Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ясно. Благодаря.

Дано се покаже, че нямам търпение да го видя кой е. Joy

# 376
нали Валерия работи в София, кмета в Ст.Загора, освен хубавото и тяло и русата коса, друго нищо няма, пералнята не работи правилно, за 25 годишна показва -нищо не показва  newsm78 , Алекс е интелигентен, не знам защо се набута в тази игра, обяснете ми моля правилата, когато има дуел отпадат и т.н. докато останат колко и как се избира победител, защо Гечо и Стасик се скараха така,

# 377
Аз до колкото разбрах, Валерия е учила висше в София и после се е върнала в Стара загора и там си живее.
Точно маймуна я описва най-добре. А на Алек май му хареса да се оттърва от дуел, защото са влюбени и затова не ѝ позволи да каже, че се "развеждат".

# 378
  • На морето!
Според мен не е политик, още по-малко кмет Пешо. Девойката твърде ограничена ми се види, не е и кой знае колко хубава, така че не вярвам. Мисля си, че е спортист някой или собственик на спортен клуб, или женен, от тези вечно развеждащи се.

# 379
Значи, ще ми се сериалът "Алек+Валерия=любов" да приключи завинаги. Прилича ми на зле скалъпена реклама на продукт, която навират в очите на зрителите денем и нощем. И точно както при несполучливите реклами, тази изсмукана от пръстите история отегчава още от второто завъртане на екран.
Не знам колко интелигентен е Алек, но според мен той докара блудкавия вкус на любовния романс. Валерия се държи по-адекватно от самото начало. Момичето може изобщо да не е тъпо и да заблуждава драгия зрител с недотам изящната си словесност. И не мисля, че е маймуна в оня смисъл с двата клона, а че е попаднала в ситуация да се колебае в избора си между двама, без да съзнава, че вероятно и двамата не са точният избор за нея. Изобщо не ме интересува кой е Пешо, какъв е социалният или семейният му статус и как изглежда въпросният момък. Предпочитам да се бяха концентрирали повече върху взаимоотношенията вътре във фермата, а не през епизод да долитат деца на участници, парапланеристи, транспаранти и всякакви разсейващи положението външни субекти и обекти.

# 380
Вчера някой беше написал в коментар, че не би издържал и два часа някой като Алек, или който и да е, да му виси нон стоп на врата, да го притиска, натиска, да настоява да му доказват чувства и т.н....и аз съм напълно съгласна, че това е равносилно на психически тормоз! Ако наистина уважаваш и обичаш някой не го насилваш да те обича или да ти доказва чувствата си - на сила не става! Това е проява на агресивна манипулация.
Честно казано започнах да уважавам Валерия, въпреки объркаността й в интимен аспект, за това че устоя на манипулативните атаки на Алек, не се поддаде на чувството за вина, което той й вменяваше и на този етап взе ясно решение и го дисквалифицира от състезанието да се домогва до нея. Валерия показа, че носи в себе си достойнство и въпреки младостта и колебливостта си се показва решителна в труден момент. Алек не е за нея, той притежава твърде много от цинизма на опита и амбицията, за да се има доверие на чувствата му за такъв кратък период от време и то пред изкушението на камерите.

# 381
Тоя Алек верно е като пиявица!! Аз не бих го изтърпяла.
Не мисля, че се държи адекватно Валерия,  тя просто не знае какво иска

# 382
кое и е достойнството, това ,че се целуваше с него единия ден , на другия се дърпа, при положение ,че има мъж навън, в случая значи прилича на изнасилване, тя не иска , а той я целува, значи ползва само благата от връзката, всички които момичетата са изброили, че е защитена и нахранена  от Алек, за мен това е двулично поведение, и излъга снощи ,че не се били целували, тя му позволява разни волности още от преди да стане "връзка" , после не и е изгодно

