Астрология - 11 тема

• 68 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 660

Мога ли да получа някаква обратна връзка от някой по-вещ и да си покажа картата,за да види дали наистина е толкова сложна,тъй като ми е малко притеснено.

Аз не съм веща, но ми е любопитно да видя една такава объркана карта. Simple Smile Ако искаш, сподели си данните. Може и на лична бележка. Прецени дали си склонна.

19.07.1996. , 11:43 (на обяд) ,София.

Благодаря ти!

# 661
Little.mermaid, ти защо си се обърнала към астролог?  По някакъв конкретен въпрос /проблем или от общо любопитство?
За мен тази астроложка не е направила добре, като си е позволила да ти внася смут в душата, говорейки за фльонги, без да ти даде  насоки в коя област би имала по -сериозни уроци да учиш и евентуално съвет  как да ги научиш по -ефективно. Погледнах картата ти и действително има някои указания , че партньорството не винаги ще върви гладко, но именно чрез това имаш да се учиш на самостоятелност. Не мисля, че само брачното партньорство има такава характеристика, важи и бинес партньорствата също.
Имаш силна Венера, силен Марс, Юпитер ти е в кендра, носи ти родова защита. Не знам защо така те е уплашила астроложката. По -добре говори пак с нея.
 Луната ти е в неблагоприятен дом, което може да ти донесе някои емоционални огорчения, може да имаш проблеми със зрението, може майка ти да има здравословни или други трудности, но пък Луната ти е растяща и има поддържащ аспект от Юпитер, което е благотворно за твоето духовно развитие, овен това може да ти донесе пътешествия в чужди земи. Венера също дава такава възможност и според мен, ако до сега не си пътувала, те очакват пътувания и дори живот в чужбина.
П.П.
Скрит текст:
Моите интерпретации са на лаик, който няма астрологично образование и който вярва в свободната воля и Бог
.

# 662
Little.mermaid, ти защо си се обърнала към астролог?  По някакъв конкретен въпрос /проблем или от общо любопитство?
За мен тази астроложка не е направила добре, като си е позволила да ти внася смут в душата, говорейки за фльонги, без да ти даде  насоки в коя област би имала по -сериозни уроци да учиш и евентуално съвет  как да ги научиш по -ефективно. Погледнах картата ти и действително има някои указания , че партньорството не винаги ще върви гладко, но именно чрез това имаш да се учиш на самостоятелност. Не мисля, че само брачното партньорство има такава характеристика, важи и бинес партньорствата също.
Имаш силна Венера, силен Марс, Юпитер ти е в кендра, носи ти родова защита. Не знам защо така те е уплашила астроложката. По -добре говори пак с нея.
 Луната ти е в неблагоприятен дом, което може да ти донесе някои емоционални огорчения, може да имаш проблеми със зрението, може майка ти да има здравословни или други трудности, но пък Луната ти е растяща и има поддържащ аспект от Юпитер, което е благотворно за твоето духовно развитие, овен това може да ти донесе пътешествия в чужди земи. Венера също дава такава възможност и според мен, ако до сега не си пътувала, те очакват пътувания и дори живот в чужбина.
П.П.
Скрит текст:
Моите интерпретации са на лаик, който няма астрологично образование и който вярва в свободната воля и Бог
.

Отидох,защото имах нужда от някаква насока,а и заради някои въпроси и просто много се сдухах,след като получих такива отговори.

Каза,че любовните ми отношения ще са катастрофални,имало Уран,който няколко пъти се разхождал в картата ми и приключвал взаимотношенията.

Каза ми ''даже не знам дали е добре да се жениш изобщо'' ,ама после добави '' Може би след 29'' (сега съм на 22) .

# 663
Погледнато на прима виста, има доста напрегнати аспекти. Ретро Сатурн и Кету в 7 дом носят тенденция за ограничения, това може да бъде и по-късен брак, но този брак може да бъде и единствен. А за преди 29-годишна възраст ти е казала, защото тогава е първото сатурново завръщане. И астролозите считат, че с влияние на Сатурн върху 7 дом ранният брак не е препоръчителен. При теб има някаква остатъчна карма в тази сфера от живота. При хора с Раху в първи дом /в изгряващия знак/ фокусът е върху личността и индивидуализма, върху личното присъствие и харизма. С Кету в 7 дом, особено в комбинация със Сатурн, се предполага, че сферата на партньорството Душата вече е натрупала доста уроци, но при тази ретроградност не е изключено някакво преповтаряне. Не е изключен и брак с такъв партньор, с който съдбата да ви събере по неведоми пътища и познанството да е от минала инкарнация. Също така се препоръчва отношенията да се поставят на по-духовна основа, защото при такова влияние върху 7 дом, след като се изконсумира първоначалният магнетизъм, интересът към партньора може бързо да се изпари. Особено след като се реализира остатъчната карма в отношенията. И след това обикновено или пътищата се разделят, или отношенията се поставят на друго ниво. Вторият вариант се среща по-рядко и за него е нужна осъзнатост. Ретро Сатурн и Кету в 7 дом не отричат партньорството и брака, но трябва да има готовност за някакво повторение, да се изживее някой ненаучен урок, да се внесат корекции. Връзките с влияние на Кету не са обречени, те са едни от най-силните, но са и трудни. Чрез тях усвояваме най-важните духовни уроци. Колебания и неувереност в сферата на любовните отношения наистина са ти заложени в натала.  Но за любовни и брачни отношения се анализират и други неща, само 7 дом не е достатъчен, защото той показва като цяло какво ни  е взаимодействието с другите, не само в интимната област.

# 664
  • в 1001-та нощ
....

19.07.1996. , 11:43 (на обяд) ,София.

Благодаря ти!

Вероятно ретрограден Сатурн в съвпад с ЮЛВ до Вертекс и десцендента. Аз бих го интерпретирала по друг начин, но ще мога да разгледам по-късно.

# 665
Погледнато на прима виста, има доста напрегнати аспекти. Ретро Сатурн и Кету в 7 дом носят тенденция за ограничения, това може да бъде и по-късен брак, но този брак може да бъде и единствен. А за преди 29-годишна възраст ти е казала, защото тогава е първото сатурново завръщане. И астролозите считат, че с влияние на Сатурн върху 7 дом ранният брак не е препоръчителен. При теб има някаква остатъчна карма в тази сфера от живота. При хора с Раху в първи дом /в изгряващия знак/ фокусът е върху личността и индивидуализма, върху личното присъствие и харизма. С Кету в 7 дом, особено в комбинация със Сатурн, се предполага, че сферата на партньорството Душата вече е натрупала доста уроци, но при тази ретроградност не е изключено някакво преповтаряне. Не е изключен и брак с такъв партньор, с който съдбата да ви събере по неведоми пътища и познанството да е от минала инкарнация. Също така се препоръчва отношенията да се поставят на по-духовна основа, защото при такова влияние върху 7 дом, след като се изконсумира първоначалният магнетизъм, интересът към партньора може бързо да се изпари. Особено след като се реализира остатъчната карма в отношенията. И след това обикновено или пътищата се разделят, или отношенията се поставят на друго ниво. Вторият вариант се среща по-рядко и за него е нужна осъзнатост. Ретро Сатурн и Кету в 7 дом не отричат партньорството и брака, но трябва да има готовност за някакво повторение, да се изживее някой ненаучен урок, да се внесат корекции. Връзките с влияние на Кету не са обречени, те са едни от най-силните, но са и трудни. Чрез тях усвояваме най-важните духовни уроци. Колебания и неувереност в сферата на любовните отношения наистина са ти заложени в натала.  Но за любовни и брачни отношения се анализират и други неща, само 7 дом не е достатъчен, защото той показва като цяло какво ни  е взаимодействието с другите, не само в интимната област.

Тя ми каза нещо подобно.Каза,че повечето отношения са ми кармични и се повтарят от минал живот и за повечето нямало перспектива,защото имам да си плащам ''грехове''.

# 666
Те и астролозите не са без(по)грешни, особено тия с провалени бракове и поредици от връзки. Всички сме хора, един и същи въздух дишаме. Рано или късно някаква карма узрява и трябва да берем плодовете ѝ.

В твоя хороскоп, ако часът наистина е точен, не бих казала, че има стопроцентови указания, отричащи брака. Не съзирам такава категоричност. За целта винаги се гледа и партньорската карта – Навамша. С този час на раждане там нямаш неблагоприятни влияния върху 7 дом, брачни отношения можеш да имаш. Доколко ще е удовлетворяващ и траен бракът вече е друг въпрос, не е изключено да има и кавги/разногласия с партньора, спорове по определени въпроси (къде ли ги няма?).  Марс в голяма степен изгражда образа на партньора при теб, тъй като едновременно е даракарака, попада в Упапада лагна и в арудхата на 7 дом. При теб важното е да не се избързва, да не се вземат импулсивни и необмислени решения в партньорската сфера. Особено в моменти, в които изпитваш колебание.
Но наистина Сатурн влияе върху брачната ти карма, има незавършени уроци. Нищо не е случайно – някои уроци ни се изпращат, за да ни научат на повече самостоятелност. С Раху в изгряващия знак не би следвало да си "придатък" на партньора, но тенденция към такива зависимости (остатъчна) е белязана от Сатурн и Кету в 7 дом. В миналото на вашия род мъжете ли доминират, те ли са по-интересни и силни характери? Венера и Луна в родовата карта не са представени сигнификантно, а гледано по античната система и двете са в терми на Сатурн. С балансирано съотношение на привързаност/свобода мисля, че би могла да изградиш по-успешна и удовлетворяваща връзка.

# 667
  • в 1001-та нощ
Little.mermaid, преди да се родим, ние сами избраме какво да отработим в този живот. И съответно идваме тук с нужния запас от сили и енергия, имаме и кой да ни напътства. Млада си и страшно изглежда, но пък е чудесно, че ще имаш възможност през този живот да се освободиш от бреме, което ти виси, като камък на шията и нямаш летливост.

