ЮЛСКИ мами 2018

• 53 091
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Аз разбрах изключително рано - при цикъл 30-35 дни, направих първият тест на 26 ден. Явно съм имала много ранна овулация. Все още осмислям и не мога да повярвам и днес за всеки случай направих още един тест - чертичката е вече по-наситена. Аз пак започвам да се обърквам със седмиците. Последният ми цикъл беше на 11.10. Би трябвало да съм 3 с + 6 дни или 4 гс, а от утре да започвам 5 гс. Мисля да отида на доктор след 2 седмици. Момичета аз нямам гинеколог. Мисля този път да се следя в Света София ( Тина Киркова), че ми е най-близо. Да препоръчате някого там?

Уж писах нещо не ми излезна поста или аз не го виждам.Не ти препоръчвам тази болница.С предишната бременност се следях там и ме изпуснаха в доста голяма седмица.Не искам да влизам в подробности ,но след това 3ма доктори потвърдиха ,че вината е изцяло на шефката завеждаща патологията и на екипа.

# 76
  • София
Аз раждах в Тина Киркова предния път, но като частен пациент. Мпя дпктор има договор с тях. Мога да кажа, че усещах специално отношение, но екипа , който беше на смяна тази нощ, бвше много добър, човечни и съвестни хора.
Иначе имам сериозна забележка, след като ми казаха да ида на ортопед и не обърнаха внимание, че след раждането единия крак беше станал двоен....заради проблем с голяма вена...добре че ми е читав лекаря..

# 77
Така е ,но специално за там не знам до колко са кадърни мили са да .Две бременности имам там на частно плащах си имах оплаквания няколко пъти съм ходила на спешен кабинет и не могат да вземат адекватно решение.Последния път родих в 19-20 седмица след като 3-ма доктори ме гледаха на спешното казаха ,че нямам разкритие а 5 минути след това всичко приключи....
Всеки сам решава ,но след ада който аз преживях там не мога да не се изкажа просто.

# 78
Kmm88 Добре дошла сред нас!

# 79
  • София
Marielka, гуш Animal Bear сега всичко ще е наред, всичко е зад теб, мисли си положителни неща. И всяко мнение е важно, защото е различна гледна точка, от която можеш да научиш нещо.

Да не става много тягостно, я кажете какви хобита имате. Аз от има няма 10 години чета за мозъци, всякакви - мъжи, женски, детски, развитие, психология. Не съм лекар, но този орган е просто великолепен. Ей сега нашите мънички човечета вече имат гръбначен мозък и оформящи се полукълба. Мозъка се развива още преди да се родят децата, в смисъл те помнят, разбират и правят разлика между хиляди неща. Не е мит, че спокойна мама води до спокойно бебе. Колкото сме по-спокойни докато сме бременни, толкова по-спокойни ще са й децата. Тествах го с първото, мисля и сега да го тествам Simple Smile

По натам мога да ви разказвам и за другите "тестове", които съм правила Simple Smile

# 80
Това е много интересно Simple Smile аз по принцип съм много спокойна, но сега ми е трудно, акъла ми е само в бебето и дали всичко е наред... А преглед евентуално в края на другата седмица... Вие с какво се разсейвате?

# 81
  • Манчестър, Англия
Здравейте, записвам се и аз при вас. Имам момче на 4г и ми е 5-та бременност (имам 2 спонтанни аборта преди сина ми и един тази година) Надявам се всичко да е наред този път и нека всички износим здрави бебчета до термин 😊

# 82
Здравейте момичета,

Миналата седмица на 01.11 разбрах хубавата новина след като си направих около 4 теста Simple Smile Всички бяха положителни. Планирана и желана бременост. Аз започнах да подозирам, че се случва нещо след като започнаха да ме болят много гърдите. Реших да си запиша час за след две седмици (15.11), но събота и неделя започнах да чувствам много силни болки. Оприличавам ги на предменструални болки и реших, че трябва да се прегледам по рано. Опитах се да се свържа с моя гинеколог, но уви той щял да влиза в болница. Чудих се къде да отида и тъй като Токуда ми е на пешеходно разстрояние си записах час там.

Момичета официално ще ставам майка. Потвърдиха бремеността. Аз си бях изчислила, че трябва да съм в 5 г.с, но докторката каза, че размерът на бебо(ест тя не използва тази дума)  отговаря на 4 г.с и 2 дена.

До тук страхотно, но уви разбрахме и защо ме боли. Обрзувало се е жълто тяло. Тук намерих допълнителна информация. -->http://www.puls.bg/illnes/issue_533/

Забрахиха ми иначе почти всичко. Никакво напрежение. Нищо тежко. Никакъв секс.

Не се сдържах и се обадих на мама да и разкажа. Исках лично да и кажа, но просто не можах. Мама си е Мама.

Тя толкова много се зарадва. Аз съм едно дете и на тях ще им е първо внуче. Разказах й че ме боли и тя ми вика - Мамо, майка не се става лесно.. ще си търпиш Simple Smile

Сега само се моля бебо да си расте и след 36 седмици да си го гушна.

# 83
Запис и от мен. Вчера си направих теста след закъснение от 10 дни. Това ще ми е втора бременност, имам момиченце, което декември става на 2. Не живея в България и тук проследеането върви много различно. Скоро на преглед няма да се ходи, чак към 10седмица доколкото си спомням има среща с акушерка, която следи бременността. После в 12 сед се прави водеозон. Втори такъв има в 20г.сед и това е за цялата бременност ако всичко е нормално. Други изследвания не се пускат. След няколко седмици се прибираме за малко до България и ще си пусна всичко, което правят там. Обаче имам нужда от помощ, тъй като идея нямам какви са те. Та, какво ви гледат около 10-11гс, какви изследвания ви правят. Евентуално ще търся доктор в б-ца Надежда, ако някой има представа лал вървят частните прегледи там.

# 84
Запис и от мен. Вчера си направих теста след закъснение от 10 дни. Това ще ми е втора бременност, имам момиченце, което декември става на 2. Не живея в България и тук проследеането върви много различно. Скоро на преглед няма да се ходи, чак към 10седмица доколкото си спомням има среща с акушерка, която следи бременността. После в 12 сед се прави водеозон. Втори такъв има в 20г.сед и това е за цялата бременност ако всичко е нормално. Други изследвания не се пускат. След няколко седмици се прибираме за малко до България и ще си пусна всичко, което правят там. Обаче имам нужда от помощ, тъй като идея нямам какви са те. Та, какво ви гледат около 10-11гс, какви изследвания ви правят. Евентуално ще търся доктор в б-ца Надежда, ако някой има представа лал вървят частните прегледи там.

Моя съвет е поне месец по - рано да си запишеш час, защото установих, че е много трудно. Прилагам ти линк към ценоразписа им -- > https://www.nadezhda.bg/bremennost/jenska-konsultatziya-za-bremenni/

Тук има информация за изследванията по седмици. Не мога още конпетентно да се изкажа, но мисля че може и по телефона като говориш с Надежда да попиташ -- > http://shterevhospital.com/pregnancy/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0 … 0%B1%D1%80%D0%B5/

# 85
Добре дошли, прекрасна и лека бременност ви пожелавам.
Относно хобитата на мен ми е трудно, защото трябва да се откажа от всички тях за жалост, тъй като аз майсторя различни неща от силикон, бои, лакове и т.н. Все неща, които биха навредили на бебчо ако го дишам, даже ми е доста притеснено за това, понеже преди да разбера, че съм бременна стоях с часове над силикона, който има доста вредни изпарения. Sad

# 86
  • Манчестър, Англия
Рони, аз съм в Англия и понеже тук са така прегледите да те питам ти къде си?

# 87
Днес ходих при моя АГ по други причини,та ме погледна и на видеозона!Видя се само сакчето и тъй като имах час за тази събота,ми каза да отида другия петък,тогава щяло да се виждят повече неща!

Е,поне сакчето видях 🙌

# 88
Забравих да кажа добре дошли на новите мами в групата 🚺🚼👣👶🙆

# 89
  • София
Добре дошли момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт