Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните симптоми и преживявания на бременни жени във форума?
Какви са някои от стратегиите за справяне със запека, споделени във форума?
Какви са някои от различията в практиката на майчинството между България и Англия, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните симптоми и преживявания на бременни жени във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за справяне със запека, споделени във форума?
-
Какви са някои от различията в практиката на майчинството между България и Англия, споделени във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за пазаруване на бебета, споделени във форума?
-
Какви артикули са необходими за подготовката на бебето?
За сметка това се опъпчих повече от пубер
за да го видим, предполагам, защото съм и по-пълна и прегледа е по-труден, а и с предна плацента и господина обича да се крие на прегледи.
Нямам деца, племенници, от приятели каквото чуя през годините гледам да го помня, но и това инфо нищо не е , а в същото време от книгата нищо което да не знам не видях. Сега ще почна да чета тази на др Спок, може пък да намеря това което ме интересува. Аз искам да знам малко по- практични неща, например ако пъпчето не е паднало как точно да го къпем, ако не може да се мокри, пишлето на момчетата как се забелва, как да разбера стига ли му кърмата, как се прави АМ и какви видове има, нещо като аптечка за бебето искам да имам и какво да има в нея, колко често се изхождат когато са на АМ и когато са на кърма, нормално ли е да не ака всеки ден, как да позная че има температура, до каква степен е важно аз с какво се храня ако кърмя, и други неща като от кой месец се обръща по корем за да вдига главичка, какъв масаж да му правя след баня, кога да започна да му показвам примерно светлината на лампата и да го уча къде му е нослето, как се захранва с някаква примерна схема.....офффф много дълъг пост. Незнам дали нещата които ме вълнуват ще ги има в книга. Ако някой е прочел точно такава, моля да сподели.