ЮЛСКИ мами 2018

• 53 103
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Момичета след БХС ще правите ли фетална морфология при специалист или ще ви огледат личните гинеколози ?

# 646
Момичета след БХС ще правите ли фетална морфология при специалист или ще ви огледат личните гинеколози ?

Да, аз смятам да правя фетална морфол. при др Чавеева в клиника Щерев, там ходя на ЖК и смятам, че имат добри специалисти и техника.

# 647
  • Шумен
Здравейте, включвам се в групата Simple Smile  Днес влизам в 7-ма седмица, в понеделник имам час при лекар и тогава ще споделя повече подробности. Моля за покана във Фейсбук групата.

# 648

flower66, защо си на аспирин протект ? Тромбофилия ли имаш ?
[/quote]

нямам тромбофилия......незнам защо точно го изписа,но както писах и във фейса,минала бременост завърши със спешно секцио,заради отлепяне на плацената.
Като пишем и във фейс и тук и мисля ,че се повтарям,ако е така ме извинете:)Simple SmileSimple Smile
 Относно БХС и фетална,ще правя всичко,пада ми се януари месец.
хубав ден на всички малки коремчета:smile:

# 649
  • Варна
Аз още не съм в групата в ФБ, така че за мен не се повтаряш Wink

# 650
  • София
Аз си запазих час за ФМ на 03.01, тогава ще съм първи ден от 12 г.с. в св. Петка при Стратиева, мисля че там правят и БХС направо

# 651
Моля за покана за фейсбук групата

# 652
Има ли бъдещи мами от Русе Simple Smile

# 653
Има ли бъдещи мами от Русе Simple Smile

да , аз Simple Smile 
пишете ми ако искате

# 654
Здравей. И аз имах Еколи в урината. Пих АБ 7 дена и после пуснах отново стерилна и вече я няма. Не е приятно, но е неизбежно - т.е. Няма как да не се лекува..
Не се панирай и се консултирай с лекаря си и всичко ще бъде наред!

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 00:50 от Mimsiii

# 655
Здравейте, аз от днес влизам в 7 г.с. и до сега нямах абсолютно никакви симптоми освен , че ми се доспива повечко, обаче от днес започна едно гадене, силно, до сега ми е прилошавало само ако огладнея, но днес...Confounded ужас! Има ли други при които симптомите идват по-късно? Аз до сега дори се притеснявах, че не изпитвам нищо, обаче взе да ми липсва това без симптомно бременеене FlushedRelaxed

# 656
аз до 6 седмица , т.е малко след като разбрах че съм бременна нямах никакви признаци . от влизането ми в 6 седмица (вече съм в 9) не спира да ми се гади , повръщам , не ям почти нищо защото го повръщам . Да не говорим за миризмите които ми харесваха преди , сега само докато усетя и ми става лошо.
Спи ми се много , чувствам се изморена , абе нещо страшно е - парцал с една дума

# 657
Аз пък страдам от безсъние! Доктора ми каза да пия мента, глог и валериан, но като гледам че пише - не се препоръчва за бременни , ме хваща страх да го пия! Ходя по цял ден като ударена с мокър парцал и яно съм доста подпухнала, щом колегите ми вече взеха да се тревожат да не съм болна Laughing

# 658
Здравей. И аз има Еколи в урината. Пих АБ 7 дена и после пуснах отново стерилна и вече я няма. Не е приятно, но не неизбежно - т.е. Няма как да не се лекува..
Не се панирай и се консултирай с лекаря си и всичко ще бъде наред!

Привет,

В коя седмица пи антибиотика и кой точно, ако нямаш против да споделиш?
Днес съм на лекар, надявам се, че ще ми даде нещо и ще се оправят нещата Sad

# 659
Аз пък страдам от безсъние! Доктора ми каза да пия мента, глог и валериан, но като гледам че пише - не се препоръчва за бременни , ме хваща страх да го пия! Ходя по цял ден като ударена с мокър парцал и яно съм доста подпухнала, щом колегите ми вече взеха да се тревожат да не съм болна Laughing
Не се занимавай с ментата и глога, първо, че е едно от най-леките успокоителни така да се каже, второ няма да ти помогне за съня. Аз страдах година и половина от паник атаки и не можех да спя, пий ги тия менти и валерияни ... Трябва цялото шише да изпия да има ефект. Но ще ти кажа кое помага, става и за бременни, има едни спрейчета на доктор Бах, различни видове са, но има един син, който е специално за безсъние и е абсолютно натурален и безвреден за бебето. Моята психотерапевтка ми го каза преди време и наистина помага.

Общи условия

Активация на акаунт