Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 076
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Да видим колко време ще трае любовта Simple Smile

Докато излязат от къщата.

# 2 611
Дора, какви глупости пишеш? В кой век живееш? Изобщо, за човек ли говорим или за кобила за разплод? Унизително е жена да говори като теб, представяш ли си някой така да говори за твоята дъщеря? Ръка да били целували, бягай ти да целуваш ръка!
Няма дъщеря тя, има ценни синове, които ако и доведат разпоретина като Алекс ще се гътне. Остава ми само да се чудя на хорските размисли и страсти, защото да ги разбера не мога.

# 2 612
Подразни ме, че мъжете ги питаха дали може да има стриптизьори за жените и че ги накараха тях да танцуват. Значи за мъжете може чужди дами, за жените не?!

# 2 613
"Дами" е твърде силно казано за онези застаряващи магистралки, които им докараха

# 2 614
Дора, какви глупости пишеш? В кой век живееш? Изобщо, за човек ли говорим или за кобила за разплод? Унизително е жена да говори като теб, представяш ли си някой така да говори за твоята дъщеря? Ръка да били целували, бягай ти да целуваш ръка!
Дъщеря нямам, но имам внучка и не бих допуснала да изпадне в такава ситуация.Една жена трябва да знае кога да си отваря краката, и кога не. Животинските инстинкти не би трябвало да са подобаващи за мислещи хора. Не ми го побира акъла това фриволно поведение, недопустимо ми е. Да кръшнеш леко, някоя забежчица, някое флиртче без ангажименти, да. Но да си изтипосаш кирливите ризи пред цяла България не приемам, и то с такава гордост, без предразсъдъци и свенливост newsm78

# 2 615
"Дами" е твърде силно казано за онези застаряващи магистралки, които им докараха
От Мария го взаимствах  Wink.

# 2 616
Дора, ще те изненадам, но ти не можеш да спреш нищо. Ако един човек е решил да направи грешка никой не може да го спре. И майка ми предполагам не е искала да изпадам в много ситуации, но не е успяла да ми попречи. Правила съм безброй грешки, с някои не се гордея, но са били грешки на младостта. Има ли грешка, има и прошка. Не съди толкова строго, защото едва ли и ти се безгрешна. И се премести в 21 век, живеем в него вече почти 20 години. Развивайте се с времето, бе хора. За някои неща сме много модерни, ама за други живеем сме още в каменната ера.

# 2 617
Александра е била само с италианеца докато е била с Мунчо. Голямо престъпление, голямо нещо. Чаровен италианец, който й сваля звезди и я е омаял. Младо момиче е, подлъгала се е. Кой знае какво е станало! Тук моралистките направо с камъни ще я убият.

# 2 618
Имиджа на Алекс е ясен, но на Петканов е още по-зле Wink Та чак пък ръка да му целуват...
Така де,търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Треснало,та ги събрало.Ако не е Петканов кой друг.За други мераклии не съм чула.
Е, щом не си чула, значи няма.
Внимавай, съдбата има лошия навик да си прави шегички с нас.

# 2 619
ОК,спирам мръсната си уста. Доста съвременна и млада баба съм, и не са ми чужди удоволствията на живота, но всичко с мярка и дискретност. Някой да е чел или чул, че дорчето се коцка някъдеее. Не.

пп И не ме кръщавайте, че е нормално за 21 век такова поведение. За където сте тръгнали, аз вече се връщам. Баба знае най - добре hahaha hahaha

# 2 620
  • Тра-ла-ла
Доста съвременна и млада баба съм, и не са ми чужди удоволствията на живота, но всичко с мярка и дискретност. Някой да е чел или чул, че дорчето се коцка някъдеее. Не.
Не съм сигурна Joy Hug

# 2 621
  • София
Ако иска, всяка вечер ще си ляга с десетима - това не е твоя работа, нито имаш право да я осъждаш. А какво би допуснала или не, няма как да знаеш, защото никой няма да те пита. Никоя от нас не е родена от целомъдрието на майка си, а изневерите все някой ги прави, нали така, не идват по магичен път!

# 2 622
Ох, бе Джулая! 😂😂 Бях я забравила тая. На ти още мои грешки на младостта, слушала съм страшно много Черно фередже и други просташки песни. А милата ми майка беше изпаднала в потрес от една песен на Ъпсурд, в която се пееше за Сашка на задна прашка. Добре, че не беше набарала касетките с Ламята и Крали Марко. 😂😂😁

# 2 623
Ох, бе Джулая, нямам звук, но не съм Кака, само Дора. Както и да е казах спирам с фереджето.

ппАндариел ще ти разпорят хастара, после Мегз ще го сглобява с губерката.Но не ми е работа,така че въобще не ме интересува bouquet

# 2 624
  • Тра-ла-ла
Ох, бе Джулая! 😂😂 Бях я забравила тая. На ти още мои грешки на младостта, слушала съм страшно много Черно фередже и други просташки песни.
Това не са грешки на младостта, а експерименти Grinning За Черно Фередже няма възрастова граница...алилууууя Joy

Ох, бе Джулая, нямам звук, но не съм Кака, само Дора. Както и да е казах спирам с фереджето.
За себе си само Дора, за другите - кака Дора Laughing Hug Признавай Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт