Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 1 198
Диета с кленов сироп
или
сироп MADAL BAL


Диетата с кленов сироп или сироп Madal Bal-Neera е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Постига се активно намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото.

Диетата се състои в приемането на "коктейл" по специалната Програма "Усещане за подмладяване". Програмата има различни схеми (версии) на приложение, съобразени с ежедневния ви ритъм на живот. Класическата версия предвижда приемането САМО на тази напитка като заместител на всички хранения.

Как се приготвя коктейлът:1. Слагате 2 супени лъжици сироп в чаша от 300 мл.
2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил.
4. Допълвате чашата с вода - изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.

Прием:
Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1,5-2 часа или по-често, винаги когато усетите глад. Препоръчителното количество е от 6 до 10 дози на ден.


ВЕРСИИ НА ПРОГРАМАТА УСЕЩАНЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

„Пълна версия”: 7–10 дни

По време на това време се приема само коктейлът. Той замества всички хранения за деня. Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия, която се прилага от десетки хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид диета, не смятат, че могат да издържат 7 или 10 дни. Но с Усещане за подмладяване това не е трудно. Щом почувстваме глад, ние пием от подмладяващата напитка, която ни засища и осигурява нужната енергия. Освен това на третия или четвъртия ден повечето хора се чувстват така добре, че лесно могат да продължат още няколко дни.

„Съкратена версия”: 3–5 дни
„Съкратената версия” е също много ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване.

Версия „Веднъж седмично”
Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да почива един ден седмично. Изберете който да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка през този ден. Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.
Повечето хора не дават почивка на храносмилателната и отделителната си система. Ден след ден те я натоварват с нова храна, с ново тегло. Версията „Веднъж седмично” предоставя възможност на организма да си почине и да се пречисти. Въздържането от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си. Версията „Веднъж седмично” може да бъде използвана като преход към многодневните версии на Усещане за подмладяване, а също и като тяхно продължение.

„Испанска версия”
Това е друг много популярен вариант на Програмата Усещане за подмладяване. При него закуската и/или вечерята се заменя с 2–3 чаши от подмладяващата напитка. Това удължава естествения период за пречистване на тялото – нощното време, когато бъбреците и черният дроб са най-активни. Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на килограми. „Испанската версия” е добър вариант за удължаване на „Пълната” и „Олекотената версия”, ако желаете да продължите с пречистването.
За да бъде ефективна „Испанската версия”, е необходимо също така да се избягват солта, сладкишите, преработените храни, червеното месо, пържените храни, белият хляб, млечните продукти, кафето и алкохолът. Това са хранителни продукти, които натоварват храносмилателната и отделителната система и възпрепятстват способността на тялото да се справи с изхвърлянето на натрупаните токсини и отпадни продукти.

„Циклична версия”
Много хора, които са завършили Програмата Усещане за подмладяване, са толкова доволни от нея, че желаят да направят пречистването редовна част от своя живот. „Цикличната  версия” е идеалната Програма за пречистване. Тя съчетава версията „Веднъж  седмично” с „Пълната” или „Съкратената версия”, като една от последните се прави 2 пъти годишно. Хората, които следват тази версия, споделят за чудесни резултати по отношение на физическото, психическото и духовното си здраве. Чрез „Цикличната версия” ние извличаме максимална полза от Усещане за подмладяване. Тя помага на тялото да поддържа освободеното си от токсини състояние и е великолепно начало за всички, които искат да започнат здравословен начин на живот.


Благоприятните ефекти от диетата:

• изчистване на тялото от токсини
• сваляне на излишни килограми
• ободряване и повишена енергичност
• лечение на простуда и грип
• подобряване на храносмилането, лечение на язва
• пречистване на кожата
• повишаване блясъка на косата
• избистряне на погледа
• по-дълбок и пълноценен сън
• по-голяма устойчивост срещу болести
• понижена зависимост от употреба на лекарства
• подобрена концентрация и яснота на мисълта
• емоционален баланс
• засилване на волята и решителността
• по-щастлив и положителен светоглед
• чувство на вътрешен мир и спокойствие


