Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 020
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 670
За сприятеляване не знам, но такова грознодушие не търпя и няма как да си замълча.
Досега не съм чула през живота си мъж да напада мъж по такъв начин заради такова нещо.

# 2 671
  • София
Продължавай, Дора, много ме радваш!

# 2 672
Джулиана има клип на Едерлези, изсвирен на пиано от нея. Готино се е получило. И булчинската й  рокля ми харесва повече! Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=jfpDooR7OhQ

Иначе при Венета бяха показали клипове как свири и много  добре се справя.

Почва от 1.55 минута

https://www.youtube.com/watch?v=jfpDooR7OhQ

Много ме е яд, че няма пиано в къщата. Предишни години имаше.

Във вторият линк ги има и дипломите й, веднага след пианото. 3 са Grinning Според мен са от музикалното, бакалавър и магистър, така че това наистина са си 3 дипломи! Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 00:33 от daizy_g

# 2 673
Джулиана на пиано, милостива Дупнишка Мадоно!!! Ама тъй де, и Мадам Помпадур е свирила на Луи-ненаситния. И подплънки е туряла.. Ех, нищо ново под слънцето... 😆😆😆

Дора24, да ти обясня и аз за правилата: баш в тази тема най-много се кътат бедните, мили момичета и жени, на които тъй им се е случило в живота, че ето - сега е трудно да докажат, че не са туй, за което най-първо ще си помислиш... Миналата година певицата Простуела се въргаля в клозета след 10 текили с мъж, който постави на мушка, но тук беше защитавана все едно им е сестра. Ако напишеш "клозет" - дразнят се. Ми тя е певица, дет се въргаля само в римски бани, нали, не по клозетите... Че и тази година е същото с Богданска - такъв срам да те изтипосат на 20 години на екран да си броиш изневерите, ама моля ти се - не е каквото си мислиш, просто е едно мило, бедно, младо момиче с право на много, много грешки... И прилагането на санкциите е винаги същото: клетви да ти се връща, да не е с твоя мъж, кво се праиш на повече от нея, заяждане, искане на сметка за мнението ти, възмущение от грозния ти език (ама нали, не тоя изплезения от снимките на Алекс), после игнор, после те обявяват за трол и после периодично напомнят, че не те четат. Тук е така.

Ама си струва да се бориш. Един да прочете, че НЕ, НЕ Е ДОБРЕ да си разправяш секс-приключенията пред милионна лумпенизирана публика, която счита, че щом е казано по ТВ на глас, значи си е ок - един да го прочете и вдене, венсеремос (ще победим), коньо (мамка му, по Алфредо)! Чудим се къде е причината във все по-падащата граница за секс при подрастващите, защо се снимат и стават мишени за изнудване, защо има насилие над жените, защо има самоубийства на млади хора, защо расте броят на децата с контакт само с един родител.... Ми Алекс изпльоска в ефир, че си е ок да изневерява, може и пак да се случи, но е щастливаааа, чак коремчето я болииии... И повторено 60 вечери под ред - става новата житейска норма.  Тъжно е, че толкова млади майки тук не виждат разликата, не усещат границата... Аз работя с деца всеки ден - няма по-нещастни същества от тези, родени от изневери, отворени връзки, петкратен секс и т.н. Объркани, невротични деца, които не знаят защо мама е все в нова връзка, нищо, че е 21 век, нищо, че е модерно... Да сме здрави, ще разберем какво мисли бъдещото дете на Алекс като погледа записите на мама с тати преди да се оженят. В ютюб ще стоят качени с години, нали...

# 2 674
SmileSatisfied
Аз лично нямам нищо против отворените връзки,имам чувството,че само тук в БГ сме задръстени и не приемаме нищо Simple Smile
Вече не ти стига Цуньо ли?! Laughing
След едно известно време,всеки мъж ми омръзва,хахахаха
И ми трябва друг,или двама наведнъж Yum

# 2 675
  • Тра-ла-ла
SmileSatisfied
Аз лично нямам нищо против отворените връзки,имам чувството,че само тук в БГ сме задръстени и не приемаме нищо Simple Smile
Вече не ти стига Цуньо ли?! Laughing
След едно известно време,всеки мъж ми омръзва,хахахаха
И ми трябва друг,или двама наведнъж Yum
Утре да не слушаме за теб по телевизията. Някой рогоносец да те разнася като бършнян чувал Laughing А ти на снимка лапнала не 1, а 2 пръстчета smile3534

Направо не мога да повярвам, че си ми зодията Crazy Тука има един потребител мъж с никнейм Scooba. Ще си паснете на ниво неагажираност Mr. Green

# 2 676
Джулиана на пиано, милостива Дупнишка Мадоно!!! Ама тъй де, и Мадам Помпадур е свирила на Луи-ненаситния. И подплънки е туряла.. Ех, нищо ново под слънцето... 😆😆😆

Дора24, да ти обясня и аз за правилата: баш в тази тема най-много се кътат бедните, мили момичета и жени, на които тъй им се е случило в живота, че ето - сега е трудно да докажат, че не са туй, за което най-първо ще си помислиш... Миналата година певицата Простуела се въргаля в клозета след 10 текили с мъж, който постави на мушка, но тук беше защитавана все едно им е сестра. Ако напишеш "клозет" - дразнят се. Ми тя е певица, дет се въргаля само в римски бани, нали, не по клозетите... Че и тази година е същото с Богданска - такъв срам да те изтипосат на 20 години на екран да си броиш изневерите, ама моля ти се - не е каквото си мислиш, просто е едно мило, бедно, младо момиче с право на много, много грешки... И прилагането на санкциите е винаги същото: клетви да ти се връща, да не е с твоя мъж, кво се праиш на повече от нея, заяждане, искане на сметка за мнението ти, възмущение от грозния ти език (ама нали, не тоя изплезения от снимките на Алекс), после игнор, после те обявяват за трол и после периодично напомнят, че не те четат. Тук е така.

Ама си струва да се бориш. Един да прочете, че НЕ, НЕ Е ДОБРЕ да си разправяш секс-приключенията пред милионна лумпенизирана публика, която счита, че щом е казано по ТВ на глас, значи си е ок - един да го прочете и вдене, венсеремос (ще победим), коньо (мамка му, по Алфредо)! Чудим се къде е причината във все по-падащата граница за секс при подрастващите, защо се снимат и стават мишени за изнудване, защо има насилие над жените, защо има самоубийства на млади хора, защо расте броят на децата с контакт само с един родител.... Ми Алекс изпльоска в ефир, че си е ок да изневерява, може и пак да се случи, но е щастливаааа, чак коремчето я болииии... И повторено 60 вечери под ред - става новата житейска норма.  Тъжно е, че толкова млади майки тук не виждат разликата, не усещат границата... Аз работя с деца всеки ден - няма по-нещастни същества от тези, родени от изневери, отворени връзки, петкратен секс и т.н. Объркани, невротични деца, които не знаят защо мама е все в нова връзка, нищо, че е 21 век, нищо, че е модерно... Да сме здрави, ще разберем какво мисли бъдещото дете на Алекс като погледа записите на мама с тати преди да се оженят. В ютюб ще стоят качени с години, нали...
Не е добре, особено за оня дето се върза на акъла на Простуела и се въргаля в тоалетната с нея, за Даню, който е изневерявал и за онези, които се джаскаха със стриптийзьорите на моминското парти.

# 2 677

Не е добре, особено за оня дето се върза на акъла на Простуела и се въргаля в тоалетната с нея, за Даню, който е изневерявал и за онези, които се джаскаха със стриптийзьорите на моминското парти.

Права си, Рейн. И за тях не е добре. Но майката винаги се пази повече, от всички. Тя е святата и възпяваната. Тя е винаги правата, по библейски непорочната, тя е опората, тя е примерът. Тя е началото... А че Петкан е келеш, а Ристю - балък, спор няма. Пък за футболисти с татуировки на Левски, пощръклели в танц - аз лично се правя, че не съществуват. Алфредо и той, да не засрами гилдията... Но началото е ТЯ, избиращата... Тя, носещата великата тайна на природата... Поетично стана. Да се върна в реалността: ей това е мат'риала, уви. Какви времена (по Жоро Минчев), залязващата Сашка да определи каква е изгряващата Сашка...

# 2 678
Мари, няма ли вече да преживееш Емануела? Предаването отдавна свърши, а ти още не можеш за преживееш, че нещо, което не ти харесва на теб ( аз също не я харесвах, да не си помислиш,че я защитавам) се е харесало масово. Аз те чета, защото понякога има доста истини, които си написала в прав текст и доста добри разсъждения съм чела от теб. Обаче се оливаш с едни и същи коментари за Емануела и Сашка.

# 2 679
Нали се говореше, че ще има и олд старс брадър. Този се изчерпа с дивотиите на Петканови. Харесвам продукцията, но по големи глупости от тази "сватба" не съм гледала. Все е имало недомислици в режисирането, но сега избиха рибата.
Хаха, да вкарат пък тогава Николета Лозанова и Ники Михайлов, още една сватба да организират. Много нанагорно ще му дойде на Брадъра. Joy
Колко е висок Дани Златков? Flushed На снимката, която сте публикували към промото за понеделник изглежда бая по - висок от АБ, а го мислех за не повече от 1,80 - 1,83.

# 2 680
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Бррр, на този Петканов му разгледах инстаграма и ми остана много неприятното усещане за гнусен тип...

# 2 681
  • София
Мари, и ти ли? Абе, защо не оставите хората да правят със сексуалния си живот каквото искат! Мисионерки ли се изживявате, що ли? Аз да седна ли да ви бая и да ви държа сметка на вашия живот, какво ли ще открием в него? Няма хора без някакви сексуални тайни, просто го маркирам това и за вашия живот, защото едва ли сте от мижавите промили на хора, които не са правили някакви неща, от които се срамуват и не биха искали да излязат наяве. Всеки човек в живота си е имал поне една изневяра, а и колкото и да е имал, никое трето лице няма право да му държи сметка, щом не го засяга лично. Нито на вас ви е изневерила, нито ви е дъщеря, нито снаха, нито никаква, нито трябва да ви иска разрешението или одобрението. А това, че на вас ви се иска да ви търси одобрението и да се изказвате като последни съдници, особено на тема сексуален живот (интересно, защо ли не на всичко останало в живота на се метнахте, а точно на сексуалния?), вече си е ваш проблем. Аз не понасям, каквато и да е една жена, да се говори за нея по начина, по който Дора (другите потребителки съм ги пропуснала като никове, но да се чувстват споменати) се изрази, а и ти й пригласяш. Сега сигурно ще кажете, че го казвам, защото имам тъмно минало. Не, нямам тъмно минало, но съм либерална по отношение на сексуалното поведение на другите жени, защото то си е тяхна работа какво правят и с какво го правят. Дори ако щеш заради това, че всяко поколение изживява своята сексуална революция, а сексуалната свобода е едно от малкото неща, което жените са извоювали. Та, добрутро и си гледайте работата!

# 2 682
  • Варна
Обичайно за младите хора е да експериментират докато са млади. Не виждам защо Богданска да не опитва и търси това, което и както й харесва. Ще мине време, животът сам ще я "заседи". БигБрадър (или което и да е друго)не бива да бъде предаване - пътеводна светлина за сексуално образование; да насажда мантри за поведение в секса, брой партньори и изобщо ориентация. И жална му майка на този, който се образова и опира на подобни предавания.
А и всеки човек е с различна сексуалност. Имам приятелка-семейна, с 2 момчета, учителка. Децата й страшно ерудирани, възпитани, с награди от всевъзможни конкурси. Тя и мъжа й са суингъри от много години и са си все заедно.

# 2 683
Спирам да чета темата. Твърде много ми дойдоха Петканови и обсъждането на изневери, според мен го обърнахте на СО и пълен офтопик.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 09:23 от Chicci

# 2 684
  • густо майна Филибето
Богданска и Петкан напълно се заслужават. Преди брадъра не можех да го гледам от гнус, сега нещата са различни, но това не е метаморфоза, а илюзия, убедена съм.
Гледахте ли промото? Роклята наистина е ужасно ушита, туй девойче трябва да изкара и курс по техника на облеклото, само идеи не стигат.

Общи условия

Активация на акаунт