Астрология - 11 тема

• 68 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Извинете ме за невежеството, но не разбирам, в какъв смисъл е зададен късно въпроса и за какво решение става въпрос? Ако разбира се става въпрпс за моя пост.

# 646
Здравейте,
И успешна Нова Година за всички Ви!
Не съм изчела цялата тема, за което моля да бъда извинена! Но ако някой има впечатления от работата на Хулио Леонис и Ралица Сърцанова, нека ги сподели.
И двамата са ми познати от онлайн пространството и ми харесва анализа, който правят.
Искам да си направя астро- психологическа консултация. Някак мисълта за хороскоп, не ми е водеща, а някой да ми даде насоки, че в последно време се чувствам като човек, който живее чужд живот Simple Smile
Благодаря предварително!

# 647
  • в 1001-та нощ
За такава консултация мога да препоръчам Милена Вълканова.

# 648
Здравейте,
И успешна Нова Година за всички Ви!
Не съм изчела цялата тема, за което моля да бъда извинена! Но ако някой има впечатления от работата на Хулио Леонис и Ралица Сърцанова, нека ги сподели.
И двамата са ми познати от онлайн пространството и ми харесва анализа, който правят.
Искам да си направя астро- психологическа консултация. Някак мисълта за хороскоп, не ми е водеща, а някой да ми даде насоки, че в последно време се чувствам като човек, който живее чужд живот Simple Smile
Благодаря предварително!

Ралица Сърцанова е добър вариант. Аз имам лични впечатления от нея. Успех!

# 649
Благодаря за препоръката!
Какви са условията за такава консултация?
Цена...., чака ли се дълго...? Simple Smile Искам да се случи бързо Simple Smile

# 650
  • в 1001-та нощ
Не съм чакала и струваше 50 лв през 2015г.

# 651
Благодаря!

# 652
Пратих заявка и ми върна отговор, че в момента е в отпуск по майчинство и не прави консултации.

# 653
  • в 1001-та нощ
Аууу, не знаех за това страхотно събитие Simple Smile Много се радвам за нея Heart

# 654
  • София
Здравейте, мами!
В края на тази година, прогресивната ми Луна ще пресече линията на ДЦ и ще навлезе в 7-ми дом, Везни. В същото време ще направи квадратура с наталнаите Нептун (ретрограден) и Парс Фортуна в 10-ти дом. Не знам дали с тази квадратура, оказва влияние на "корабното платно" в натала ми, след като само го пресича. Може ли да споделите опит за тази прогресивна Луна в 7-ми дом? Малко преди да излезе от дома, тя ще направи съвпад с ретроградния ми Плутон.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 07:37 от Mira_X

# 655
Здравейте на всички, извинете за глупавия въпрос, но бих искала да Ви попитам как си следите в момента как се движат планетите в личната Ви карта, предполагам че е с програма, но нямам идея каква да бъде.
В един от последните Ви коментари пишеше за прогресивната луна, как мога да си следя тези неща, например сега съм в период - имам сериозен приятел който иска да имаме дете, а аз съм толкова объркана, не съм сигурна че искам, четох си за аспект между слънцето и луната, ако някой може да ми съдейства ... родена съм на 11,10,1990 г. в 17:27 (понеже е по лятното часово време връщам час на зад и се получава 16:27)

П.С. Исках да изчета всичко, но много има изписано и ми беше невъзможно Simple Smile

# 656
Здравейте на всички, извинете за глупавия въпрос, но бих искала да Ви попитам как си следите в момента как се движат планетите в личната Ви карта, предполагам че е с програма, но нямам идея каква да бъде.
В един от последните Ви коментари пишеше за прогресивната луна, как мога да си следя тези неща, например сега съм в период - имам сериозен приятел който иска да имаме дете, а аз съм толкова объркана, не съм сигурна че искам, четох си за аспект между слънцето и луната, ако някой може да ми съдейства ... родена съм на 11,10,1990 г. в 17:27 (понеже е по лятното часово време връщам час на зад и се получава 16:27)

П.С. Исках да изчета всичко, но много има изписано и ми беше невъзможно Simple Smile

Аз ползвам тази програма за телефон. Доволна съм.
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite. … ts_lite&hl=bg

# 657
Здравейте,момичета Nature Sunny

Днес бях на консултация при Илиана Магерова и съм с доста смесени чувства.
Каза ми хубави неща,за кариерата ми,но и че любовните ми отношения са обречени на крах почти винаги и дори каза,че се чуди дали да ме посъветва да се женя,толкова било зле..
Каза ми и някои общи неща,които бяха добре,но като цяло картата ми била сложна, “вързана на фльонга”.Като мовек ми направи много приятно впечатление.
Мога ли да получа някаква обратна връзка от някой по-вещ и да си покажа картата,за да види дали наистина е толкова сложна,тъй като ми е малко притеснено.

# 658

Аз ползвам тази програма за телефон. Доволна съм.
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite. … ts_lite&hl=bg

Благодаря 😊

# 659
  • SF

Мога ли да получа някаква обратна връзка от някой по-вещ и да си покажа картата,за да види дали наистина е толкова сложна,тъй като ми е малко притеснено.

Аз не съм веща, но ми е любопитно да видя една такава объркана карта. Simple Smile Ако искаш, сподели си данните. Може и на лична бележка. Прецени дали си склонна.

Общи условия

Активация на акаунт