Сега ти е много мрачно и черно - тр.Сатурн на IC - ще направи и квадрат към нат. Сатурн и ЮЛВ. Венера по дирекции ги квадратира. Сатурн по дирекции минава през К8 ... много, много страшно изглежда, но най-тъмно е преди зазоряване. В такива моменти човек се ориентира, изгражда, търси изход ... никой не иска да е в тъмницата. Но ако целият ни живот премине на някоя огряна полянка сред цветенца и пеперудки ... няма да се непреднали никак Simple Smile

Не съм вникнала и аз много в картата ти, погледнах сега пак набързо как е  в момента, че ми се сви сърцето от отчаянието ти, но никой съзнателно не избира път без изход Simple Smile

# 668
Първо искам да благодаря наистина много на тези,които ми видяха картата,не знаете как се бях разтроила...

Отидох там,защото от известно време съм  изпаднала в някаква ужасна дупка,от която излизане няма,поне от половин година.

Надявах се да получа отговори защо е така,и отчасти ги получих,но обяснението беше ,че едва ли не повечето ми отношения в този ми живот,ще са ''кармични'' ,защото ще трябва да си плащам за изминали грехове.

Попитах и за човек,с когото съм се разделила,дали някога ще имам контакт с него - и тя каза ''не'',с него си била в друг живот и сега си плащаш за лошото ти отношение към него (в предишния живот).

Останах с впечатлението,че очевидно в миналия живот съм била тотална гад и сега нямам шанс за щастие.Grinning

Sotis , да,в рода ми мъжете са с по-силни характери.

# 669
  • в 1001-та нощ
Аз съм имала кармични връзки. Срещите с такива хора са много специални. Знаеш, че не са случайно в живота ти, срещата е незабравима, преживяванията те докосват, знаеш, че имате нещо да преживеете. Това са трудни връзки, да, но не означава, че са лишени от обич. Първата ми голяма любов беше такава - неговия Сатурн в съвпад с моята Венера и негов СЛВ в съвпад със Слънцето ми и т.н.. Обречена бях да бъда с него, беше неизбежно, това беше по-силно от мен. Това беше много трудна и много градивна за мен връзка. И не съжалявам. Сега в брака - изпитанията не са по-малко, но кое е лесно в живота Simple Smile Човек трябва да гледа от правилната страна на това, което му се случва Simple Smile

# 670
Их тия карми ...
Ми аз като се замисля, с моя пр имаме съвпад на мои СЛВ, Слънце и Луна с негови Марс и Венера и са точно в моя 7Д.

Отделно имаме и мои Сатурн съвпад негов ЮЛВ.

Туй карми ли са? Grinning какво ще изкармуваме сега?

# 671
И аз това се замислям..кармична връзка какво точно означава? Че когато (ако) ви се разделят пътищата,повече никога няма да се срещнете?

# 672
Не, не означава, че повече няма да се срещнете и че не ви е писано. Означава, че в минал живот пак сте се срещали под някаква форма и имате уроци за научаване. Но вече как, кога и какви - нямам идея, май това може да се види в картата.
Илиана беше казала наскоро на моя позната, че със съпруга й са били брат и сестра в минал живот. Те са женени с дете и имат сравнително хармонични отношения

# 673
  • в 1001-та нощ
И аз това се замислям..кармична връзка какво точно означава? Че когато (ако) ви се разделят пътищата,повече никога няма да се срещнете?

Първия път, когато ми се случи - бях в 8 клас на един РД. В един момент изпитах неописуемо вълнение, цялата се вцепених ... не бях на себе си - без явна причина, забавлявахме се. След това се позвъни и влезе един човек - аз бях в гръб към вратата - нито виждах кой идва, нито го познавах (от друг град беше) ... и когато го видях, просто онемях. Някакво необясимо състояние - изобщо не си наясно какво се случва, но то се случва.  Втория път се срещнахме на улицата. Той си ремонтираше колата забучен в нея, аз минавах - някакъв човек просто, но той вдигна очи, аз го погледнах и така 11 години - по 24/7 заедно (и не ни е било изморително). Третия път - също то първия миг се разпознахме, като  "аз и той". Той започна да говори за деца още на първата среща и че ако не можем да си имаме - ще си осиновим, но допълни и че за първи път среща жена, в която вижда майката на децата си, без да е имал предварителн размиления по темата (имаме две деца от 1 опит).

Тези хора се разпознават, няма да се объркаш, имаш усещането, че се познавате от цяла вечност, има едно искрене, когато се срещате, разпознаваш го в тълпата и не можеш да отмнеш Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 22:05 от a.l.e.n.a

# 674
Алена, моля те не изчезвай пак за дълго, перпетум мобиле си на темата Simple Smile
Аз ви питам, сестра ми в Англия, как му плащате на Филип, иска консултация с него
И само да кажа, Алена, навсякъде си я нацелила, отваряй моля астро нещосионлайн

Общи условия

Активация на акаунт