Има ли значение възрастта на родителите?

• 60 533
  • 837
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Скрит текст:

Да, сериозно  Grinning
Това е ИЗБОР ! и възможност.
Никой никого на сила не кара  Peace

Какъв избор от момиче на 22, здраво и право?
И за каква възможност говориш, след като замразената яйцеклетка не може да седи годна 20 години, че да има някакъв смисъл гимнастиката!?

Никой не кара никого насила, но на мен ми е интересно, защо се предлага ненужната манипулация?
Кой има интерес да ви промие мозъците до такава степен, та да сте готови и здраве да рискувате на децата си, и да хвърляте пари на вятъра? newsm78

Тези неща се диагностицират от доктори все пак  Peace

Прочетох го, но ние говорим за едно точно определено момиче на 22, което няма никакви предразположения, за да се замисля за манипулацията.

Всяка средноинтелигентна жена в наше време, е чувала за тази възможност и ако се явят здравословни проблеми, би проучила и би действала, но тук първо госпожата баба- майка с лека ръка го предложи на момичето, а ти потвърди, че би посъветвала дъщеря си да го направи, без да има нужда.
Което ме учуди. Peace

# 166
  • София
Виж, че извърта, какво друго й остава!  Започна се от "нормално", мина се през показания като кариери и спортисти, и накрая кандиса на "докторите преценяват". Е, хубу, де, какво ще му прецени един доктор на едно 22-годишно младо, право, здраво момиче? Страховете му ли? Ми, за страховете от майчинството си има психиатри и психолози. А една изкукала лелка говори глупости, а друга й приглася за "нормалност".

# 167
  • Tам през Атлантическия океан
Наскоро гледах епизод от сеиал , където темата бе точно за това -замразяване на яйцеклетки от млада жена  Simple Smile Та героинята бе 25 годишна журналистка и водеща Simple Smile без сериозен приятел/мъж до себе си , тъй като режима/работата не и го позволяваше , да завърти накой за дълго. Героинята мечтаеше за дете и семейство с подходящ парньор , та предприе замразяване на яйцеклетки. В  няколко епизода се показа/описа  цялата продцедура и процеса , накрая когато трябваше да и  бъдат извлечени се оказа че нещо размерите им били по-малки ( не се сещам мед. термин)   Crazy  т.е. заради стреса от работата и начина на живот.
Накрая замрази тези които извлякоха (въпреки по-малките размери) доктора там обясняваше риска и т.н.
тъй кати не искаше от ново  да минава цялата продцедура по стимулация и т.н.

p.p.
Being Mary Jane e сериала

# 168
  • София
Аха, една художествена измислица с тревжна млада жена, която не знае какво иска, има проблеми в личния си живот и стресираща работа, не може да си ги реши, не може и да се справи с когнитивния дисонанс,, и се хваща за замразяването като за застраховка.
Вихрогонче е психолог - да каже дали съм диагностицирала правилно по описание. Wink

# 169
Да , това е художествена измислица ,
но имам не пряка*  позната (26)  коато го направи , при нея всичко е било Ок ( с размерите не , като по филма ).

*приятелка на наши приятели

# 170
  • София
Хубаво, и твоя позната да е, ако е по същата схема, пак не е това начинът за справяне с проблемите в личния и професионалния живот.   Все пак, не правим компот за зимата.

# 171
Препоръчителната възраст за замразяване е до 30  години !

Хубаво, и твоя позната да е, ако е по същата схема, пак не е това начинът за справяне с проблемите в личния и професионалния живот.   Все пак, не правим компот за зимата.

Не сме ние тези които ще определяме кой , как ще се справя  и кой е начина  Laughing

Я си представи си някой да ти се бърка в твоя живот и избори  Wink 

# 172
  • София
Да , това е художествена измислица ,
но имам не пряка*  позната (26)  коато го направи , при нея всичко е било Ок ( с размерите не , като по филма ).

*приятелка на наши приятели

Разбирам, аз точно за тях говоря- как са им промили мозъците, за да го направят, без да има причина и нужда!? newsm78
Съгласи се, че до 33- 35 годишна възраст медицината е категорична- фертилността си е на ниво.
За чий бяс ще си бърка в хормоните и ще замразява яйцеклетки, които трябва да бъдат използвани когато все още няма да са нужни?

# 173
М/у другото това е доста скъпа продцедура ( мисля че не се покрива от застраховка ако няма причини  Rolling Eyes )
тъй че тези които го предприемат си имат наистина сериозни доводи/причини    Peace

# 174
  • София
Дес, ти си позволяваш да пишеш абсолютно подвеждащи неща, а ппосле се дърпаш и викаш 4ама, аз никого не карам, той си решава". Не става така тая работа. Всеки носи отговорност за това, което пише.

# 175
М/у другото това е доста скъпа продцедура
тъй че тези които го предприемат си имат наистина сериозни доводи/причини    Peace

Тук е отговорът.
За пари е всичко.
Никой нормален човек няма да го направи, ако не му е промит мозъка.

# 176
М/у другото това е доста скъпа продцедура

Тук е отговорът.
За пари е всичко.
Никой нормален човек няма да го направи, ако не му е промит мозъка.

така ли ?!  ами инвитро опитите ?!
Хората също сами си ги плащат тъй като  обикновенно се финансира само един !
Хората с повече опити и те ли са луди ?!

Не всичко е пари .... уви ....

# 177
  • София
тези с инвитрото го правят,защото не могат да бременеят по естествен път, а не защото са решили "за всеки случай" или "аз правя кариера, не ми е до деца, а и нямам точно сега от кого да раждам".

# 178
тези с инвитрото го правят,защото не могат да бременеят по естествен път, а не защото са решили "за всеки случай" или "аз правя кариера, не ми е до деца, а и нямам точно сега от кого да раждам".
Ами ако мямаш мъж заради кариера/нчин на живот  Laughing за първият срещнат ли трябва да се хванеш за да родиш в срок  Mr. Green
За жени с високи постове/длъжности и възможности  това е вид подсигуряване , да за всеки случай ако се наложи , може и да имат късмет да не се прибягва до замразените яйцеклетки.

Замразяваме на яйцеклетки се први и по здравословни причини не подминавай този факт.

Цитат

тези с инвитрото го правят,защото не могат да бременеят по естествен път
Да , защото някои* са чакали също сгодният момент. Simple Smile
Истории колкото искаш.

# 179
Инвитро не се прави на такава възраст.
Ако има здравословен проблем, пак не виждам смисъл, толкова рано.
Ама какво разбирам аз, в Америка си знаят какво правят.

Общи условия

Активация на акаунт