ЮЛСКИ мами 2018

• 53 189
  • 759
  •   2
Отговори
# 450
Браво на всички за добрите новини.
Аз съм в сряда, когато трябва да съм първи ден от 7г.с. ще видим какво ще се види.
Аз съм по принцип с обърната матка, та скоро на коремен няма да ме гледат, дано се види с вагиналния...

И аз разбрах сега , ме съм с обърната матка. Незнам но при предишната бременност не съм знаела или пък да съм забравила.
Това оказва ли някакво влияние или само при прегледа?

# 451
Момичета, искам да попитам имате ли вече гадене, защото при мен се появи и то вечер, като към 19-20 часа е супер неприятно:( взех си капки срещу гадене, но няма полза, вие как го борите?

# 452
  • София
Момичета, искам да попитам имате ли вече гадене, защото при мен се появи и то вечер, като към 19-20 часа е супер неприятно:( взех си капки срещу гадене, но няма полза, вие как го борите?
Фреш, в който има и малко джинджифил. Но при мен ми се струва леко, основно следобяд и то - ако не съм яла скоро нищо

# 453
Фреш, в който има и малко джинджифил. Но при мен ми се струва леко, основно следобяд и то - ако не съм яла скоро нищо
Благодаря ти get_real на мен почти нищо не помага като ме обземе вълната на гадене,,,,сега ще пробвам с цитруси, дано ми размине....

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 18:54 от Toni2017

# 454
И при мен има гадене, особено вечер като си легна. Също така, ако огладнея става непоносимо... bouquet Hug

# 455
И при мен има гадене, особено вечер като си легна. Също така, ако огладнея става непоносимо... bouquet Hug
Да, значи сме все с едни и същи симптоми....не е никак лесно, но поне това е добър знак, че нашите бебета се развиват...

# 456
Здравейте и от мен, за мен това е първа дългоочаквана бременност, даже още не мога да повярвам, че след 3 години видях двете чертички! Relaxed аз също имах гадене, но само първите дни от закъснението и то само сутрин, а сега съм в 5г.с. и 4 дни и ми прилошава само ако огладнея. С нетърпение ви следя и се вълнувам за всички ви ! Успех Flowers Hibiscus

# 457
Здравейте и от мен, за мен това е първа дългоочаквана бременност, даже още не мога да повярвам, че след 3 години видях двете чертички! Relaxed аз също имах гадене, но само първите дни от закъснението и то само сутрин, а сега съм в 5г.с. и 4 дни и ми прилошава само ако огладнея. С нетърпение ви следя и се вълнувам за всички ви ! Успех Flowers Hibiscus
Стискам ти палци, Доли, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! И аз се вълнувам, защото предната ми завърши зле в 6гс, но с тази вярвам,че нещата ще се случат! Gift Heart

# 458
Благодаря ти много , ужасно съжалявам за това което ти се е случило предишната бременност! И аз много се притеснявам да не ми се случи подобно нещо тъй като до сега не съм била бременна и не мога да разбера дали всичко е наред и кое е добре и кое не, но се надявам и мисля позитивно , май само това мога да направя Simple Smile

# 459
Благодаря ти много , ужасно съжалявам за това което ти се е случило предишната бременност! И аз много се притеснявам да не ми се случи подобно нещо тъй като до сега не съм била бременна и не мога да разбера дали всичко е наред и кое е добре и кое не, но се надявам и мисля позитивно , май само това мога да направя Simple Smile
Благодаря ти, всяка бременност е различна, при мен разочарованието беше огромно, защото абортът се случи след инвитро и това беше пълен провал..сега съм в 7с. след замразен трансфер и силно се надявам този път нещата да се развият... поне до 13-15 седмица ще съм на тръни, но да сме позитивни!

# 460
Аз забременях от четвърта инсеминация. В деня когато си направих теста трябваше да отида до лекаря да занеса документите за кандидатстване по фонда за инвитро, но не се наложи Simple Smile надявам се и да не ми се налага повече. За това сега и аз съм на тръни защото ако нещо се случи не знам от къде да започна или как да продължа. Никога не съм приемала медикаменти и малко ме е страх от тези хормони и т.н. които се приемат при ин витро , може би за това и инсеминация беше успешна чак от четвъртия път , но все пак както и да стане, важното е да стане !

# 461
Здравейте! И на мен от няколко дни много ми се гади, но днес цял ден съм повръщала нищо не ми се яде, само няколко портокала и филия с сирене. Много зле се чувствам и също имам страшно много главоболие. Помагаите със съвети. 😏

# 462
Запис при вас момичета Simple Smile
В момента съм 5 г.с. + 6 дни. Още не съм чула сърчице, имам час за преглед на 5 декември!
Надявам се хубаво да си прекараме следващите месеци тук и успех на всички!

# 463
В момента съм 5 г.с. + 6 дни. Още не съм чула сърчице, имам час за преглед на 5 декември!
И аз съм същата 5 + 6, разбрах се с доктора да му звънна на 4ти, за да се разберем 5-6ти да чуем сърчице/ца Simple Smile

# 464
И аз съм същата 5 + 6, разбрах се с доктора да му звънна на 4ти, за да се разберем 5-6ти да чуем сърчице/ца Simple Smile
Моя доктор ме извика на 30-ти ноември за първи преглед, вие преди това ходили ли сте на ехограф или направо ви викат за сърцето, питам не за друго а защото ми казаха , че на този преглед в четвъртък вероятно ще се види сърдечна дейност тъй като влизам точно в 6-та седмица.

Общи условия

Активация на акаунт