Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 078
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Испания
Из-по-но-ми-ни-ра-ха се!

# 1 486
Ваня номинира Алфредо, че ме разбираш играта и не се включвал. Да се включи в какво-в интригите и сплетните и скандалите. Пълна глупост. Номинирал някой че не се кара с другите. Патка.

# 1 487
Купил бил Цуньо-гащите на отбора Whistling
Булката нали е манекенка,може ли пък хал хабер да си няма коя рокля как ще и стои и чака да и кажат?
И с тази тоалетна хартия-това е толкова евтино като излъчване и изобщо не ми се струва оригинално.За вземе да се завие с на Сашето драпериите най-добре.

# 1 488
  • София
Миглена никога не говори за другите, нееееееее. Но... го прави само, когато предполага, че ще бъде излъчено. Откъде щяхме да знаем за поредния "подвиг" на Чуни?

Абсолютно вярно е това. Зор да я дават.
Демек да го хвали...  или по-добре да мълчи, докато ниминира ли..... !??? JoyJoyJoy

# 1 489
И ква стана тя, на Сашка 105-годишните маркови прокъсани мантии най-оборотни, всеки ги иска. Хохо.

# 1 490
  • Валенсия
Номинациите на В. Щерева плоски и лишени от всякакви нормални аргументи.
Нали е писателка, певица, актриса, или... каквото и да е там последното. Нещо по-оригинално от отправеното към шефа - "Безразличието за мен е по-силно от омразата", което всички го знаем като израз, не успя ли да ѝ пръкне интелегентната главица?!
Шефът можер и да преувеличи с епитетите си към нея, ама, че е нереализирана, подтисната, и блуждаеща кукувица, това си е чиста истина.

# 1 491

Може и така да е, ама като знам колко птички, кучета и дечица изгинаха в друг негов разказ... Този е или уникален лъжец, или уникален творец на лакърдии.

# 1 492
Ех, Цуньо, Цуньо, хич не правиш разлика ти. Да пишеш на една жена не значи, че си спал с нея. Както и да риташ в местния парк, не те прави Роман Абрамович.

# 1 493
До единайсет ли са тая вечер, че вече ми се доспа?

# 1 494
Страшно ми е противна Миглена, напряга ме да я слушам и гледам. Това с тоалетната хартия е супер тъпотия. Алекс й е досадно и за това веднага прие, каквото и да е, да свършва един вид.

# 1 495
  • Испания
Булката нали е манекенка,може ли пък хал хабер да си няма коя рокля как ще и стои и чака да и кажат?

Имаше и друг бисер. Попита шивачката: на голо ли трябва да ѝ вземе мерките, когато искаше да ѝ измери талията.

# 1 496
  • София
И ква стана тя, на Сашка 105-годишните маркови прокъсани мантии най-оборотни, всеки ги иска. Хохо.
Няма нищо ново под слънцето. Модата се върти.  Laughing

# 1 497
  • София
Това дали е оборотният пръстен?

# 1 498
Пръстена е страхотен!  Heart Eyes

# 1 499
Тоя пък лигльо с тия розови гащи ми писнА да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт