Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 195 666
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Мекц е супер просто парче. Просто, но нахално и нахъсано. Готвила се е за Брадъра и се бори за победа.
И аз мисля, че или Алекс или Твоят Дано ще спечели. Нали е "Сезонът на любовта."
Останалите са там за цвят.

# 61
На мен визуално Богданска много ми допада, носът и придава характер и идентичност. Дано не се подлъже! А, аз по принцип харесвам лица с някаква кривина по тях Joy 

Цуньо, Цуньо...какво  да кажа и мантия невидимка няма да го спаси, този човек по ред на номерата ще го бият като излезе, а уж да се покаже много знаещ и смесен с хайлайфа. Дожаля ми за него, цял ден по чужди заведения, с чужди охрани и чужди жени. Изглежда ми като бедното момче за всичко на богатите, които му подхвърлят огризките си и ...снимки Mask  Отвратително. Жълтата преса му беше създала някакъв образ, витаеше енигма, уж плейбой, много желан, а той един застаряващ ерген-клюкар, взет от селската седянка.

# 62
Албена Вулева коментира Вип брадър.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/albena-vuleva-izpepelya … o_news549911.html
Много от нещата, които казва са си самата истина обаче.

# 63
Мегз поства тези клипове, за да си вдига продажбите, тя го е казвала. Тя обаче няма грам чувство за хумор или нещо друго, с което да блесне и затова е решила да пробива с циркове. Ама къде остава себеуважението питам аз?

# 64
Тази, която е зад кадър и снима клипа и коментира, между другото е Алекс Богданска.
Те по цял ден бръмчат с прословутата Г класа и си правят снимки и клипчета, явно. Grinning

# 65
На мен визуално Богданска много ми допада, носът и придава характер и идентичност. Дано не се подлъже! А, аз по принцип харесвам лица с някаква кривина по тях Joy 

Цуньо, Цуньо...какво  да кажа и мантия невидимка няма да го спаси, този човек по ред на номерата ще го бият като излезе, а уж да се покаже много знаещ и смесен с хайлайфа. Дожаля ми за него, цял ден по чужди заведения, с чужди охрани и чужди жени. Изглежда ми като бедното момче за всичко на богатите, които му подхвърлят огризките си и ...снимки Mask  Отвратително. Жълтата преса му беше създала някакъв образ, витаеше енигма, уж плейбой, много желан, а той един застаряващ ерген-клюкар, взет от селската седянка.

И снимките му в телефона - чужди. И тракторът, дето е заложил и той на баща му. Направо жив да го ожалиш. Да пуснат един номер да му съберем малко средства. Joy

# 66
Ама пилетата са негови....дето ги щъка, м.... Mr. Green

# 67
  • Някъде в Матрицата
Хайде и аз тук, в новата тема, за която благодаря. 😊
Цуни ще си тръгне тази вечер. Ако пък вота покаже друго, значи приятелите мЕлионери са цъкали смс-и барабар с охраните си.GrinGrin

# 68
Джулиана кандидатства за водеща! Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=jLhLUh2pjQw

# 69
Албена Вулева коментира Вип брадър.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/albena-vuleva-izpepelya … o_news549911.html
Много от нещата, които казва са си самата истина обаче.

МОЯ ФАВОРИТКА! Най-добрият анализатор и психолог!!

# 70
Вулева е добре да си прави и автоанализи, аз не я харесвам. Ако счита, че Гани няма "естетика" какво мисли за себе си, когато се гледа в огледалото...

# 71
Благодаря за темата  bouquet Вече почти само ви чета, без да гледам.
Иначе съм за Цуни да си тръгва.

# 72
  • в резерват
Искам Мичето пак да влезе в къщата

# 73
  • Враца
Не харесвам Вулева, но пък описанието и за Мария е ... приказно! Simple Smile  Peace

# 74
  • somewhere near the sea
Стига му толкова слава на Цуньо. Следващата ще е пишман-шивачката.

Общи условия

Активация на акаунт