Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Сега очаквам Тасев да преспи с Жекова.
Както са я подкарали като едното нищо😂

# 121
  • There I was on a July morning
Явно бързо се забрави за забраната на Банков /сценаристите де/, щото в последната серия Добрева и Тасев си оперираха заедно.
Те и да не са я забравили, всички са оплетени във връзки и не могат да сформират екипи.Wink Аз и преди казвах, че ще ми бъде интересно да вкарват и външни лица за партньори на лекарите, но - не - само се разменят помежду си.

# 122
Сега гледах пак промото. Драма ще има. Добрева ще реже вени, може и да я умъртвят, защото е картонен персонаж от промото. Наталка и тя е картонена. Мазова и тя. Изгледайте промото и ще видите вече по-ясно всичко. И ръката на Пешко, и събличащата се Романова.

# 123
Е да, освен пациентите, редно е и персонала на Свети Кирил да почне да мре...така де, не знам Вили що не отвори едно погребално бюрце, ще бъде на чудна печалба...

# 124
  • София
Тази Добрева - толкова глупав персонаж, уж страхотен хирург, а се държи като 13 годишна лигла. И самата актриса ми е неприятна, въобще не може да пресъздаде образ на амбициозен професионалист.

# 125
Е да, освен пациентите, редно е и персонала на Свети Кирил да почне да мре...така де, не знам Вили що не отвори едно погребално бюрце, ще бъде на чудна печалба...
А, то сега остава да  умъртвят 2-3 млади жени за едното нищо и направо спирам да гледам филма. Naughty

# 126
Ами на мен промото за такъв развой ми нашепва Simple Smile
До тук имаме
-ръката на Пешко, която изпуска скалпела (проблема с ръката);
-колбата, падаща от ръката на Вили (проблем с лабораторията и);
-събличаща се Романова пред Калин (любовната сцена от вчера);
-бременна Наталия;
-Добрева, която на промото е със срязани вени, а вчерашния епизод точно за това се заговори-как щяла да си среже вените (да се самоубие), ако и изневерят;
-Лорчето и Мазов с бебе на ръце (а Лорчето е картонена и пада - дали няма да умре при сложна бременност и раждане?)

# 127
  • София
Тази Добрева - толкова глупав персонаж, уж страхотен хирург, а се държи като 13 годишна лигла. И самата актриса ми е неприятна, въобще не може да пресъздаде образ на амбициозен професионалист.
Да и досега беше основно амбициозна, пък изведнъж - ще се самоубия, ако ми изневериш.

# 128
Ми те нали се познаваха отдавна, без интимна връзка, били са с други партньори, пък не се е самоубила..а сега изведнъж...
Не, не, просто няма логика....колкото и да им е напрегната работата, те ги изкарват малоумни непоследователни животни...ми то Врабчев взе да ми става най-симпатичен...дори Мазов не е същия...не. не...просто...

# 129
Ами на мен промото за такъв развой ми нашепва Simple Smile
До тук имаме
-ръката на Пешко, която изпуска скалпела (проблема с ръката);
-колбата, падаща от ръката на Вили (проблем с лабораторията и);
-събличаща се Романова пред Калин (любовната сцена от вчера);
-бременна Наталия;
-Добрева, която на промото е със срязани вени, а вчерашния епизод точно за това се заговори-как щяла да си среже вените (да се самоубие), ако и изневерят;
-Лорчето и Мазов с бебе на ръце (а Лорчето е картонена и пада - дали няма да умре при сложна бременност и раждане?)
Имаше още 2 момента - Виолета се намърда на директорския стол, а Банков си тръгна. Не ми се ще така да се развият събитията, но да видим.

# 130
  • София
Въпросът е дали ще има следващ сезон. Ако има ще ги заплитат още персонажите. Ще убият някой, за да дойде нов герой и така.

# 131
ааааа, да, не бях обърнала внимание на директорския стол и че сяда на бюрото.
Аз не мога да си обясня до тук-какво значи Чуждо тяло?

ПП. сега виждам, че и Калин е картонен май?
Лорчето и Добрева ще дадат фира, убедена съм вече.

# 132
  • Разпиляна във въображението
Ми те нали се познаваха отдавна, без интимна връзка, били са с други партньори, пък не се е самоубила..а сега изведнъж...

Тасев я обичаше от много време, а тя се усети, когато той се хвана с Галя.

# 133
  • тук, на мястото си
Страшно съм ядосана на такова развитие.
Наталия обвини Калин, че е убил баща и - така и предполагах че ще стане, макар да не го исках. Върхът е, че Калин преспа с Романова, все едно с майка си. Ужас, убиха ме тия сценаристи!
И къде отиде Банков, че и Жекова?
Толкова добре започна сезона, сега направо ме отвратиха. Остава да вземат да разиграват и сценките от ВипБрадър.

# 134
  • Майна Сити
И Галя е картонена...вижда се когато Захариев си скрива ръката от Банков. А защо Стаменова скрива очите на Наталия?

Общи условия

Активация на акаунт