DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Пък може и да не е при Дениз Назлъ newsm78

# 136

от стилиста.....

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 18:14 от Zlatina3

# 137
На снимката Ферит и Дениз наистина са като кораби в бурно море. По-скоро виждам един кораб и един айсберг. Фатош нали кръсти Ферит "Айсбергът", Дениз много скоро ще  вземе да се сблъска с него и да потъне. И без това радарите му трудно регистрират сигнали. Rolling Eyes

# 138
  • Враца
На снимката Ферит и Дениз наистина са като кораби в бурно море. По-скоро виждам един кораб и един айсберг. Фатош нали кръсти Ферит "Айсбергът", Дениз много скоро ще  вземе да се сблъска с него и да потъне. И без това радарите му трудно регистрират сигнали. Rolling Eyes
smile3532 smile3532 smile3532
Дано по скоро видим това сблъскване, че Дениз взе много да си позволява  Naughty
Бате Енгин нещо е мълчалив  Whistling ...

# 139
  • София
Ще го видим още утре. В крайна сметка Ферит ще сложи пръстен на Назлъ и тя ще е официално и законно г-жа Аслан. Wink

# 140
Кога ще излезе частта от серията?😭

# 141
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за резюме, снимки и коментари!

Много съм отнесена. Цял ден живея с мисълта, че днес трябва да излезе откъсчето от епизода.
Ама те май го пускаха в деня на излъчване. Сега се чувствам като излъганото камилче, ама кой ми е виновен... hahaha

Относно Дениз, знаете ли какво ми се иска. В някакъв момент да стане така, че той първи да получи доказателства за това кой е убил Демир и Зейнеп и да го видя какво ще прави. Ще тича май при Ферит да си дерне ризата и да точи сополи. Но тогава и краката да му целува, все тая.

# 142
  • Плевен / София
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за резюме, снимки и коментари!

Много съм отнесена. Цял ден живея с мисълта, че днес трябва да излезе откъсчето от епизода.
Ама те май го пускаха в деня на излъчване. Сега се чувствам като излъганото камилче, ама кой ми е виновен... hahaha

Относно Дениз, знаете ли какво ми се иска. В някакъв момент да стане така, че той първи да получи доказателства за това кой е убил Демир и Зейнеп и да го видя какво ще прави. Ще тича май при Ферит да си дерне ризата и да точи сополи. Но тогава и краката да му целува, все тая.

smile3521

# 143
 Hug Hug Hug

Добро утро,момичета!Днес е нашият ден на Пълнолуние заедно с Ферит и Назлъ!нямам търпение вече да е 20 часа.Зная си,че ни очаква един интересен и хубав епизод!От сега си запазвам място на първи ред в киносалона Grinning.Но до 20 часа ни очаква тръстиката,затова нека започнем деня с кафенце и красота!Лек и успешен ден,момичета!!!

# 144
  • Бургас

Добро утро, момичета! От нетърпение обърках дните! Снощи очаквах да е епизода и..... представете си разочарованието ми! Дано е романтична вечерта ни и с по-малко отмъстителни герои. Но, каквото и да са ни приготвили, знам, че в темата ще има много настроение!
Усмихнат ден!

# 145
Добро утро! Wink food010 Hug

Кески HugТони Hug,вече сте заредили кафето! Hug Hug

Днес е нашия ден за кино!Като всички вас и аз очаквам с нетърпение новия епизод! Laughing

Да видим какъв откъс ще ни пуснат днес,за да го нищим и по-бързо да мине деня! Laughing

Желая ви хубав и топъл есенен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 146
  • Враца
Добро утро и от мен   Hug
Благодаря ви за кафенцето  bouquet
Днес най-после е ВТОРНИК   Party Party Party нямам търпение вече да е 20:30 Crazy
Днес всички ще сме на първия ред, за да гледаме сватбата от близо , толкова нерви изхабихме, че си го заслужихме  Flutter
Аз съм по-добре и ви благодаря за пожеланията  bouquet
Желая ви прекрасен вторник, а довечера всички с тоалетите, че сме на сватба   Hug

# 147
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,момичета!
Благодаря за кафенцето bouquet
Всички чакаме с нетърпение новия епизод довечера,приготвили сме роклите,че този път със сигурост сме на сватба.Аз даже си разхождам официалните обувки днес на работа,че да не ми направят пришки довечера от танци Grinning Grinning Grinning
Спорен и топъл да е денят ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Големи сте сладури!
Здравейте и от мен!
Аз пък съм с балетните пантофки, че да съм готова за всякаква ситуация - да танцувам или да бягам....
Хубав ден, момичета!

# 149
  • Плевен / София
Големи сте сладури!
Здравейте и от мен!
Аз пък съм с балетните пантофки, че да съм готова за всякаква ситуация - да танцувам или да бягам....
Хубав ден, момичета!
и аз.......
здравейте момичета...
Най после е вторник.....бързо да минава и да сядаме пред екраните......

Общи условия

Активация на акаунт