Ти току-що закопа пет хиляди години човешка цивилизация и култура. Давай да се връщаме по дърветата, там всички раждат деца и са щастливи и доволни.
Аз нямам принципни разминавания с тази позиция - напротив, виж следващия ми пост за Сандбърг и Майер.
- че за мъжете е по-лесно да се развиват професионално, защото имат повече свободно време, тъй като основната задача за отглеждането и възпитанието на децата пада върху майката. И че, ако една жена иска да има шеметна кариера, тя няма да може да успее, ако трябва да се отдава пълноценно на децата. Т.е. децата ще бъдат отгледани и възпитавани от баби и детегледачки, за да може майката да постигне много в живота си. Това не я прави лош човек - прави я лош родител. Също, както и Джобс. Страстта му по работата го прави добър човек и вероятно лош родител. Нещата са еднакви и за двата пола 
. Има и детски стаи, в които децата след 3-4 годишни се настаняват общо, разделени по пол. Като дете е спал в една стая с още 5 момчета, не само братя. Сестра му спяла с братовчедки. На 20г все още спеше с други хора в стаята и нямаше собствена. Питах го защо не се изнесе - не искал да харчи за наем и събирали пари за по-голяма къща. Носеше си тяхна си, миризлива храна от къщи и освен кафе друго не съм го видяла да купи. Даваше си цялата заплата в къщи и дъртите му даваха джобни. Той съжаляваше женените бели, които живеят сами, съжаляваше старите ергени и моми, живеещите сами в огромни къщи, разведените итн. Казваше ми, че ако в 2 сутринта му прилошее, у тях винаги има някой буден в хола да му помогне. Никога не беше ходил на дискотека, опера, театър, купон с хора от други раси. Ако ми се наложи да живея живота му 2 седмици сигурно ще изкукуригам. След месец, ако не успея да избягам, сигурно ще умра. Но ако бях дете сигурно щеше да ми хареса спането с родители до 3-4г, игрите с други деца и сготвеното от баба. 

Препоръчани теми