Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 086
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 595
Не знам какво си мислят дизайнери като Жени Живкова и София Борисова за Миглена като тяхна колежка. Истински успелите хора не обясняват по цял ден колко са велики и успешни, а работят и остават другите да ги оценят като успешни. 🙂

Днес бях на шопинг и има толкова готини  дрехи по магазините и си мислех, че всяка дреха някой дизайнер я е създал с въображението си, а Миглена купува китайски реплики и най-лошото е че твърди, че тя ги е създала. Тя откровено лъже клиентите си. Никога не бих си купила дреха от нея дори само заради отношението й и лъжите й!

А е за какво да си купя дреха от Мегз, която я има на още 15 места и то по-евтино.

Според мен тя може да даде да преправят роклята, тъй като със сигурност хората около нея четат коментарите 

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 19:16 от daizy_g

# 2 596
Не знам какво си мислят дизайнери като Жени Живкова и София Борисова за Миглена като тяхна колежка. Истински успелите хора не обясняват по цял ден колко са велики и успешни, а работят и остават другите да ги оценят като успешни. 🙂

Днес бях на шопинг и има толкова готини  дрехи по магазините и си мислех, че всяка дреха някой дизайнер я е създал с въображението си, а Миглена купува китайски реплики и най-лошото е че твърди, че тя ги е създала. Тя откровено лъже клиентите си. Никога не бих си купила дреха от нея дори само заради отношението й и лъжите й!

+1 Напълно съм съгласна.Много негативи се натрупаха по отношение на  т.нар. й бизнес-ниско качество на материите,банални, скучни ,безлични модели(копирани от масовите китайски парцалки),ужасно и недопустимо обслужване на служителите (лично съм се убедила!),с една дума-НУЛЕВ професионализъм.

# 2 597
  • Някъде в Матрицата
Айде да ги женят там и да свършва тая мъка. Лично аз, имайки предвид развятата история с пръста, няма да напирам да сключвам брак с човека, който ме е довел до нервни кризи, отлив на приятелки (те толкоз и приятелки са били) и кофти имидж. Но не съм аз. А и както е казал Алеко: разни хора - разни идеали. Хората си преобърнаха и любовта (ако това е любов), и резила в кинти.

# 2 598

+1 Напълно съм съгласна.Много негативи се натрупаха по отношение на  т.нар. й бизнес-ниско качество на материите,банални, скучни ,безлични модели(копирани от масовите китайски парцалки),ужасно и недопустимо обслужване на служителите (лично съм се убедила!),с една дума-НУЛЕВ професионализъм.

Има много разочаровани клиентки и много от тях като се оплачат ги блокират.  Според мен има сериозен финансов гръб, който я лансира и затова се е самозабравила м изтъкването и отношението си!

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 20:27 от daizy_g

# 2 599
Дано кинтите да са достатъчно много, че иначе много евтина сделка ще се окаже.

По въпроса с майката, аз мисля, че те са си се събрали отвън, а родителите им са били запознати с предварителния сценраий на шоуто, а именно - да ги женят публично и от там майката е казала на дъщеря си мнението си "по тоя въпрос". В светлината на това изказване, съм доста склонна да вярвам, че не само мисията "Сватба" е била предварително уговорена, но и спонтанното желание за сключване на легален брак.

Ще ми е интересно да видя дали произведението на Мегз е било изнасяно за поправка, но с оглед на това, че Алекс май (!?! хронлогията на сериите ме обърква, че много монтажи има) се разхождаше с готовата рокля в деня, в който се приготвя и храната... то за кога ще я изнасят, преправят и връщат, тия пъдпъдъци и сладкишчето ще втасат, докато направят роклята.

# 2 600
И аз съм за сватба. Родителите трябва да преосмислят решението си и да подкрепят младите, даже ръка на Петканов трябва да целуват.С тоя имидж,който Алекс си създаде сама с откровените си признания, не знам и след години кой ще я вземе. Държа да отбележа, че съм абсолютно безпристрастна, и диалог не търся  bouquet

# 2 601
Имиджа на Алекс е ясен, но на Петканов е още по-зле Wink Та чак пък ръка да му целуват...

# 2 602
Какво ще гледаме в понеделник:
http://vbox7.com/play:c7fd59f34f

# 2 603
Имиджа на Алекс е ясен, но на Петканов е още по-зле Wink Та чак пък ръка да му целуват...
Така де,търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Треснало,та ги събрало.Ако не е Петканов кой друг.За други мераклии не съм чула.

# 2 604
  • Тра-ла-ла
Горнището на роклята не е барнато Tired

# 2 605
  • София /Абсурдистан
Да видим колко време ще трае любовта Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 20:15 от Unknown_lady

# 2 606
  • София /Абсурдистан
И булката, и дизайнерката си одобряват роклето Simple Smile

# 2 607
Александра има хубаво тяло и и чувал да сложи пак ще и отива.

# 2 608
И булката, и дизайнерката си одобряват роклето Simple Smile

Истинската рокля ще е впечатляваща, също като пръстена. Нали не се съмнявате hahaha

# 2 609
  • София
Дора, какви глупости пишеш? В кой век живееш? Изобщо, за човек ли говорим или за кобила за разплод? Унизително е жена да говори като теб, представяш ли си някой така да говори за твоята дъщеря? Ръка да били целували, бягай ти да целуваш ръка!

Общи условия

Активация на акаунт