Сватба 2018 - II-ра част

• 52 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София, България
За момента и ние не сме ангажирали видеооператор. Фотографът ни е и видеооператор и работи с едно момиче и когато са наети и двамата, той е видеооператор, а тя е фотограф. С две думи - можем и по-натам да кажем дали искаме видеозаснемане или не.

Много съм щастлива, защото не мислих, че ще получа годежен пръстен, тъй като заедно решихме, че искаме да се оженим и след това да работим за детенце и времето ни притискаше да започнем с организацията, но вчера бях много приятно изненадана, прибирайки се от едно пътуване и вече си имам и годежен пръстен Heart

# 151
Момичета  и на мен вчера ми беше първата проба на булченска рокля. Все още не съм открила моята. Ходих до сватбения център и съм разочарована. Нямаше нищо,което да ми грабне окото. Аз търся по изчистена рокля.  Тези с многото камъни по тях, въобще не ми харесват доста кичозни са. Другата неделя отивам до Асеновград  и дано имам късмет. На пиротска само от един магазин съм очарована и то от отношението на самата продавачка. Обясних и какво точно търся и жената ми извади 6- 7 модела и всичките ми допаднаха. Пробвах ги без да имам записан час и без ограничение на броя рокли.

На мен,най-близо ми е Сливен там също има магазини,има и магазин на Асеновград евентуално,защото аз съм доста труден избор,сигурно ще ходя и до Асеновград. За сега нищо не съм гледала.

# 152
Purple_Peanut, да ти е честит, със здраве и радост да си го носиш! Simple Smile

# 153
А какви са ориентировъчните цени в това ателие? Накой ходил ли е?

Аз пробвах 5 рокли там - най-евтината беше 1600, а най-скъпата 2600.
Нито една от тези няма да е моята. Simple Smile

# 154
  • София
Аз днес се впуснах в пазаруване в алиекспрес, украсата сама ще си я правя и напоръчах доста неща. Като дойдат и подредя една мострена украса ще снимам 🤗 Остава ми да ходя да си купя канапи шишенца и бурканчета от Джъмбо. Някой виждал ли е големи на ширина и плоски кръгчета от дърво? Нещо такова (основата)
Ако не ще ходим на село да сечем 😂

# 155
Аз днес се впуснах в пазаруване в алиекспрес, украсата сама ще си я правя и напоръчах доста неща. Като дойдат и подредя една мострена украса ще снимам 🤗 Остава ми ...

Хей, и моята идея за украса е подобна! Вече даже насъбрах шишарки от под разни борчета Grinning Според мен добре подхождат на горска тематика, която, оказва се, била дори и модерна Flowers Leaves

# 156
  • Варна
Ехоо, здравейте ! И на мен ми предстои сватба, от Варна съм, гласим се за септември, поразгледахме някои ресторанти .. Имате ли мнение за хотел "Корал" на Дружба ?

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 19:46 от summer20

# 157
Аз днес се впуснах в пазаруване в алиекспрес, украсата сама ще си я правя и напоръчах доста неща. Като дойдат и подредя една мострена украса ще снимам 🤗 Остава ми да ходя да си купя канапи шишенца и бурканчета от Джъмбо. Някой виждал ли е големи на ширина и плоски кръгчета от дърво? Нещо такова (основата)
Ако не ще ходим на село да сечем 😂
Красиво е Simple Smile Обаче не се смей, че мъжът ми наистина насече една умряла брезичка на трупчета и на тях набучихме клечки със знаменца от бял лист и ги надписахме кой къде седи. Успех Simple Smile

# 158
  • София
Аз днес се впуснах в пазаруване в алиекспрес, украсата сама ще си я правя и напоръчах доста неща. Като дойдат и подредя една мострена украса ще снимам 🤗 Остава ми ...

Хей, и моята идея за украса е подобна! Вече даже насъбрах шишарки от под разни борчета Grinning Според мен добре подхождат на горска тематика, която, оказва се, била дори и модерна Flowers Leaves
Аз си купих 100 броя шишарки от али експрес, мързи ме да събирам 😁

# 159
И ние си събирахме, то всъщност това и разли разпилени камъчета и листенца ни беше украсата. Зимна сватба,  какво да правиш Simple Smile Като ви чета и ми става мило и драго, ще ми се всяка година да се женя Joy

# 160
Здравейте и от мен Simple Smile тази украса мнооого ми хареса. Аз също съм на такава тема.
Днес след работа ходих до сватбената агенция, която съм си набелязала. Останах страшно доволна от отношението, много симпатични хора и веднага усетиха и разбраха какво искам и каква ми е идеята. Жената каза, че ще ми изготви оферта и ще гледа до 1 седмица да ми я изпрати, с уговорката, че не е фиксирана сума /аз поне разбрах, че ще ми определи някакъв диапазон от-до/, тъй като всичко зависи вече от конкретни цветя, които ще изберем, а и тя каза, че офертата ще е за такова количество цветя, което според нея ще стои естетически добре, ако ни се виждам много, може да свалим, но да не е прекалено много, защото ще стане постно. Честно казано нямам представа за какви суми си говорим, не мога да гадая, дори бегла представа нямам. Тази агенция, доколкото съм чувала, е една от по-скъпите в града ни, но се отличават със стил и качество и сигурно си струват парите, просто се притеснявам каква оферта ще получа Grinning

# 161
Момичета,
Мислите ли да имате гост-изпълнител, певец, бенд, оркестър или прочие...?

# 162
Ние не, ще бъдем само с диджей Simple Smile

# 163
И ние ще сме само с диджей.  Purple_Peanut честито !!! Много щастие да ти носи Blush

# 164
Здравейте, момичета Simple Smile
Предстой ни сватба на 9-ти Юни 2018г. За сега само сме запазили ресторанта и водеща - певица и DJ.
Тези дни, трябва да отидем и до църквата и съвета, както и да запазим фото и видео заснемане.
Моля Ви,  да ми помогнете с някой съвети, идеи.
1)От кой фотограф сте доволни?
2) Къде си правихте, например вие фотосесията?
3)В колко часа направихте църковния и гражданския брак?
4) От къде купихте костюма на младоженика?
5)Какви игри включвахте на сватбата, за да забавлявате гостите?
6)Има ли някакъв магазин, от където мога да разгледам неща, като подаръци за гостите, някакви украси, жито, захарни бонбонки и монети, който се хвърлят след църковния брак?
Олеле много въпроси, но всеки отговор, ще ми е от полза.
Благодаря Ви предварително Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 10:34 от simbatka

Общи условия

Активация на акаунт