Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Яни по-може.
Гечо и Калоян NEVER!

# 646
  • Sofia
И аз за сефте чувам за Сапунджиев.И логиката му,да се прави на слаб,не разбирам.Явно разчита на това,че никой няма да иска да се излага и да дърпа най-слабия на дуел.Но пък винаги има и такива,на които не им пука как ще изглеждат и искат на всяка цена да останат.В края на краищата,всички са за парите вътре.

# 647
Е, не мога да съм сигурна, но той също е от известните... Не го виждам за първи път. Гледала съм го в доста предавания, мисля е към тия разните му там платени от западни фондации, защитаващи различни каузи. Но не помня точно коя.

Също така струва ми се в предизборните студия- известен ГЕРБаджия е.
Това ако е вярно, го зачерквам от моите фаворити, че и за него гласувах в дуела, пууу значи.....

# 648
  • Вестерос
А какво стана с компотите??
Компотите са готови,но кой и кога ги направи,не разбрах.Аз ли проспах нещо  newsm78
Да не се окаже,че те девойките работни,ама ние не сме разбрали  Laughing.Освен ако не са ги направили мъжете  Mr. Green.
Аз не съм виждала да ги правят, но видях да ги варят мъжете

# 649
  • Вестерос
Чак ми идва да вляза да ги разпердушиня и да им сготвя Grinning Първо ще бия по 2 шамара на Валерия, Елена, Франческа и Виолета.
А Ивона къде я пропускаш, като и тя не може една леща да сготви? И тя само търка диванчетата и цигари свива. От готвенето на Виолета поне никой не се е оплакал.
Не съм съгласна, нея я дават все да помага на някой. Леща и аз не мога хубава да я правя .

# 650
  • София
Бая равномерно са се разделили агитките като никога. 😄

О боже....За Алек и Валерия...безумно вече!

# 651
Ония двамата що са ги оставили еъв фермата...да се избият ли, да се...
Пешооо да не земеш да идеш сега, та да не те видим ей.
Гинчев горкия се ...про...ал

# 652
  • Sofia
А какво стана с компотите??
Компотите са готови,но кой и кога ги направи,не разбрах.Аз ли проспах нещо  newsm78
Да не се окаже,че те девойките работни,ама ние не сме разбрали  Laughing.Освен ако не са ги направили мъжете  Mr. Green.
Аз не съм виждала да ги правят, но видях да ги варят мъжете
Пропуснала съм го това с варенето.

Дали пък във фермата не е и Пешо.Нали уж искаше да се вижда с Валерия,ама на саме,без камери.

п.п.Писали сме заедно с Джолева  Wink.Скриха го Пешо от нас,викаш  hahaha

# 653
Включихме на бтв . Не знам за кой да съм . По симпатичен ми е по пълничкия -Гичев ли е ?
Бърка ми в мозъка насеченето говорене на другия и най вече по интуиция ..че не харесвам шемети, дървени философи , а по земни хора.

# 654
  • София
Изпуснах малко - за какво се сджафкаха Божидара и Сапунджито?

# 655
  • Sofia
Сапунджиев каза,че Божидара искала да е като него и от там се почна  Laughing

# 656
  • София
Е нЕма що. 😂

В първата игра няма интрига.

# 657
  • Sofia
Е понасоса я бая после:от всички участници била на най-долното ниво,злобна била,отрицателна енергия внасяла...

# 658
Ив. С. за мен тотално изперка.
Преди за Дарина - 2 пръста челце,
сега обиди Божидара тотално, силни думи...
Вече бие Вили по обидите

# 659
Ив. С. за мен тотално изперка.
Преди за Дарина - 2 пръста челце,
сега обиди Божидара тотално, силни думи...
Вече бие Вили по обидите
Хареса ми Божидара, че успя да се сдържи от грозни нападки.
Това за ли го написАх.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт