Дано се покаже, че нямам търпение да го видя кой е.
, Алекс е интелигентен, не знам защо се набута в тази игра, обяснете ми моля правилата, когато има дуел отпадат и т.н. докато останат колко и как се избира победител, защо Гечо и Стасик се скараха така,
Не ми харесва това момиче , хич не е объркано, а пресметливо и жестоко. как само размаха ръце около главата си, защото не и стигат думи ...не помисли ,че е обидно. Пешо може затова да я крие - хубава обвивка, а съдържание - нула.
Излъгала била , че се целувала - ми не е длъжна да отговаря на интимни въпроси, зададени от несъобразителност, липса на съчувствие и за да се покаже някой като много безстрастен и изпъкващ. Освен това ЗАЩО ние жените, по силата на някаква извратена логика, трябва да се чувствамне длъжни да се поддаваме на мъж заради храна, непотърсени ласки и наложени протекции?! Какъв е този ранно средновековен морал, за който намекваш?
Ама като видях коя умница го зададе..... същата, дето си застъпва връзките и не е оставала и 1 ден без мъж, сега налива акъл в обърканата глава на Валерия. И какво, ако са? Длъжна ли е да остане с него до живот? За мен поведението на Алек също е равносилно на психически тормоз, задушаващо, задължаващо, манипулативно. Не виня Валерия, че на няколко пъти се поддаде. И да не забравяме, че единият път беше под емоцията от "сватбата".
Не ми харесва това момиче , хич не е объркано, а пресметливо и жестоко. как само размаха ръце около главата си, защото не и стигат думи ...не помисли ,че е обидно. Пешо може затова да я крие - хубава обвивка, а съдържание - нула.
Аз съм убедена, че и Анита е била толкова мързелива там, колкото всички други, да не е и повече...
.
Препоръчани теми