ЮЛСКИ мами 2018

• 53 208
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Дано да има някоя мама на линия 😞.В края на 8 гестационна седмица съм и преди малко леко прокървих.Може ли някоя мама да ми каже случвало ли се е ?Не искам да загубя бебчо😪😪😢😢😢А тук в Италия не ти обръщат внимание като си чужденка.

# 421
Дано да има някоя мама на линия 😞.В края на 8 гестационна седмица съм и преди малко леко прокървих.Може ли някоя мама да ми каже случвало ли се е ?Не искам да загубя бебчо😪😪😢😢😢А тук в Италия не ти обръщат внимание като си чужденка.

Само трябва да бъдеш спокойна, сигурно не е нещо сериозно, няма ли как да отидеш на лекар, предполагам че ако и кажеш че си с кървене ще ти обърнат внимание

# 422
Мила Nataliq777, не се натоварвай и това влияе, аз също прокървих еднократно, но в по-ранна седмица. Може да е от много неща, тук в БГ масово изписват утрогестан при кървене, което си е прогестерон на таблетки. И да пазиш леглото известно време. Както ти е казала i4eto84 сега е много важно да си спокойна и да не се напрягаш. Стискам палци всичко да е наред 😘

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 23:02 от Margaritka_89

# 423

Само трябва да бъдеш спокойна, сигурно не е нещо сериозно, няма ли как да отидеш на лекар, предполагам че ако и кажеш че си с кървене ще ти обърнат внимание

Тук за всичко ти искат час...за това и бях се прибрала в България на преглед....Дано не е нищо сериозно ще видя как съм сутринта и ако имам отново ще отида и ще се помоля ако трябва..

# 424

Тук за всичко ти искат час...за това и бях се прибрала в България на преглед....Дано не е нищо сериозно ще видя как съм сутринта и ако имам отново ще отида и ще се помоля ако трябва..

Ами ако не ти обърнат внимание си е чисто престъпление според мен

# 425
Мила Nataliq777, не се натоварвай и това влияе, аз също прикървих еднократно, но в по-ранна седмица. Може да е от много неща, тук в БГ масово изписват утрогестан при кървене, което си е прогестерон на таблетки. И да пазиш леглото известно време. Както ти е казала i4eto84 сега е много важно да си спокойна и да не се напрягаш. Стискам палци всичко да е наред 😘
Благодаря Ви много,поуспокоих се ❤💋❤

# 426
Ще видиш че ще е наред, мисли позитивно и почивай повече и намери някой съвестен доктор, който да ти обърне внимание

# 427
Ще видиш че ще е наред, мисли позитивно и почивай повече и намери някой съвестен доктор, който да ти обърне внимание
Записах си час за сряда да ме видят😘

# 428
До Наталия: Здравей, правила ли си генетично изследване за тромбофилия? Кървенето не е нещо, което трябва да се пренебрегва и е хубаво, че ще отидеш  на лекар. При мен се случи в 6г.с в средата на годината, лежах в болница на системи 2 дни, но в 8г.с бебето спря да се развива и правих кюртаж. Тогава не бях си правила тези така необходими ген. изследв. и след това се оказа, че имам вродена тромбофилия. Сега съм в 7г.с и слагам инжекция фраксипарин всеки ден и слава Богу досега никакво кървене...
Стискам палци всичко да е наред с теб и бебето!!

# 429
Наталия, как си днес, кървенето продължава ли

# 430
Наталия, как си днес, кървенето продължава ли
Днес не е кръв,а като ръжда и вече ако и утре имам няма да чакам до сряда при никакъв случай !😞😘

# 431
  • Варна
Наталия и аз ходих на преглед преди 2 дни заради капка розово зацапване и силни болки. При мен се оказа,че съм с контракции. Вече разбрах, че се засилват при продължително ходене/натоварване. Вчера бях добре и не знам с кои акъл обикалях 3 часа по магазините и разбира се ме заболяха много яйчниците, отново имах розова капка по бельото, а вечерта като си слагах утрогестана вагинално и по пръста ми имаше кръв....
Днес не съм ставала от леглото, голям страх ме е налегнал ! Увеличих дозата утрогестан и ношпа (по препоръка на гинеколжката) и слава богу само тялото от лежане ме боли днес ....
Аз съм в 5гс+4.... много е рано, а явно матката ми се бунтува от новите промени и се опитва да отхвърли случващото се . Cry

# 432
Здравейте, следя ви от известно време и реших и аз да се присъединя към групичката. Бременна съм в 5та седмица. Това ми е 4та бременност две неуспешни, приключили с мисед и една успешна с резултат момченце на 3,7 години. След двата мидена и аз правих генетични изследвания и излезе, че ми се съсирва по- бързо кръвта. Не е тежка форма, но цяла бременност бях на ниска доза аспирин. Със синът ми кървях от 6та до 14та седмица(слагах утрогестан), имах постоянни болки и придърпвания, а после и контракции, но това не попречи да го пренося с 10 дена и да предизвикат раждането. Всичко това го пиша да дам кураж на момичетата които имат кървене.
Аз сега се притеснявам да не почне пак кървенето, както при предните бременности, защото при всичките съм имала. Започнах да си пия аспирина и витамини за бременни, поръчах да ми изпратят и утрогестан за всеки случа, че и аз съм в UK, и тук всичко е доста по-различно. Все още не съм се обадила да запазя час с акушерктата. Смятам да си подаря частен ехографски преглед за Коледа ако всичко е наред до тогава. Оптимистично съм настроена!!!
Пазете се и се усмихвайте повече! Лека нощ Simple Smile

# 433
Здравейте, следя ви от известно време и реших и аз да се присъединя към групичката. Бременна съм в 5та седмица. Това ми е 4та бременност две неуспешни, приключили с мисед и една успешна с резултат момченце на 3,7 години. След двата мидена и аз правих генетични изследвания и излезе, че ми се съсирва по- бързо кръвта. Не е тежка форма, но цяла бременност бях на ниска доза аспирин. Със синът ми кървях от 6та до 14та седмица(слагах утрогестан), имах постоянни болки и придърпвания, а после и контракции, но това не попречи да го пренося с 10 дена и да предизвикат раждането. Всичко това го пиша да дам кураж на момичетата които имат кървене.
Аз сега се притеснявам да не почне пак кървенето, както при предните бременности, защото при всичките съм имала. Започнах да си пия аспирина и витамини за бременни, поръчах да ми изпратят и утрогестан за всеки случа, че и аз съм в UK, и тук всичко е доста по-различно. Все още не съм се обадила да запазя час с акушерктата. Смятам да си подаря частен ехографски преглед за Коледа ако всичко е наред до тогава. Оптимистично съм настроена!!!
Пазете се и се усмихвайте повече! Лека нощ Simple Smile

Благодаря ти, мила!😘

# 434
Здравейте и от мен, щастлива съм че  мога и аз да се впиша в тази група. След една година опити и аз видях две чертички и не можах да повярвам. Дай боже всичко да е наред, термина ми е края на юли. Лека бременост мами Heart

Общи условия

Активация на акаунт