# 383
..... Предпочитам да се бяха концентрирали повече върху взаимоотношенията вътре във фермата,  
Ами отношенията вътре ни ги представят през призмата на сценария. Нали не сте забравили как Гечо и Иван Г характеризираха Анита? Работливо, усмихнато, ведро...на нас ни показваха само как  гримира  себе си и всички наоколо.  Ако камерата ги следи без план да не се окаже, че някои не са толкова работливи или сдържани...
Надявам се любовната сага да приключи, но ако сценаристите не са готови да се откажат ще гледаме страдащ Алек , ревящо Бентли.... Това момиче не може да формулира мислите си, толкова беден речник скоро не бях чувала, а с доста постъпки показа, че е чудовищен егоист.  Не защити Вили като я смазаха, ползва протекцията на Алек за да не ходи в обора, дори му изяжда храната Mask Не ми харесва това момиче , хич не е объркано, а пресметливо и жестоко. как само размаха ръце около главата си, защото не и стигат думи ...не помисли ,че е обидно. Пешо може затова да я крие - хубава обвивка, а съдържание - нула.
Алек се  увлече по стройното телце, хубавата муцунка и младостта и. Нормално, още повече са изолирани . Методът му на "сваляне" е задушаващ само за някоя, която има и друга опция. На правилното момиче ще му хареса, я си спомнете когато бяхте влюбени как следяхте всеки жест Yum
Аз пък забелязвам с крайчеца на окото си друга зараждаща се "близка дружба" - Марина и Божидара. То е гушкане, то са успокоявания с погалване.... Маринка е съблазнителка , всички с пижами и пуловери ,тя или тичка полугола, или с разголени рамене... Що не ни покажат повече ? И не, че нещо , но трите по-възрастни дами си прекарват по-добре, Дарина пя , разтовариха се докато Елена и Франи прекарват времето си  в сметки и схеми .
Определено харесвам Калоян , чудесен, чудесен. И ми е болно, че нито една жена не прояви неговото любопитство към живота във фермата, неговата доброта и работливост.
Жена съм, ама как да ги защитавам ? Как?

# 384
кое и е достойнството, това ,че се целуваше с него единия ден , на другия се дърпа, при положение ,че има мъж навън, в случая значи прилича на изнасилване, тя не иска , а той я целува, значи ползва само благата от връзката, всички които момичетата са изброили, че е защитена и нахранена  от Алек, за мен това е двулично поведение, и излъга снощи ,че не се били целували, тя му позволява разни волности още от преди да стане "връзка" , после не и е изгодно

Ние пък големи моралисти ще излезем Grinning Излъгала била , че се целувала - ми не е длъжна да отговаря на интимни въпроси, зададени от несъобразителност, липса на съчувствие и за да се покаже някой като много безстрастен и изпъкващ. Освен това ЗАЩО ние жените, по силата на някаква извратена логика, трябва да се чувствамне длъжни да се поддаваме на мъж заради храна, непотърсени ласки и наложени протекции?! Какъв е този ранно средновековен морал, за който намекваш?

# 385
Споделям мненията на Mesmunda и Stepa. Този агресивен метод на "сваляне" направо ме отвращава. Не чух Валерия категорично да отрича, че са се целували, просто си клатеше главата и се усмихваше многозначително. Не искаше да потвърди, за да не ѝ кажат точно това, което повечето тук тръбят: "Ето на, сама си си виновна. Заблуди момчето.", но не можеше и да го отрече. Мен, да ви кажа, малоумният въпрос: "Целували ли сте се с език?" ме върна в седми клас Grinning Ама като видях коя умница го зададе..... същата, дето си застъпва връзките и не е оставала и 1 ден без мъж, сега налива акъл в обърканата глава на Валерия. И какво, ако са? Длъжна ли е да остане с него до живот? За мен поведението на Алек също е равносилно на психически тормоз, задушаващо, задължаващо, манипулативно. Не виня Валерия, че на няколко пъти се поддаде. И да не забравяме, че единият път беше под емоцията от "сватбата".

