в които съм компетентна. Предложението ми беше добронамерено, както всъщност и инфото, което преди това ти бях изпратила с координати на лекари, от които аз съм оставала доволна. Както казва клишето, малко, но от сърце. Нямам с какво повече да помогна, а и тона не ми харесва и затова се оттеглям с пожелание да останеш доволна от промяната.

# 16
  • Мнения: 3 161
Благодаря и аз за информацията, а и за добронамереността. Лекарят, който ми препоръчваш на ЛС, го познавам задочно - от приятелка. Доколкото си спомням, тя отби рано поради "нехранителна кърма"; освен това, хем се записва при него по Здравна каса, хем си плаща визитите. Сигурно при теб е показал различна страна и се радвам, че си доволна. А и както казах, едно от условията е да е наблизо.

И за пояснение на Зъхи и някои други - пак ще кажа, аз не търся диетолог (макар че в първите месеци храненето на бебето е пряко свързано със здравето му). Просто това ми е критерият да преценя доколко лекарят е в час с новостите. Иначе съм съгласна.   Wink

# 17
  • София
  • Мнения: 2 952
..... "нехранителна кърма"...
За пореден път се убеждавам, че няма лекар харесван от всички. За нехранителната кърма ти писах на ЛС, защото наистина ме заинтригува. Аз хич нямам вид на майка орлица, но още преди да се роди детето ме попита ще кърмя или не. След утвърдителен отговор последваха съвети, съответстващи напълно на възгледите, споделяни от повечето участнички във форума и с известни интерпретации и от моя страна. Благодарение на това мойта малка щерка е сигурно сред бебетата, родени в Бг и с операция, които са засукали най-рано. Уфф, то ега ти и гордостта, ама исках да спомена аргумент просто.

# 18
  • Мнения: 3 369
Емем, бих ти препоръчала нашата частна педиатърка, но тя не работи със здравната каса. Иначе освен, че подкрепя късното захранване и кърменето поне до две години Simple Smile, е и много добър диагностик (което се съгласявам, че е важно, но няма как да го установиш чрез интервю), а освен това е и привърженик на лекарствата като последна алтернатива - в смисъл, че рядко изписва лекарство ей-така, само за "да си тръгнеш с рецепта", както по нейните думи правят повечето лекари. Бих казала, че аз имах късмет да попадна на нея още след раждането на Гого (благодарение на една приятелка, която ми я препоръча).

# 19
  • Мнения: 3 161
Bib.bib, моята приятелка си е доволна от въпросния лекар, просто аз си направих някои изводи, но по-подробно - на ЛС ще ти пиша, за да не занимаваме останалите.

SZA, много благодаря, ще те помоля също на ЛС да ми пратиш координати на твоята частна лекарка, пък дано не ни се налага да опираме до нея де. Но както я описваш, доста добре звучи.

Благодаря на всички, които се включиха в темата. Предполагам, че вече е изчерпана. Пожелавам на всички да намерят педиатър, на който могат да се доверят и с който да бъдат партньори в нелеката задача по отглеждането на детето.

# 20
  • Мнения: 350
С две ръце и все сърце препоръчвам нашата лекарка
др Полина Дякова-КАрам, беше в поликлиникат ана МЕд. Академия.
Сърдечна жена, педиатър по призвание, хомеопат!
Лекува и с усмивка ис  оптимизам, и с добра дума.
Прекрасна е!
Само дето сега се отказа да е л.лекар и сега чакам да ми каже какви да й новите координати.
Пак ще работи с касата, но като педиатър.
Ще ти пиша като имам новини.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт