Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
8мм лигавица е минимум някакъв, хич не е добре да е толкова малко.

# 676
8мм лигавица е минимум някакъв, хич не е добре да е толкова малко.

До трансфера тя си става то4но толкова ,колкото трябва ,ако вси4ко е наред !

# 677
  • София/Севлиево
Бамбa, сегa ме стреснa съвсем. Моятa в този въпросен ден и при трите трaнсферa е билa 7,8.От тях двa бяхa успешни, мaкaр и зa малко. Сегa целтa е дa минa поне 7,5,минaлия месец стaнa едвa около 6,5 нa ден 17,прогестеронa ми беше под 0,5,но док кaнселирa опита.Кaзa че под 7 нищо нямa дa прави,a сегa товa 8 ми изглежда недостижимо...

# 678
Аз се моля моята да стане 8... Simple Smile

# 679
7/8 e минимума за лигавица и на мен толкова са ми искали. Имам приятелка роди успешно близнаци със 7.8 лигавица Wink Важна е все пак и структурата.

# 680
Момичета само да ви кажа, че и аз имах този проблем, лигавицата не стигаше повече от 8. И с глобулите виагра успях да я направя 8.5 и тогава ми беше Зет. Сега съм бременна в 6 г. с. И дай Боже до края.

# 681
  • София
чела съм че минимума е 6.
просто исках да каже че 8 не е еталон, а е от по-ниските стойности.
моята лигавица например в такива дни е 10-12мм.
идеална, според лекаря ми.
но не е важен само размера, те си знаят какво и кога да гледат.

# 682
Моми4ета , това е като по у4ебник , идеалния слу4ай , в медицината знаем ,4е 2плюс 2 не е 4 . Но нали искаме успех и гледаме да бъдем по - близо до него !

# 683
Аз се моля моята да стане 8... Simple Smile

Тази молитва и аз я знам 😀
Момичета, да ви кажа, че аз след няколко неуспешни опита се убедих, че май инфото за лигавицата ни го спестяват докторите.
На тези, които се включнат за опити инвитро сега, само ще ви кажа да питате за нея, защото трупането на опити, хистеро, абразио и т.н. само я влошават за съжаление.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 20:16 от -INA-73

# 684
  • София/Севлиево
Да, моятa е стaнaлa много тънкa след последното абразио. Явно тъй сa ме стъргaли, че сa зaсегнaли и най-долния слой, който отговaря зa обрaзувaнето и. A товa е почти непопрaвимо.
Дa попитaм тук-може ли дa си нaпрaвя рентгеновa снимкa нa крака. Вчерa излизaйки от един мaгaзин ми се зaви свят и пaднaх по едни стълби. Изкълчих си крака, но може дa имa и нещо пукнaто, зaщото се чу един звук. Зa счупено не е понеже и друг път ми се е случвало. Тогaвa бях бременнa и чaк след раждането разбрах, че е било пукнaто.

# 685
Ели ако си в подготовка за Зет няма проблем да си снимаш крака. Аз също имах проблем с крака и бях в процедура и след пункцията си направих снимка преди трансфера , казаха ми че няма проблем, ембринчетата не са в теб.

# 686
  • София/Севлиево
Рончо благодаря. Ще нaкaрaм ММ кaто си дойде нa обяд дa ме зaкaрa при личната. Дa нaпрaвим снимкa и дa видим кaк дa го оправим, че детето сигурно ще ми го доведaт в неделя и трябвa дa съм нa линия зa рaзходки в парка...

# 687
Здравейте.започнах подготовка за ЗЕТ от втори ден цикъл естрофем.Преди това правих биопсия-ендометриална за която пих утрогестан но сега го спрях и почнах естрофема.Днес трети ден силно кървене с големи съсиреци.изпих амп.вит с за да ми мине кървенето.Дали е нормално това.Cold SweatCold Sweat

# 688
  • София
съвсем нормално е 3-ти ден от цикъла да има обилно кървене, това си е обикновен цикъл.
От естрофема на мен ми се е влачило зацапване до 7-8 ден.

# 689
  • Sofia
Някой може ли да сподели по каква схема е слагал зарзио след ЗЕТ. Имам чувството, че акушерката нещо е объркала. Написала ми е на едно листче да слагам зарзио днес/в деня на трансфера/ след това имам на 04;07;11;14. Уж през два дни да се слага и изведнъж от 7 чак на 11, което са 3 дни разлика. Така ли трябва да бъде или нещо е сбъркала? Естрофема трябва ли да се продължава, че пропуснах да питам.

Общи условия

Активация на акаунт