DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, ето ме и мен!
Дочакахме най-накрая вторник, но какво става с откъсчето ни? Бате Енгин да не е решил, че сватбата е твърде голяма награда и да не пусне днес откъс? Thinking
Спорен и успешен ден! Аз може би довечера ще пропусна малко, но стискам палци да е от озета...Sweat

# 151
  • Враца
Ехоо  Hug
Минавам да ви покажа една красавица  Flutter
https://www.instagram.com/p/BaV1zQZlb4o/
Назлъ е много красива булка .. прилича ми малко на фея Blush

# 152
Здравейте и от мен, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за кафето и хубавото настроение!

Вторникът най-после дойде и при мен бързо ще мине, щото съм ей така днес на тръстиката!

Гледам, че вие вече се подготвяте за сватбата, което е прекрасно.
 Бракът може да е фиктивен, но любовта е истинска! Two Hearts

Булката и младоженеца зад кадър.

Чакаме откъса, нали?

До по-късно!П.П. Иглика Hug, дублирали сме се, ама няма да трия тази красота.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 13:08 от * Дъга

# 153
Готови ли сме за сватба
 newsm53 newsm53

# 154
  • Враца
Цитат
П.П. Иглика Hug, дублирали сме се, ама няма да трия тази красота.
Дъгичке, разбира се че няма .. те са толкова красиви  Crazy

По-готови няма на къде  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 155
Здравейте и от мен!
Благодаря за превода на 11 еп и всичко споделено от вас! newsm51
Дано не съм закъсняла за първият ред, ако не, сядам в ложата  Joy Joy Joy
Аз  си приготвих любимите ядки,както винаги за мезе.Благодаря на майката природа, че ни дари с тях и тази есен.

# 156
Привет! Hug

Още не са пуснали откъса,но ние се подготвяме за сватбата! Laughing

Днес е гала-премиерата на ''Първа целувка''!Очакваме снимки и видео! Peace

От Йозге вече взимат интерю преди галата....

Истанбул,търговския център Каньон....

# 157

Момичета нося ви следобедното кафе  Hug тази вечер ще е повече от необходимо да сме будни и в крак с времето  нали всеки ден не сме на сватба  Joy Joy Joy Благодарности за всичко споделено  bouquet Дано само тази вечер изненадите на сценаристите  са повече от приятни  Praynig и се надявам ,че местата на първия ред са в повечко  Joy Joy Joy бройте ме и мен  Hug

Ха....ха ...ха ....май Хакан ще се окаже вън на вратата  hahaha

https://vk.com/feed?z=video255051008_456239111%2Fb4ef67f2e224121 … st_-149987377_816

# 158
  • Враца
Охх.. Мими  Crazy с удоволствие ще си взема от кафенцето Flutter
А пък аз ви нося една снимка от официалната страница  Hug

Надписа под нея е "Принцеса Назлъ"  Whistling
Броя часовете с нетърпение,а те се влачат ли влачат  Tired

Охх ... ето ви го и този .. пак се е разбеснял  ooooh! ooooh! абе успокой се бее  Tired

Браво обаче на актьора  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 доста добре си играе ролята, щом го намразих  hahaha hahaha

# 159
Следобеден привет на всички HugПрисъединявам се към вас на първите редове за серията довечера,но до тогава има толкова време CryНейсе,ще си почакам за да видя щастливите младоженци,и изкривените от завист Дениз и Демет Twisted EvilЧао до довечера ,ще се срещнем на сватбата Hug Simple Smile

# 160
  • Варна
Тези май ни оставиха без откъс ... чак до това време да не го пуснат - не е било

Ферит - по домашни дрешки : )

# 161
Привет и от мен. При нас е много приятно - топло и слънчево.
Дъгичке, радвам се, че успявам да разсмея някого, поне в нета да ни е готино и весело. Благодаря за пояснението.  Hug Запитах се, след като видях заглавието на откъс, качен от екипа на сериала - нали знаете как като свърши епизода го разбиват на части и ги качват в YouTube? От 11 епизод едната част беше "Aşk olsun, Ferit" и от изненада щях да получа инфаркт - в първия момент си помислих, че Назлъ му се обяснява в любов. Joy
А, я някой бързо да каже откъде са снимката със сватбата и снимката с детенцето на раменете на Джан? Прилича ми на "Да обичаш на инат", ама вече сама не си вярвам...
А специално за вас,една снимка на Джан с фенка, чувствайте се свободни да си фотошопнете собствената глава на нейно място. Мечтите са безплатни. Mr. Green

Здравейте момичета!
Sambo09,Благодаря за хубавата снимка наДжан с фенка и за идеята да си направим фотошоп.Аз се възползвах от предложението ти.Много не е сполучлив фотошопа, но кмойто е правил знае, че е трудно, да не говорим, че фенката е с черна коса, а аз с руса, и трудно се припокрива русо, в/у черно.Но както и да е , все пак е фотошоп.

# 162
  • София
Здравейте!
 И аз бързам да се запиша за очаквания с вълнения и трепети сериал!

Благодаря на всички, които превеждат, пускат снимки и информации и
на всички, които коментират тук.
С удоволствие ви чета и споделям вълненията ви...Разбира се, не с всичко съм съгласна,
но е интересно да чуеш и други мнения и да разсъждаваш върху тях...Например, върху образа на Дениз, когото аз още от първия момент не харесах - много ми е лепкав, натраплив и самовлюбен егоцентрик...Надявам се все по-малко да го виждаме, поне около Назлъ...Хакан е противен, но не ме дразни - прекрасно изгражда образа си!

Бъдете здрави и все така жадни за любов! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 163
Момичета, отивам да си нахраня душата преди сватбата, че ще има после телесно плющене три дни и три нощи Joy Майтапа настрана, днес  малките танцьори на щерката имат дебют пред мамите, стискайте им палци. И най-вече, стискайте палци да мога да се върна до края на йозета, че иначе ако изпусна сватбата ще се изям Anguished

# 164
  • София
Хайде, последни приготовления за сватбата... Тоалети, прически, питиета, всичко трябва да е на ниво. Laughing

Здравейте! wavey

Общи условия

Активация на акаунт