Храните, които не ям

• 61 922
  • 568
  •   1
Отговори
# 450
Мими, мислех, че само аз не се прехласвам по бананите. Simple Smile
Особено като чета за драми през соца. Mr. Green Mr. Green

# 451
Мими, мислех, че само аз не се прехласвам по бананите. Simple Smile

Аз по принцип си харесвам нашата храна.....някак си не са ми вкусни другите и нашите си традиционни ястия обичам! Party Но пустата сол ooooh! Не знам дали е алтернатива ако заменя с люто, но то пък ще ми дразни на стомаха, абе няма угодия hahaha

# 452
  • Велико Търново
Има подправки като дафинов лист, карамфил и подобни силно ароматни, които щом усетя в храната просто не вкусвам Simple Smile

# 453
Има подправки като дафинов лист, карамфил и подобни силно ароматни, които щом усетя в храната просто не вкусвам Simple Smile
И аз бях така като по млада....сега какво ми стана....лакомията ми нарасна! ooooh! Whistling

# 454
  • София
От подправките много мразя кимион и девисил. Като ги помириша и ми се гади.

# 455
  • София
Всякакви подправки обичам, но не прекалявам като ги използвам.
Не ям патешко, пуешко. Всъщност никога не съм пробвала, но май няма и да мога Confounded

# 456
Общо взето съм всеядна, дори се определям като лакома,  но все пак има храни, които не харесвам, не готвя и не ям.
Крем карамел - от дете не го обичам, твърде ми натъртва на яйца.
Курбан и всякакви варианти на овче/шилешко месо.
Пача, шкембе, мозък, главички, чревца, създърма.
Люто и кисело отбягвам,  но не защото не ми харесват, а заради проблеми със стомаха. Пикантните храни ми докарват ужасни киселини.

# 457
Не ям спанак, мирише ми на лошо. И миди - натрових се преди 30 години и оттогава не съм кусвала. Наскоро опитах авокадо - е, няма по-блудкаво и безвкусно нещо. Не обичам люто, иначе почти всичко ям.

# 458
Не ям спанак, мирише ми на лошо. И миди - натрових се преди 30 години и оттогава не съм кусвала. Наскоро опитах авокадо - е, няма по-блудкаво и безвкусно нещо. Не обичам люто, иначе почти всичко ям.
Авокадото служи за база, която допълва вкуса на това, с което е смесена -- авокадо с домат, страхотна комбинация! Също зависи дали е узряло добре.

# 459
Авокадото служи за база, която допълва вкуса на това, с което е смесена -- авокадо с домат, страхотна комбинация!

Оооо, да, салата от домати с босилек и кубчета авокадо, мога да се изхранвам само с това. Grinning

# 460
  • София
Една похвала не съм чула за авокадо —като вкус !Защо ли !?

# 461
Авокадото служи за база, която допълва вкуса на това, с което е смесена -- авокадо с домат, страхотна комбинация! Също зависи дали е узряло добре.
Беше към някакво ястие с пиле, средиземноморска рецепта, в Испания го ядох, ами не ми хареса. За сметка на това обожавам помело и личи.

# 462
  • Добрич
Защото не се яде просто авокадо, без каквото и да е. На мен ми харесва със сол.

# 463
  • MI
Първо, защото авокадото не е ябълка, второ защото много често не е доузряло. И на мен не ми хареса първия път, после се научих да го разпознавам дали е добро, а и научих някои рецепти в които се вписва много добре.

# 464
Авокадото е за ценители.  Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт