Сватба 2018 - II-ра част

• 52 289
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Браво,много се радвам аз днес ще пробвам пак по телефона да попитам.ММ се шегува с мен,вика ми,че се избивали за нашата дата и час, ама мъже не разбират.

# 331
  • София, България
Ако искате точно определен час, да, може би е добре да се подсигурите по-отрано, че е свободен. Но ако сте гъвкави с времето, няма нужда да бързате Simple Smile

Ние искахме първия час след обедната почивка на обредната зала, тъй като имаме доста обикаляне и е Петък. Simple Smile

# 332
Аз се притесних....и в Бургас ли записването за дата в гражданското започва от днес?Hushed

# 333
Аз се притесних....и в Бургас ли записването за дата в гражданското започва от днес?Hushed

Аз преди известно време звънях до нашата община Ямбол да питам от кога са записванията и ми казаха от първите работни дни на януари.Ама аз не се отказвам Grinning

# 334
  • Варна
БУЛЧЕТААА, привет ! Аз бях писала и преди, но с тези подготовки и чудесии не съм се включвала отдавна ! От Варна съм, имаме си вече ресторант, диджей, сватбена агенция, фото и сега се колебая за видео ! Оооо, и забравих най-важното: ще сме с изнесен ритуал, жената ще дойде от община близо до Варна с книгата,ииии всичко ще е истинско на самия ден !!! Много съм щастлива, септември 2018г  наближава с пълна силаааа !!! Heart

# 335

Аз преди известно време звънях до нашата община Ямбол да питам от кога са записванията и ми казаха от първите работни дни на януари.Ама аз не се отказвам Grinning

Вдъхновена от теб и аз звънях в община Бургас и се оказа, че и при нас записват от първите работни дни на януари, което съвсем ме шашна, защото ако другата седмица си запазя ресторант, DJ и фотограф за определена дата, как да си гарантирам, че ще успея да запиша точно тази дата за гражданския брак.....

# 336
  • Варна
И най-важното:заветната дата е 22.09.2018г. !! Много специална за мен и моя годеник дата, с много история, любов и романтика зад нея !

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 19:49 от summer20

# 337

Вдъхновена от теб и аз звънях в община Бургас и се оказа, че и при нас записват от първите работни дни на януари, което съвсем ме шашна, защото ако другата седмица си запазя ресторант, DJ и фотограф за определена дата, как да си гарантирам, че ще успея да запиша точно тази дата за гражданския брак.....

Ех,милата.Аз съм запазила ресторант,фотограф,видео оператор само това ми остана като притеснение за брака,ама хората са решили да ни мъчат.Провери нямаш ли някой познат в общината,така ще станат работите. И се надявай да не е заета и дата и час,аз така се успокоявам.Ако искаш накарай още някой да звънне да не би да дават различна информация.

# 338

Ех,милата.Аз съм запазила ресторант,фотограф,видео оператор само това ми остана като притеснение за брака,ама хората са решили да ни мъчат.Провери нямаш ли някой познат в общината,така ще станат работите. И се надявай да не е заета и дата и час,аз така се успокоявам.Ако искаш накарай още някой да звънне да не би да дават различна информация.

Определено си е за притеснение. За съжаление май нямам приятели с такива позиции в общината.  Единствената опция, за която се сещам ако е заета датата е за изнесен ритуал. Да се надяваме, че всички ще успеем да запазим мечтаните дати  и всичко ще ни върви по вода...

# 339
  • София
Супер, момичета. Много и се радвам.  Hug

# 340
  • Burgas
Anichka 89  Не се притеснявай аз също съм от Бургас и вече всичко сме капарирали, и в общината звънях и ходих до ритуалната и майка ми ходи едно и също тези които ще се женят януари могат да се запишат сега, но ние трябва да изчакаме до 2018

# 341
Момичета, да ви кажа аз съм в Русе. Запазихме си ресторант и фотограф още месец Юли, за сватба през Май 2018. Диджей и видеооператор запазихме, ако не се лъжа, август или началото на септември. Часовете за граждански и църковен брак ги запазихме на 19.10.
Аз имам позната, която се оказа, че е приятелка с жената, която записва в Общината. Помолих я да отиде да попита, но и на нея ѝ казаха, че от Януари ще започнат записванията, но можело и по-рано. Аз, когато питах, също ми казаха от Януари, но бях отпуска на 19.10 и реших да си пробвам късмета и успяхме да си запишем час, макар, че ни казаха, че раничко отиваме.
Мисълта ми е, че е нормално да имате запазени ресторант, фотограф, диджей и видеооператор, а по-късно да си запазите часове за ритуалите.

# 342
Anichka 89  Не се притеснявай аз също съм от Бургас и вече всичко сме капарирали, и в общината звънях и ходих до ритуалната и майка ми ходи едно и също тези които ще се женят януари могат да се запишат сега, но ние трябва да изчакаме до 2018

Благодаря, leidi_nimeriq! Хубаво е да знам, че не съм единствената "луда"😂 Удобно ли е за попитам на кой dj и фотограф сте се спрели, защато аз още съм в чуденка и набирам впечатления Simple Smile

# 343
И аз успях днес да запазя и датата и часа както ги исках. Но голяма опашка - почти 4 часа чаках.... не мога да разбера защо просто не си записват по всяко едно време, за да може да си запазваш първо датата там и после всичко друго, а не да е така с притеснения.

# 344
  • София
И аз успях днес да запазя и датата и часа както ги исках. Но голяма опашка - почти 4 часа чаках.... не мога да разбера защо просто не си записват по всяко едно време, за да може да си запазваш първо датата там и после всичко друго, а не да е така с притеснения.

Леле, голям наплив на пловдивски булки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт