Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 092
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Енджи като я дават в близък план изглежда към 40, със сигурност над 35. Дано да не е мн по-млада, че ще е жалко за цялата поддръжка на външността й.
Споко, не е.  Mr. Green

# 1 456
  • Бургас
Искала да я изкара лигла. Ми че тя си е такава, що се обижда. Ма верно хората като им кажат истината и се нервят.
О да , това зелено анцунгче дето го беше облякла ми изглежда много световноизвестен дизаин. Joy

# 1 457
  • София
Че кой се оплакваше, че имал херния и не можел да носи тежко, крещя по Мегз именно за това. Сега пък Мегз я изкарвала лигла щото казвала че не можела да носи тежко.
И тя обвинява Мегз, че е лъжкиня.

Касабие имам в предвид.

# 1 458
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скоро имаше някакъв хит из интернет за рокля сватбена от тоалетна хартия
Мегза какво ми се прави на новатор 😄

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6348622

А баш това беше
С дантели точно как тя я представи, уж че и дошло вдъхновението 😄

# 1 459
Енджи дали си е ремонтирала носа? Изглежда странно къс за арабка.

# 1 460
Хайде, и Алфредо го отнесе заради злобата на Касабието срещу Мегз. Тази по-злобна ще излезе и от ИринИ бе Flushed

# 1 461
  • София
Да.  Peace
Много цигански черти откривам в ливанката.

# 1 462
  • София
Шефът е мега противен, но поне крещи на всички в очите и не сплетничи. Енджито злобее задкулисно

# 1 463
Аз пък харесвам Енджи. Красива ми е, стилна ми е, фина ми е. Нива е над Миглена. А относно това че лъже за годините и за дипломата си - ами те всички в тази къща лъжат. Миглена лъже, че е завършила в Англия, шефа лъже в автобиографията си, Джугани лъже, че има хиляда дипломи, Тото лъже, че е скъсал н приятелката си - то даже се чудя дали някой някога е казвал истината в ББ тази година

# 1 464
100% е пипано нослето, личи му.

# 1 465
  • Испания
Скоро имаше някакъв хит из интернет за рокля сватбена от тоалетна хартия
Мегза какво ми се прави на новатор 😄

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6348622

А баш това беше
С дантели точно как тя я представи, уж че и дошло вдъхновението 😄

Е, откъде може да предположи недоразумението, че някой може и да е попрочел нещо?

# 1 466
  • София
Много досадна история с"брака" писна ми от Касабието и Мегз.

# 1 467
С всеки следващ епизод все повече съквартиранти ми стават дразнещи. А днес се чудя коя ми е по-антипатична от двете "дизайнерки". За Мегз модата е призвание "косата в моя живот е едно, косата в нейния живот е друго"... мамо мила... поредна велика дизайнерска мисъл. Върти едни и същи лафове от понеделник, да смени плочата.

# 1 468
  • Тра-ла-ла
Цуньо имал футболен отбор?! Сигурно е в група "Я" Joy

# 1 469
  • Испания
Изказването, че Енджи завижда на Миглена е толкова смешно, безпочвено и жалко, колкото и думите на недоразумението, че няма да слезе на нивото на Хранова.

Общи условия

Активация на акаунт