Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ами след като се оакаха със сиренето, или не знам поради що, ( все още не съм сигурна, че е от него) продуцентите, предполагам не искат да рискуват... Не искам да си представям какво правят с дробинето, дали някой го мие и обръща по всички правила или го изхвърлят. Толкова мърляви хора на едно място скоро не са давали.

Да,  pip4i,  и Франческа може да готви, но не знам дали си гледала този й разговор с Гечо, че не би готвила по принцип и не искала, искала само да изкарва пари и нещо от сорта беше. Аз не напразно цитирах Елена, много могат, но защо да се "трепят"? Не искат!
Аз гласувах за Гинчев, защото все си мислех, след роптаенето на Сапунжи, че чака да го извикат на дуел и да се кеш аутне, все пак той е с хонорар. А може би като Божидара ще пожелае да остане. А като го гледам е доста жилавичък.
Както и преди писах не знам за кой да "викам" довечера. И двамата искам да ги гледам още. Ама 'ич не обичам така - да нямам фаворит! И да не знам на коя пейка да седна..  Mr. Green

# 631
С какво се хранят тези самостоятелни работещи жени, би било интересно Франческа да покаже някое тяхно ястие, никакво желание, мисля , че всички щяха да се зарадват и оценят жеста

# 632
  • Буркина Фасо
7002_ognob, живяла съм лятото там, но сме ходили доста често през уикендите, естествено и зимата и съм наясно колко често са се колели животни, защото все пак баща ми е помагал в това. Определено не се е случвало да се колят 2 животни за такъв кратък период! Да не говорим, че във Фермата не са особено натоварени.
агнето/ярето бяха по около 15-16 кила живо тегло. около 8-9 изчистени. половината от това тегло е
кокали. 4 кила месо на 16-17 човека по колко мислиш , че са изяли ?
ние като се съберем пролетта на агне  20-на човека катурваме 2 агнета/ярета  и за една вечер (след като сме обядвали) не остава почти нищо. а освен месото има плънка, салата и биричка , естествено.
нещо друго има тук.  те знаят , че днес са тук и утре може да са напуснали фермата. не им трябва да завъждат животни за домазлък както е било на село.

# 633
Аз пък не съм разбрала, че Сапунджиев е с хонорар вев формата.
Сега прочетох поста на Биляна и се ококорих.

# 634
Е, не мога да съм сигурна, но той също е от известните... Не го виждам за първи път. Гледала съм го в доста предавания, мисля е към тия разните му там платени от западни фондации, защитаващи различни каузи. Но не помня точно коя.

Също така струва ми се в предизборните студия- известен ГЕРБаджия е.

# 635
  • Другата България
И аз това за сефте го чувам. newsm78
За протокола - за Гинчев съм, за него и гласувах.

# 636
Сапунджиев го виждам за първи път във Фермата.
Те известните нали ги обявиха в началото - Ласкин,  В . Николов , Б. Бакалова и В. Каролев.  Сапунджиев не е от тях.

# 637
Е, ако не е тях ще се радвам, защото ще се раздаде.
Излиза ми и в търговския регистър и блог:

https://ivansapundzhiev.wordpress.com/

Едит: заблудих ви, не бил вкаран като известен, наистина.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 18:08 от Билян@

# 638

В този блог прочетох нещо:
Които иска да не чете....

Скрит текст:
Активности
Последно
Завърнах се от риалити формата „Фермата“ по bTV. Снимки от пребиваването ми там:
Иван Сапунджиев във „Фермата 3“ 2017

# 639

В този блог прочетох нещо:
Които иска да не чете....

Скрит текст:
Активности
Последно
Завърнах се от риалити формата „Фермата“ по bTV. Снимки от пребиваването ми там:
Иван Сапунджиев във „Фермата 3“ 2017

Въх, ясно.

# 640
  • София
За сефте го виждам и аз във Фермата. Не ми е интересен, нищо интересно не каза или показа. Да си криеш възможностите и да се правиш нарочно на по-слаб и некадърен, отколкото си, ми се струва страшно тъпо и недостойно, независимо каква идея стои зад това.  Confused

# 641
  • Другата България
От мъжете, които остават май няма слаби физически, та оттук насетне мъжките дуели ще са интересни.
Алек е доста трениран, мисля, че той е най-здрав така да се каже. Simple Smile

# 642
Е, какви са тия хора, дето са ги вкарали? Мързеливи, неспособни, пресметливи, неискрени, клюкари. Едната можела, ама не искала, другия бил силен, пък се криел, женомразци, откачалки, претендиращи за духовна извисеност... Ега ти цветната картина!
Довечера съм за Гинчев, иначе за победител КА-ЛО-ЯЯЯЯН TrophyTrophyTrophy

# 643
Калоян, ама друг път.
МА-РИ-НААААА или ИВ-ОНААААА.

# 644
Да бе  да Маринс или Ивона друг път.И кой ще гласува за тях.
Каааааалоян, Янииии, Стааанко, може и Гееечо.

Общи условия

Активация на акаунт