ПРЕЧИСТВАНЕТО — КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА

За успеха на Програмата Усещане за подмладяване истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадните продукти извън клетките и тъканите и отвеждането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати. Ако отпадните продукти не са изцяло отстранени по време на Програмата, остатъците от тях се връщат обратно и продължават цикъла на автоинтоксикация (самонатравяне).
За да изхвърли токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някои от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че Усещане за подмладяване действа с пълна сила.
Всички проблеми, които биха могли да възникнат по време на Програмата, в повечето случаи са резултат от неефективно чистене на организма. Пийте поне 3 литра течности всеки ден, включвайки билкови чайове и минерална вода като добавка към подмладяващата напитка, за да можете ефективно да промиете системата. При по-топло време е възможно да са ви необходими дори 5 литра течности.
За да подпомогнете пречистването на червата, слабителният билков чай е препоръчителен веднъж дневно. При някои хора определени слабителни билки предизвикват спазми, поради това е препоръчително да се вземат по-малки дози, когато се изпробва за първи път.
Кожата е най-големият отделителен орган на тялото и точно тук има много депонирани токсини. Ако те не се отстранят, ще бъдат всмукани отново. Използването на изтривалка при къпане помага за отстраняването им. Упражненията и физическата активност ще бъдат от голяма полза за пречистващия процес. Физическите упражнения способстват за забързване на кръвообращението, респективно и за транспортирането на отпадните продукти навън. Получава се също така потене, чрез което токсините се отделят директно извън кожата. Плавните упражнения фокусират ума, укрепват мускулите, снабдяват клетките с кислород и енергизират органите на цялото тяло.


Алтернативно сиропът може да бъде заменен и с КЛЕНОВ СИРОП КЛАС "C". Сиропът може да се купи от по-големите диетични магазини и дрогерии.ЗАХРАНВАНЕ:

Тъй като храносмилателната система е почивала в продължение на няколко дни, трябва да се отнесем към нея много внимателно и деликатно при приключване на Програмата. Най-често правената грешка е да се яде прекалено много веднага след финала на версията, която сме избрали.
Никога не претоварвайте рязко храносмилателната система в тези случаи!
Единственият правилен, здравословен подход, е плавното преминаване към захранване.

Захранването продължава толкова дни, колкото е приложена програмата със сиропа.


ЗАХРАНВАНЕ 5 дена:

МЕЖДИНЕН ДЕН 
/връзка между диетата и захранването/

Една кафеена чаша кафяв или бял ориз се сварява със седем кафеени чаши вода. Водата в която се е варил ориза и самия ориз се разпределят за целия ден. При необходимост може да се подслади със сиропа.

ПЪРВИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200МЛ. прясно изцеден плодов сок/ грейпфрут, портокал, ябълка, череша, кайсия, праскова- без пъпеш, диня и банан/ 

ОБЯД: 400МЛ. пресен плодов сок. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или 200мл. коктейл. Препоръчваме между консумациятя на плодовите сокове да приемате по ваше желание и вкус от коктейла  (с кленов сироп/ MADAL BAL)

ВТОРИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. зеленчуков сок, половин час по-късно 100гр. зеленчукова супа / зеле, моркови, магданоз, кромид лук- без картоф/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове/ 2 броя средни плодове/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ТРЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ без домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове или 1бр.банан / може 1 резан 100гр- пъпеш/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб/ ръжен- баварски, тонус, бонус, здраве, австрийски/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ПЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ЗАХРАНВАНЕ 10 дена:

МЕЖДИНЕН ДЕН 
/връзка между диетата и захранването/
Една кафеена чаша кафяв или бял ориз се сварява със седем кафеени чаши вода. Водата в която се е варил ориза и самия ориз се разпределят за целия ден. При необходимост може да се подслади със сиропа.

ПЪРВИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200МЛ. прясно изцеден плодов сок/ грейпфрут, портокал, ябълка, череша, кайсия, праскова- без пъпеш, диня и банан/ 

ОБЯД: 400МЛ. пресен плодов сок. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или 200мл. коктейл със сиропа. Препоръчваме между консумациятя на плодовите сокове да приемате по ваше желание и вкус от коктейла

ВТОРИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ОБЯД: 400мл. плодов сок + 150гр. плод / мандарина, портокал, киви, грейпфрут, ананас, череша, круша/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ТРЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ОБЯД: 100гр зеленчуков сок /зеле, моркови, магданоз/, по- късно 150гр. плод/ може и ябълка/

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок + 150гр. плод 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. зеленчуков сок /като четвърти ден/ , половин час по-късно 100гр. зеленчукова супа / зеле, моркови, магданоз, кромид лук- без картоф/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове/ 2 броя средни плодове/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ПЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. пресен зеленчуков сок /можете да включите сок от краставица/, половин час по- късно 100гр. зеленчукова супа/ можете да включите картоф, спанак, лапад, коприва/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ШЕСТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ без домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове или 1бр.банан / може 1 резан 100гр- пъпеш/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

СЕДМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ може и домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА:250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ:100гр. зеленчуци на пара /можете да включите 1бр.малък картоф/, половин час по-късно коктейл

ОСМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД:100гр. зеленчукова салата, 100мл. зеленчукова супа, 100гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА:250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ДЕВЕТИ И ДЕСЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб/ ръжен- баварски, тонус, бонус, здраве, австрийски/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

Захранване 10 дни по книжката на MADAL BAL
Скрит текст:
1-ви ден -няма разлика,пл. сокове.

2-ри ден
 закуска-200мл.сок,150г плод
 обяд.     -100мл зеленч.сок,150г зеленч.супа
 сл.зак   .-250г плод
 вечеря  -200мл.пл.сок или сироп

3-ти ден
 закуска- 200мл пл.сок,150г плод
 обяд.     -100г зеленч.салата, 2-3обезс.маслини,150г зеленч.супа, 50г обезс.сирене
 сл.зак.  -200г.плод
 вечеря  -200мл зеленч.сок или сироп

4-ти ден
 закуска  -200мл пл.сок или билков чай, 150г. плод
 обяд.      -100г зеленч.салата, 200г.пилешка супа
 сл.зак.   -200г кисело мляко
 вечеря   -200г зеленч.на пара, 1 филия хляб без мая или сироп

5-ти ден
 закуска. -200 мл пл.сол, 150 г плод
 обяд.       -100г зеленчукова салата, 2-3 обезс.маслини, 150г зеленч.супа(може леща или боб), 50 г об.сирене
 сл.зак.    -200плод
 вечеря.   -200г зеленч.супа, 1 филия хляб без мая
6-ти ден
 закуска. -200г пл.сок или б.чай, 150г плод
 обяд.       -150г зеленч.супа, 100г зеленч.салата, 100г ориз със зеленчуци, 1 филия хляб
 сл.зак.    -250 плод
 вечеря.   -200г зеленч. на пара, 1 филия хляб без мая или сироп

7- ми ден
 закуска.  -200 мл пл.сок или б.чай, 150 гр.сварени овесени ядки
 обяд.        -100г зеленч.салата, 150 г зеленч.супа, 100 печено пилешко месо или бяла риба
 сл.зак.      -250 г плод
 вечеря.     -100г зеленч. на пара, 200г зеленч.супа

8-ми ден
 закуска.   -200мл пл.сок или б.чай, 150г плод
 обяд.        -200г зеленч.супа, 100г зеленч.салата, 100г задушено месо или риба
 сл.зак.     -1бр.варено яйце
 вечеря.    -100г зеленч.на пара, 200г.пилешка супа

9-ти и 10-ти ден
 закуска.  -200мл пл.сок или б.чай, 150 г плод
 обяд.        -100г зеленч.супа, 200г супа по избор, 1 филия хляб без мая
 сл.зак.     -250г плод или кисело мляко
 обяд.        -200г ориз със зеленчуци и салата по избор


Плодовете сутрин се приемат 30 мин. след плодовият сок.

Предишни теми:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 9, 10

# 1
 • Мнения: 512
crossfade, резултатите ти са страхотни! Браво!

# 2
 • Мнения: 151
Здравейте, момичета искам да попитам как се справяте със сиропуването в този студ? Това, че е студено влияе ли ви по някакъв начин?   Hug  Simple Smile

# 3
 • Някъде на Север
 • Мнения: 4 072
Добро утро и мерси за темата bouquet
Дами готови ли сте Hug
аз да питам, нали кафе може newsm78

# 4
 • Мнения: 2 316
Добро утро Simple Smile
Цоп и тук!

дзиндзикам си със или без сиропуване, така че аз не съм критерий Simple Smile

Чувствам се олекнала  Mr. Green готино е  Laughing
Остава и да ми проличи  Joy (нейде след 10тото кило..)

# 5
 • Някъде на Север
 • Мнения: 4 072
Духи, ама те колко кг паднаха, след ориза върна ли се нещо hahaha Ти 5 дни сиропува, нали?
Аз днес забравих да се премеря ooooh! може да видите колко съм сериозна, но за мен е по-важно да се чувствам енергична, а и мен след вечеря беше започнало мноого да ме стяга сърдечната област, сутрин бях супер скована, ставите ме боляха, понякога и костите, засега отминаха тези симптоми, но вчера преди старта се намахах с пържени картофи и сандвич за следобедна закуска Blush Не голямо количество, половин филия и шепа бяха картофите, но до 22 часа изгарях за вода и изпих над 2л, та ако се бях премерила, надали щеше да е реална цифрата Laughing Дне съм супер ентусиазирана, а ММ ме обяви за луда, след като му казах какво ще "ям" тази седмица Whistling
Хайде дано остискам, да взема да живна Flutter
Имам и един странен въпрос Blush след 2-3 ден ходите ли до тоалетна? Нали приемаме само течности, та се зачудих над тоя въпрос Joy

# 6
 • Мнения: 2 316
-5 кг за 5 дни сиропуване
не съм се теглила днес, че голяма лудница беше сутринта и забравих, сетих се чак на входната врата като се обувахме и не ми се събличаше  Crazy
Утре ще се мерна Simple Smile

До тоалетна ходих до 4тия ден включително, малко ама редовно. Егати и задръстването е било  Shocked
Вчера пих един чай разхлабващ, че и с тоя ориз не ми се мисли.. ама засега няма резултат  Tired Довечера ще повторя чайчето ако не ми се получи  Blush

# 7
 • Някъде на Север
 • Мнения: 4 072
Ако червата са празни, а те са, след тоя сироп, малкото ориз се е усвоил, и каквото и да пиеш няма да отидеш според мен, освен англиска сол, но на мен от нея ми се разтреперва всичко, явно мнооого обезводнява hahaha На ориза добави ли сироп, аз много мразя разварен ориз Sick

# 8
 • Мнения: 2 316
Блудкаво си беше отвсякъде  Rolling Eyes
А и разварен стана щото като кисна цял ден - вечерта беше като ризото  Laughing

# 9
 • Мнения: 159
Добро утро и от мен!

Genni, аз съм на линия за тази седмица  - 5 дни сироп и 5 дни захранване, с оризовия ден стават 6 дни захранване, или общо 11 дни. Досега не съм опитвала ориза и прескачах този ден, но този път ще се опитам. Simple Smile
И аз се поолях малко трите последни дни, но имах поводи, пък и като ще е преди глад, като за последно, дет се вика. Embarassed
Кафе пият сутрин едно-две, че съм с много ниско кръвно и ми е замаяно без кафе. Иначе май не е много по устав.

Наистина организмът по време на диета става по-чувствителен на студ, но студът не трябва непременно да се избягва. Нищо не повдига повече метаболизма от системното излагане на студ и извършване на физ.упражнения на открито - ходене пеша, колоездене и др., леко облечен. При мен се получава с извеждане на кучето сутрин и вечер по 30-40 мин., каране на велосипед или ходене пеша на работа в двете посоки. Ако не е възможно през цялото време, поне част от разстоянието.

Духи, браво на теб, леко ти завиждам даже, че си изкара глада и си вече на ориза. Embarassed Супер си.

Успех на всички пожелавам bouquet

# 10
 • Варна
 • Мнения: 234
Здравейте момичета,
От 2 седмици обмислям дали да поръчам сиропа и след четене на постовете ви последните дни, се реших.
Единствено се чудя има ли разлика между сиропите и кой точно да взема. Видях, че и цената се различава двойно.
Също искам да попитам какво количество ще е необходимо за 10 дни (надявам се да издържа). Имам за сваляне над 10кг.

Благодаря и успех на всички  bouquet

# 11
 • София
 • Мнения: 1 198
тони бонбони Няма точно определено количество, което да се пие от сиропа, затова и количеството, което ще ти е необходимо не е фиксирано. За 10 дни, аз бих ти препоръчала да си вземеш 1 литър. Може да ти остане малко, а може и да не ти е достатъчен.
За вида, предполагам имаш пред вид дали да вземеш оригиналният Madal Bal или кленов сироп. Правила съм прочистването няколко пъти, но до сега не съм използвала Madal Bal. Затова пък изпробвах различни видове кленов сироп. За мен, от кленовите, най-добър е този . Останалите, които съм пробвала - на ДМ и един американски са ми блудкави и неприятни. От друга страна сиропът Madal Bal е с добавен палмов сироп, което означава, че е още по-концентриран и усещането за ситост е по-изразено. В момента http://madalbal.bg/ има отстъпка 17 % и цената не е толкова солена. Като се замислиш, ако не си на режим, за тези 10 дни + захранване ще похарчиш пак толкова за храна. Решението е твое!

Момичета, аз мисля да се включа другата седмица. Тази седмица ще ходя на един рожден ден, затова отлагам. Този път съм решила да пробвам оригиналният сироп. За съжаление много изтървах нещата последно време и положението с килограмите е.....

Успех на всички!

# 12
 • Мнения: 2 316
И най-евтиния ще ти свърши същата работа.
Аз правех режима с 80% чист мед и 20% сироп. Идеално ми се получи Simple Smile

# 13
 • Някъде на Север
 • Мнения: 4 072
Аз нямам тук сиропа Мадал бал, и си купувам обикновен чист кленов сироп, днес търсих нещо евтино, но не би, колкото толкова, има само един вид и цената е еднаква в маркетите Whistling ще видя май и аз да съм на вариант сутрин две дози с мед и обед и вечеря на сироп, цената си е сериозна и тук Laughing Ще погледна и в "екзотичните магазини"(турски и тай) и ако намеря там по-евтин ще си взема, че занапред мисля да карам "испанската версия" страшно ми допадна и се чувствах мнооого добре bowuu

# 14
 • Варна
 • Мнения: 234
Много благодаря за бързите отговори  Hug

А само сиропа ли вземате или комплекта, който е с лимонов сок и джинджифил (видях, че здравница имат комплект за отслабване ?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт