Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 056
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Романова като отиде при Захариев си помислих, че ще търси съдействие да се опълчат на Виолета.
И аз така помислих.

# 436
Обаче, ако пофилософстваме върху героите на сериала, то има един по-завършен Злодей от Виолетката.
И без друго, превърнаха образа й в селска клюкарка.
Та този злодей е майката на Наталия,.
Преди години тя зарязва детето си, ражда друго, после се връща за бъбрека на изоставеното си дете, за да живее второто обичано от нея дете.
И ако не беше умряло болното й дете, тя нямаше да обърне внимание на онова, първото...
Просто остана сама. И се хвана за Наталия.
А сега ще мачка Романова...
Тя е като кукувица, подхвърлила детето си в чуждо гнездо, само дето от безизходица се е върнала.
Можело е да се развие в дълбочина образа на тази безогледно нагла жена, но за съжаление и тук актрисата всичко е провалила.
С фъфлене и некадърност тази... как й беше името... Шинова! Да, Шинова е прецакала всичко. Но тя явно толкова си може женицата.
Оф, откъде ги изравят тези мухлясали треторазредни актриси?

С философстването съм съгласна,но с оценката на Шинова,че е треторазрядна актриса не съм. От къде това заключение? От тази роля ли само? Злобничко някак си звучи. Съвсем добре  си играе "женицата".
Щом е злобно да дадеш оценка за актьор, значи съм голяма злобарка. Но все пак, не може да играе женицата.

# 437
Слушам Деси Банова да казва времето и съобщава, че следва Откраднат живот.
Веднага наострих уши, а тя се е объркала и си почна аматьорския кръжок Съдби на кръстопът Joy 

# 438

ще отиде при Психолог Генадиева и тя ще го накара да продължи напред с Огнянова
Доколкото разбирам от жени, такова сближаване на „младите” би било за Женито трагедия, съпоставима само с размяната на децата.

# 439
  • Другата България
И аз смятам, че Огнянова много явно се слага на Банков, пък после защо жените това-онова, все изниква покрай него - или когато си тръгва, или когато идва, или по коридорите, или за нещо трябва да го навести в кабинета му...че ще има нещо с тях двамата е явно, но можеше той да поеме инициативата, знам ли.
Мен ме дразни, че позатриха образа на Калин с това спешно, глупава работа да е все там щото нали, да не се виждали с Романова, сега вече на всички стана ясно защо е било така, дано Романова се освести и да "виждаме" Калин повече.

# 440
  • Ланкър, планините Овнерог
Сигурно Димо Алексиев си има други ангажименти и са нагласили сценария да го няма. Както и Дария Симеонова (Наталия).

# 441
...Щом е злобно да дадеш оценка за актьор, значи съм голяма злобарка. Но все пак, не може да играе женицата.
Peace Явно и аз съм злобарка  по отношение "таланта" на Ернестина  ooooh!
Постижение е ,че в този сезон поне не ме дразни много .

# 442
  • София
Ернестина играе ужасно когато трябва да е тъжна, или пък ако трябва да плаче е толкова изкуствено.

# 443
За други роли може и да не е много подходяща, но за образа на д-р Стаменова си е достатъчно добра. Малтретирана, емоционално осакатена, сама, преживяла загуба на дете, повече без смисъл в живота... не виждам като как по-добре би могло да се пресъздаде подобен образ за да твърдите че чак да е ужасна нейната игра. Малко крайно ми се струват подобни определения и със сигурност не се базират само на впечатления от този сериал.

# 444
  • София
Ернестина играе ужасно когато трябва да е тъжна, или пък ако трябва да плаче е толкова изкуствено.
Не е само Ернестина. Генадиева също беше ужас когато трябваше да изразява разни емоции покрай мъжа си, сега по се търпи. И с Романова е така - много добра игра и откакто  започнаха драмите с Калин като че ли гледам друга актриса.

# 445
Романова е много познат глас от дублажи,като актриса за първи път я гледам,но на моменти така преиграва...Изобщо от възрастните актриси(тези уж с големият опит)само Буковска се справя и Вачкова,другите са рецитаторки Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 22:09 от *Амбър*

# 446
  • София
На мен Романова много ми харесваше как играе преди драмата с Калин, сега не толкова.

# 447
Мен пък актрисата, играеща Романова, ме дразни още от първи сезон. Нещо не ми допада играта й.

# 448
На мен ми харесва (Милена Живкова се казва) Романова, беше ми една от любимите, изглеждаше ми достоверно.
Скоро четох интервю на мъжа ѝ, също известен актьор Ивайло Герасков, който казва, че сега някои неща в ролята били писани "специално" за нея, което ме навежда на мисълта, че пак милите сценаристи са оакали нещата, хаха.
Но за мен тя е от добрите и щеше да е чудничко да я оставят само в полето на професионалното - като хирург и завеждащ - задълбаването в някакви изсмукани драми просто не се получи.

# 449
...Щом е злобно да дадеш оценка за актьор, значи съм голяма злобарка. Но все пак, не може да играе женицата.
Peace Явно и аз съм злобарка  по отношение "таланта" на Ернестина  ooooh!
Постижение е ,че в този сезон поне не ме дразни много .

Е, не ме разбрахте правилно, или аз не съм се изразила добре. Едно е да се пише- не се е справила с ролята, нещо не ми допада, дразни ме-съвсем друго е да се пише, че "женицата" е треторазрядна актриса. Не казвам, че на мен играта и ми харесва кой знае колко, но е на нивото на почти всички останали актьори.

Общи условия

Активация на акаунт