Астрология - 11 тема

• 68 126
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Честита Коледа, момичета! Пожелавам ви много здраве, любов и успехи във всички поприща. Леле, много сте добри в тропическата астрология. Признавам, прииска ми се и нея да уча, докато ви четях. Simple Smile Изобщо съм на много астро вълни напоследък и освен йоги, започнах да чета паралелни няколко други книги по астрология. Не мога да се спра просто. Simple Smile

# 631
  • Пловдив
Здравейте момичета, Весела Коледа на всички.
Аз съм нова в темата, от няколко месеца се интересувам от астрология и съм ви прочела всички теми до сега.
Моля, да ми помогнете за разчитане на един соларен хороскоп и да ми кажете дали мисля в правилната посока. Ще съм ви много благодарна Simple Smile

# 632
  • Пловдив

Това е соларната карта. Аз успях да разтълкувам:
1. възходящ Юпитер и 4 дом в Стрелец- преместване в ново жилище,
2. соларна луна в 10 дом - проблеми в работата
3. струпване в 8 дом - операция(секцио),
4.Слънце в 12 дом болнично лечение.
Притеснява ме, че резултата ще е фатален за родилката Disappointed Relieved

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 15:11 от marina_8818

# 633
Някой ще ми обясни ли по какъв начин ни влияе това нашият зодиакален знак кои части на тялото управлява?

# 634
  • SF
Твоят зодакален знак управлява определени часи от тялото и органи. Слънцето ти е в този знак. Но това не означава, че ще си по-податлива към такива болести или че това са ти по-слаби места. Трябва да има и други индикации в картата, които да потвърждават. Местоположението на Луната също указва някои предразположения, но в никакъв случай не се гледа само това. В кой знак попада К6 също е важно.
И аз не мога да говоря много дълго и подробно по темата, но в никакъв случай не може да се каже, че зодията ти влие е по някакъв начин - всички Везни страдат от бъбреци, всички Овни от мигрена, Лъвовете от сърце... Изобщо не се обобщава така!

# 635
  • в 1001-та нощ
Някой ще ми обясни ли по какъв начин ни влияе това нашият зодиакален знак кои части на тялото управлява?

На 1 страница в 1 пост има таблица.

# 636
А някой може ли да обясни за съвпад на натален с транзитен Сатурн? И  още нещо - може ли да се гледа по сидералната карта? Но тогава ако се приложи сидералният хотоскоп, то тогава Сатурн сега няма да минава през Козирог, а през Стрелец нали? Или сидералният хороскоп е само за наталните карти?

# 637
  • в 1001-та нощ
Нарича се сатурнов възврат.
И да, по сидерал е в Стрелец, на главния меридиан  Simple Smile

# 638
  • SF
Честита Нова година, момичета!!!!

# 639
Честита нова година и от мен, момичета!
Здраве, душевен мир и повече усмивки ви пожелавам.
С един, не твърде изяснен и за мен самата въпрос, се включвам.
Къде мога да прочета повече за ето това, на снимката... Даже не знам, как да го формулирам.. Дори и проблясъците ми са в гъста мъгла, не намирам инфо, за да си го изясня в дълбочина.
Скрит текст:

# 640
# 641
Благодаря, Алена!
Всъщност продължих да търся. Намерих по-детайлни обяснения.
Воаля, на който му е интересно.
http://varahamihira.blogspot.bg/2008/07/sarvatobhadra-chakra.html
Да попитам, правилно ли съм разбрала, че ведите в случая са планетни струпвания - по две, по три, по четири, в съответната накшатра, действащи освен основните в наталната графика и онези, които се случват при транзити??
И ако правилно разбирам, когато са от луната, засягат повече менталния свят и преживявания, когато са от асцендента, физическия свят, тялото, т.е. едното е повече вътрешни реакции и по-фини въздействия, другото по-физически измерения добива.... или как въобще се тълкува...
Основите опитвам да схвана. Simple Smile

# 642
Здравейте, бих искала да помоля да погледнете картата ми и да кажете имам ли шанс в близко бъдеще да забременея и родя. От две години се мъчим да имаме второ детенце(първото е на 10г.), но не се получава, правихме и инвитро процедура, но без успех. Датата ми на раждане е 08.10.1979г., гр. София, в 23:13ч. Предварително сърдечно благодаря

# 643
Момичета, може ли тези от вас, които са карали курс в някоя школа да споделят мнения.  Интересът е на момиче с малко дете и интересът й е насочен към онлайн курсовете, но има толкова много, че е трудно да се ориентира. Не е като ведическата, той е само един Simple Smile Аз лично ходя само по ведическа и не мога да я ориентирам. Чух добри отзиви за школата на Росица Пармакова във Варна и в Урания бг, този на Кирил Стойчев също, но кой според вас е добър? Ще се радвам да чуя мнения от първа ръка Simple Smile

# 644
  • SF
Направих хорар, но АС е в 27 градуса и 29 минути. Може ли да се каже, че въпросът е зададен късно и решението вече е взето?
Ако пък е така, има ли начин да се разбере какво е решението?

Общи условия

Активация на акаунт