Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 375
  • София
  • Мнения: 1 849
Благодаря за информацията за витамините. Засега ядем плодове и зеленчуци и Фолиева киселина (след 3 месеца на АСЕ на Биофар, Калций 600 мг и Цинк на Валмарк. Добре ще е на есен да започнем някои по-леки за подсилване.

# 376
  • Варна
  • Мнения: 62
Искам да попитам как при различните видове алкохол, прозведени от зърнени култури би могло да има наличие на глутен, след като са на спиртна основа (като изключим бирата). Как този белтък се запазва под формулата C2H5OH, някой би ли го обяснил и изобщо възможно ли е?

# 377
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 6 740
Наличие на глутен не би трябвало да има, може би се касае за непоносимост към житната култура Rolling Eyes

Сега погледнах публикациите ти, в тази тема говорим за непоносимост на аутистите към определени храни, което се проявява като алергия. В твоя случай нямам обяснение Confused  Радвам се, че е намерена причината за проблема и се справяш успешно! Знам и какво струва това, но здравето е най-важно!

Глутен може да съдържа и червилото, така че внимавай как целуваш  Wink

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 05:07 от ljuboznatelna

# 378
  • Варна
  • Мнения: 62
Наличие на глутен не би трябвало да има, може би се касае за непоносимост към житната култура Rolling Eyes

Сега погледнах публикациите ти, в тази тема говорим за непоносимост на аутистите към определени храни, което се проявява като алергия. В твоя случай нямам обяснение Confused  Радвам се, че е намерена причината за проблема и се справяш успешно! Знам и какво струва това, но здравето е най-важно!

Глутен може да съдържа и червилото, така че внимавай как целуваш  Wink


Благодаря за инфото  Wink

# 379
  • София
  • Мнения: 549
 От скоро купувам безглутенови брашна от една  серия биологични продукти. По-скъпички са , но са много хубави. Аз лично много харесах  брашното от елда . Слагам в хляба и няма този специфичен аромат. На мен ми мирише на лещници.  Simple Smile Днес купих небелен сусам , в чиято обвивка се съдържа много калций, както знаете. Купувам си и лененото семе, а има и амарант, брашно от нахут, просо, елда и др. Купувам от диетичния магазин на ул."Коперник", защото ми е близо, но мисля , че ги има и в този на "Гоце Делчев".

# 380
  • Мнения: 904
От скоро купувам безглутенови брашна от една  серия биологични продукти. По-скъпички са , но са много хубави. Аз лично много харесах  брашното от елда .
Скъпи са тези брашна: кой знае колко надценка им слагат ooooh! аз си купувам една био леща и оризово брашно(пак на гръцка фирма) и са поне 2-но по-скъпи от нормалните

# 381
  • София
  • Мнения: 549
Скъпи са наистина, но понеже слагам малки количества в хляба- по една-2 супени лъжици и за това някакси го преживявам. Обаче хлябът ми с това брашно от елда става много хубав и си позволявам да вложа от него по-голямо количество. Иначе с предишното, което използвах(по-кафяво е на цвят и с друг аромат) , ако сложа повече от една супена лъжица и не ми се надига много. Въпреки, че моят човек се размазва да яде точно това ниско и влажно подобие на хляб. Laughing

# 382
  • София
  • Мнения: 1 710
Отварям нова тема, защото тази стана 20 страници. Ще опитам да прехвърля всичко в новата, но ако пропусна нещо -моля ви допълвайте - не е нарочно. Ето и номата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338001.msg8867480#msg8867480

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 19:51 от Maia Stoitseva

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт