Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Евгения е бясна защото "жертвата" е точно сина и, но ако беше друг щеше да е ок. Защото точно тя даде идеята на Романова да го върне на мъжа си с по-млад мъж. Както се казва с нейните камъни по нейната глава.

С това вечно мрънкане на Захариев и въртене на света само около неговите увеличаващи се проблеми както и с разделянето на Вяра с Борис се чудя дали Стилянова и Борис няма да ги забъркат отново в нещо. Когато няколко пъти напоследък се повтаря, че между тях няма нищо обикновено става нещо.

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 15:43 от Анонимен

# 526
  • София
И на мен ми е тъпо, че забравиха за първия брак на Калин. Simple Smile Можеха бегло да го споменат. Подобни неща не костват пари, но ти става приятно от заплитането на детайлите Wink

Да бе. Всъщност Калин разведе ли се? Защото изобщо не стана въпрос за този фиктивен брак с лесбийката. Или според сценаристите е двуженец?  Laughing

# 527
  • Другата България
 Grinning Това са незначителни подробности, не дръж на тези неща.

# 528
  • София
Да бе. Всъщност Калин разведе ли се? Защото изобщо не стана въпрос за този фиктивен брак с лесбийката. Или според сценаристите е двуженец?  Laughing
Всъщност тази, за която се ожени, почина. Но какво ли стана с детето, дали са го дали на него и т.н.? Явно само са искали ефектна случка в серията, без да я развият по-нататък.

# 529
  • Там,където се събуждам щастлива.

А уроложката в кой театър играе?

Не е актриса. Завършила е Нациналната Художествена Академия. Занимава се с писане на книги и илюстрации.

# 530

Не е актриса. Завършила е Нациналната Художествена Академия. Занимава се с писане на книги и илюстрации.

Диана е актриса, завършила е НАТФИЗ. Учила е и в НХГ.

# 531

Диана е актриса, завършила е НАТФИЗ. Учила е и в НХГ.

Да, права си! Заблудила съм се.
Тя на колко е години, защото е завършила през 2015? Изглежда ми над 35, но явно не е. За съжаление, не ми харесва как играе. Иначе е красива.

# 532
Малко под 30 е.

# 533
Сега мернах нещо за утрешния епизод,май Банков ще падне с мотора. Привиждаше му се дъщеря му,която викаше “Ставай ,тате!” . 😒

# 534

Сериозно? Изглежда по-възрастна. (Поне за мен)

# 535
Сериозно.  90-ти набор е

# 536
Сега мернах нещо за утрешния епизод,май Банков ще падне с мотора. Привиждаше му се дъщеря му,която викаше “Ставай ,тате!” . 😒
Е, естествено, че ще се пребие в незаконните гонки. После в коя болница ще го спасяват, а познайте!?!!  tooth

Дъщеря му много прилича на него, веднага я познах скейтърката. А сцените с Тасев и Добрева покрай нейния случай бяха страшно слабоумини.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 00:21 от Ензим Бéндер

# 537
А жената с черната коса от днес не е ли на Иван Лечев съпруга??

# 538
А жената с черната коса от днес не е ли на Иван Лечев съпруга??
Да, тя е. Познах я, защото ги гледах в черешката.

# 539
Аз успях да гледам първите 15 минути, но не разбрах защо Добрева се разсърди на Тасев? Че 15-годишната пациентка, която той прегледа си го хареса ли? Че то е нормално това... Чудя се как ги изсмукват от пръстите тези драми, при наличието на нищо. За сценаристите говоря Grinning

Общи условия

Активация на акаунт