Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 045
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 625
С Дора не се закачайте, че ще ви изпратя по 3 дже класи пред входа! А—а ахаааа а-а-а...

# 2 626
  • Тра-ла-ла
С Дора не се закачайте, че ще ви изпратя по 3 дже класи пред входа! А—а ахаааа а-а-а...
Какво ще ги правя тия 3 коли, то данъци, гражднаска, каско, паркинг да им търся. Прати ми само 1 Joy

# 2 627
Какво ще ги правя тия 3 коли, то данъци, гражднаска, каско, паркинг да им търся. Прати ми само 1 Joy
Той Ари ще плаща, ние само ще товарим портокалите hahahaКака ви Дора нищо не признава hahaha Има един лаф - на калъп да ме хванат, не съм аз.Какво остава да си призная публично hahaha

# 2 628
  • София

ппАндариел ще ти разпорят хастара, после Мегз ще го сглобява с губерката.Но не ми е работа,така че въобще не ме интересува bouquet

Я, пак? ОбяснИ ми надълго, нашироко и цветно какво точно имаш предвид!

# 2 629
Деси Цонева интервюира Миглена в Код Фешън:

https://www.youtube.com/watch?v=qhRvfssQ_CM

Към 14:18 се появява и  Александра Богданска

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 22:13 от Berussa

# 2 630
Ше видиш като те извозят до Бесо, после през Гърция чак до Дубай, и стигнеш НА МАРС!

# 2 631
Има нещо много странно във външния вид на Богданка. Не мога да си обясня как една и съща жена може да ми се струва изключително красива , а в друг момент изключително грозна (като вчера с роклята докато говореше с Брадъра примерно). Умишленото лигаво говорене, маниерите дори няма да ги коментирам. Коя нормална , зряла, че било то и влюбена жена говори с думи като "коремчето" , дори 8 годишната ми дъщеря казва "корема".

Само Тото е нормален в тая къща. Ще си го вземам нищо че няма мускули Simple Smile

# 2 632
Ше видиш като те извозят до Бесо, после през Гърция чак до Дубай, и стигнеш НА МАРС!
Да лъскаме чепиците значи. Какво е това Бесо, все ще питам. Гърция и Дубай си ги правим сами. Виж МАРС е друга бира Joy

# 2 633
  • Тра-ла-ла
Може ли да си взема котките?! И едно кашонче с бутилки ракийчица, светая мъченичица?! Laughing

# 2 634
Смях се досега на това  Mr. Green:
Скрит текст:
Биг Брадър:
- Изневерявала ли си на Дани повече от 1 път, докато бяхте заедно?
Александра Богданска (без да се замисля):
- Да.
ББ:
- Изневерявала ли си му повече от 5 пъти?
АБ (замисля се леко, но не много):
- Да.
ББ:
- Изневерявала ли си му повече от 10 пъти?
АБ мълчи 2 минути. Е са си е** мамата. В очите ѝ се чете нечовешко напрежение и трудност. Брои внимателно, да не пропусне някой и да я хване детектора на лъжата. Съквартирантите са в ступор. Алфредо Торес проговаря български от напрежение. От съседната къща в Нови Хан, баба Гица се провиква мощно: уруспио ниеднааааа! Дедо Гошо примлясква жадно, боцкайки туршийката и се изпуска на глас: е таа само аз не съм я минал! Целият свят е вперил очи в телевизора. Напрежението се реже с нож. Цецо Боклука спира за малко да бие мис Тигрова и увеличава звука в трепетно очакване. Майки са готови да се откажат от децата си, бащите да зарежат всичките си любовници. Баба спира да храни внуче, Бойко Борисов да говори глупости. Ким Чен УН е сложил палец на червеното копче, генерал Радев гледа умно за пръв път в живота си. Валери Симеонов всеки момент ще спре да бъде тъп. И точно в този момент АБ отронва:
- Не.
ББ:
- Обичаш ли го?
АБ:
- Да.
ББ:
- Ще се омъжиш ли за него?
АБ:
- Да.
Край. Светът оцеля и този път. Всичко се връща в нормалния си ритъм на живот.

# 2 635
  • София
 Видях, че вече е пуснат линк към промото за понеделник, но аз ще поставя още един за хората на които vbox7 и Nova play, не се отварят.

https://video.nova.bg/novatv/2017/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-21_vip.mp4

# 2 636
Роклята е образувала такава пазва... ooooh!

# 2 637
ппАндариел ще ти разпорят хастара, после Мегз ще го сглобява с губерката.Но не ми е работа,така че въобще не ме интересува bouquet
Дора, много си зле, честно.

# 2 638
Има нещо много странно във външния вид на Богданка. Не мога да си обясня как една и съща жена може да ми се струва изключително красива , а в друг момент изключително грозна (като вчера с роклята докато говореше с Брадъра примерно). Умишленото лигаво говорене, маниерите дори няма да ги коментирам. Коя нормална , зряла, че било то и влюбена жена говори с думи като "коремчето" , дори 8 годишната ми дъщеря казва "корема".

Само Тото е нормален в тая къща. Ще си го вземам нищо че няма мускули Simple Smile
Ааа,няма да се разберем ,Тотко съм си го заплюла ехее още от втори епизод Grinning

# 2 639
Видях, че вече е пуснат линк към промото за понеделник, но аз ще поставя още един за тези на които vbox7 и Nova play, не се отварят.

https://video.nova.bg/novatv/2017/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-21_vip.mp4
И какво и е на роклята. Само кубици няма да държат деколтето.
ппОсмичка не провокирай. Казах,че спирам.Кой успял до понеделник, успял.После старата песен на нов глас. hahaha hahaha

Дора, много си зле, честно.

Защо да съм зле. Хастар като се разнищи,много трудно се кърпи, ако разбираш какво имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт