ЮЛСКИ мами 2018

• 53 081
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички мами в групата Simple Smile
Plamito881 браво хубави новини Simple Smile
 Аз записах час за понеделник и вече имам и втория резултат:
06.11- 276.900
08.11-666.400
Мисля,че е добре. Хубав ден на всички Simple Smile

# 91
Здравейте, да се включа и аз. Днес си направих тест, но просто защото нямах възможност да си купя по-рано, иначе вътрешно знам от една седмица. Вече имам едно дете на 2г. и 5м.. По-късно ще се върна да чета назад. Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 92
Рони, аз съм в Англия и понеже тук са така прегледите да те питам ти къде си?

И аз там. Май само тук са така прегледите. А сега с второ ще са ище по-нарядко.

# 93
Добре дошли, прекрасна и лека бременност ви пожелавам.
Относно хобитата на мен ми е трудно, защото трябва да се откажа от всички тях за жалост, тъй като аз майсторя различни неща от силикон, бои, лакове и т.н. Все неща, които биха навредили на бебчо ако го дишам, даже ми е доста притеснено за това, понеже преди да разбера, че съм бременна стоях с часове над силикона, който има доста вредни изпарения. Sad

При първата ми бременност в началното докато разбера,че съм бременна,работех в патоанатомична лаборатория, и по цял ден дишах формалин, ацетон,ксилоу и какви ли не ужасяващи отрови, но за щастие не се отразиха на детето ми по никакъв начин, иначе и аз бях доста изплашена. Аз съм на мнение, че в първите седмици, още преди мама да научи, Господ пази бебчо. Така че, не се притеснявайте, всичко ще е наред.

# 94
Привет от Колорадо☺Записвам се при вас,защото както изглежда след 4 месеца опити най-накрая чудото се случи....прекрасен подарък за рождения ми ден.Аз имам и дъщеричка на 10 годинки.Първата ми бременност протече без никакви проблеми,надявам се и сега да е леко и приятно.Пожелавам го и на всички вас!Тук е прието да се отиде на пръв преглед в 8 г.с. така че ще си почакам😊🍼👼

# 95
  • София
Юхууу, увеличаваме се Heart

# 96
А колко има ,които още не са разбрали!

Малееее........Голяма радост 👶👣🍼

# 97
Някоя мама щеше да е на преглед днес,😉 но не помня коя!Ще чакаме да се похвали с хубавите новини 👣💜💖💚💛💙

# 98
Аз трябваше, но пак не се прегледах.... Доктора беше в операция... чаках, чаках, дойдоха и момичета да ги приема за раждане и се отказах, че съм на работа Simple Smile Явно сътбата ми казва да си изчакам часа на 18.11 - Охх търпение нямам вече Simple Smile

# 99
Аз трябваше, но пак не се прегледах.... Доктора беше в операция... чаках, чаках, дойдоха и момичета да ги приема за раждане и се отказах, че съм на работа Simple Smile Явно сътбата ми казва да си изчакам часа на 18.11 - Охх търпение нямам вече Simple Smile

Аз трябваше да съм на 11.11.2017,но нали вчера ходих до кабинета му и ми "хвърли" едно око,видя се сакчето и каза да ида пак на 17.11......голямо чакане ще падне

# 100
Много е досадно това чакане Sad

# 101
Момичета от сега ще трябва да чакаме. И аз съм на преглед другата седмица на 15.11. Къде сте се насочили да ви слядят?

# 102
Предполагам питаш къде се следят момичетата от София? Аз съм далече от столицата, така че не мога да помогна с това Simple Smile

И аз нямам търпение за прегледа, искам да видим сърчице и да кажа на мама Simple Smile Вие казахте ли на някого?

# 103
Значи другата седмица ще бум на прегледите 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

# 104
И моят преглед смятам да е другата седмица. Тази празнуваме рожден ден на сина ми, в събота ще му е кръщенето, и покрай подготовката за тези празници нямаше кога, а и е рано. Моят гинеколог е  др. Станев в болница Хигия, Пазарджик. Има ли мами от региона? ☺

Общи условия

Активация на акаунт