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 11:25 от pip4i

# 386
..... Предпочитам да се бяха концентрирали повече върху взаимоотношенията вътре във фермата,  
Ами отношенията вътре ни ги представят през призмата на сценария. Нали не сте забравили как Гечо и Иван Г характеризираха Анита? Работливо, усмихнато, ведро...на нас ни показваха само как  гримира  себе си и всички наоколо.  Ако камерата ги следи без план да не се окаже, че някои не са толкова работливи или сдържани...
Скрит текст:
Надявам се любовната сага да приключи, но ако сценаристите не са готови да се откажат ще гледаме страдащ Алек , ревящо Бентли.... Това момиче не може да формулира мислите си, толкова беден речник скоро не бях чувала, а с доста постъпки показа, че е чудовищен егоист.  Не защити Вили като я смазаха, ползва протекцията на Алек за да не ходи в обора, дори му изяжда храната Mask Не ми харесва това момиче , хич не е объркано, а пресметливо и жестоко. как само размаха ръце около главата си, защото не и стигат думи ...не помисли ,че е обидно. Пешо може затова да я крие - хубава обвивка, а съдържание - нула.
Алек се  увлече по стройното телце, хубавата муцунка и младостта и. Нормално, още повече са изолирани . Методът му на "сваляне" е задушаващ само за някоя, която има и друга опция. На правилното момиче ще му хареса, я си спомнете когато бяхте влюбени как следяхте всеки жест Yum
Аз пък забелязвам с крайчеца на окото си друга зараждаща се "близка дружба" - Марина и Божидара. То е гушкане, то са успокоявания с погалване.... Маринка е съблазнителка , всички с пижами и пуловери ,тя или тичка полугола, или с разголени рамене... Що не ни покажат повече ? И не, че нещо , но трите по-възрастни дами си прекарват по-добре, Дарина пя , разтовариха се докато Елена и Франи прекарват времето си  в сметки и схеми .
Определено харесвам Калоян , чудесен, чудесен. И ми е болно, че нито една жена не прояви неговото любопитство към живота във фермата, неговата доброта и работливост.
Жена съм, ама как да ги защитавам ? Как?
Добре де, ами ако така говорят за всяка жена отиваща на дуел, която подкрепят - че е работлива, ведра, усмихната, то срещу кои жени роптаят тогава мъжете, че били мързеливи? Simple Smile Аз съм убедена, че и Анита е била толкова мързелива там, колкото всички други, да не е и повече... Simple Smile
А "близката Дружба" между Марина и Божидара започна още през "духовната седмица" Simple Smile .
Много се смях на пехливанските борби как Божидара беше гушнала Дарина (когато се смята, че е извършена въпросната "манипулация" от Дарето), а Дарина ѝ вика - "Бе, не ме пипай така по дупето, бе" или нещо такова 😂 . Опасна е Божидара, ей. 😂

# 387
не съм моралистка, просто показва двуличие, няма нещо за което да я уважавам, не казвам,че трябва да се "отплаща"за храната, просто да беше изказала не, не на всичко, не да ходи да се вре и после бил и я обърквал, забелязах,че след като Алек я съветваше да внимава с Вили, тя пак ходеше всичко да и обяснява, говори едно , а прави друго

# 388
Ензим , благодаря, значи не ме лъже радара ? Яяяя, ще си имаме тройка на разсъмване, а?
Ако Анита не е била достатъчно работлива , поне е била ведра. Което не може да се каже за равния говор на Елена или обяснителния режим на Дарина. Има си мързелани и знам една - Бентлито. Вили поне готви и прави хляб. Ивона не я дават много , но често е поддръжка около някой ковящ мъж. Божидара им взе акъла с отвеяност и мързел, нали? Франческа се мята между работа и висене около Елена...Марина ще има доста поддръжници при дуел - основен дояч , вярно, ослуша се и развали млякото , но пък е закачлива и не отказва възложена работа.
Това ни показват, това виждам , затова не смея много да обявявам някоя за мързел. Освен влюбената в неясно кой .
Но на мъжете им дотяга това женско мотане и най-вече закъснялата храна. Те си го казаха, нито една от тези жени няма да заведат в къщи.Yum  

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 11:56 от Tary

# 389
Аа, аз само си разсъждавам, не мога да знам коя какво прави/не прави, както казваш - толкова ни показват. Simple Smile
Но сякаш Елена води класацията по свиване на цигари, дейност безкрайно полезна за всички във фермата. Е, научи се да плете, де - да плете нещо различно от интриги имам предвид. 😂

Общи условия

Активация на акаунт