Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Гечо го боли кръста , няколко пъти го чух, а Станко е млад. Виж как леко, танцувално стъпва. Гинчев с тия цигари .....не го виждам . Така съм ги преценила Алек и Стани най-добри бойци по външни данни.  Дано греша, че иначе ще отвеят Калоянчик, а ми  е на сърце.Yum

# 436
Аз друго да питам..Защо питките втасваха извън тавите и после ги наринваха в тавите? Че то тавта до някъде докарва обема на питката..

# 437
  • Вестерос
Скандалът между Ивона и Станислав беше заяждане от страна на Станислав. Също смятам , че Станислав не беше длъжен да прави женски дуел.

# 438
  • София
Ставаше въпрос за кофа.
Нямало свободна кофа с която да донесе вода за лещата.  Във всички кофи имало накиснато пране.
Все тая, все е ужасно гнусно и неприемливо.  Sick

# 439
И аз така мисля.. Как може да не си заделят. Все пак.. мият си бельото в тая кофа..

# 440
Ми какво чудно, това за пореден път показва, че от продукцията старателно се грижат да има подобни битовизми, за които да се карат. В едни кофи да перат и вода за готвене да сипват, Па дайте им тенджери, бе, поне да не перат в тях. Mr. Green
На Ивона не само липсата на кофа ѝ беше проблем, а че изобщо май не може да готви. И с тубата какъв беше проблемът - щяла да я стопи, да бе, много по-добре от кофа, в която се пере.  Mr. Green

# 441
В едни кофи да перат и вода за готвене да сипват, Па дайте им тенджери, бе.  Mr. Green

Шеповърнабеужас.  ooooh! Sick Twisted Evil Хубаво е, че съм го изтървала тоз момент. А аз у дома на мъжете се карам като объркат легена за чорапи с друг...

# 442
  • Вестерос
Аз не разбрах за тубата, но май с кофата топлят вода, а с тубата няма как,  но е гнусно, че ползват тези неща за всичко. Сякаш е трудно да се заделят още в началото за готвене и за пране отделни кофи.

# 443
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен Станислав не ми харесва като човек,точно селски тарикат,от тези,които ще те изиграят за 50 стотинки аванта.Обаче не знам кой от мъжете би могъл да го бие,освен евентуално Алек,няма друг конкурент на ниво.

Гинчев ми харесва като цяло,мрънкало е,но има точна преценка за доста неща и ми всява доверие.

Това шушукане на Елена и Франческа,които за мен са бити карти,ми е смешно.Ако били взели те власта,планове с 4 хода напред..Франческа запада(а ми беше фаворитка в началото).

Между другото,мъжете с право се оплакват от жените.Мързеливи са,това е ясно от ден 1 и извинявай,ама една леща да не можеш да сготвиш? Чак пък толкова да си некадърен в кулинарията.. Rolling Eyes

# 444
  • Sofia
Онази вечер май ми се мярна,че най-накрая са си направили втори огън.Сетиха се след месец и кусур ooooh!

# 445
Е, не, Ивона готвеше лещата в казана, сипа вода от тубата май. Май не топлят вода в кофа, само сипват. 😂
Биляна, вкъщи е друго - дрехите в пералнята, съдовете - в миялната. Там са в полеви условия, ама чак пък такава гняс...

# 446
  • София
Аз не разбрах за тубата, но май с кофата топлят вода, а с тубата няма как,  но е гнусно, че ползват тези неща за всичко. Сякаш е трудно да се заделят още в началото за готвене и за пране отделни кофи.
Лещата става и със студена вода. По-добре, отколкото да я топлят в кофата, в която си перат бельото и чорапите.  Confused
Извън това, ми е неудобно, че жените не могат да направят и един боб или леща. Мъжете и в това отношение са по-читави от тях... И друго се чудя - защо все леща и боб готвят, толкова много други неща могат да се направят с наличните продукти.  Thinking  Ама сигурно е по-лесно и да не се мисли много-много.

# 447
И после - що пърдял толкова Яни. 😂 Сигурно всички доста попръдват, ама скришом. 😂

# 448
Жените не могат да готвят и заради това и не  могат да измислят каквото и да е ядене.
Иначе при толкова зеленчуци и яйца вече имат един миш маш и готово.И вода не трябва за него и няма какво да му объркаш...макар че знам ли .

# 449
А нали се облизваха Гечо като сготви някаква градинска манджа. Но май в повечето случаи се вари боб или леща поради мързел да се отиде до градината или полозите.

Ензим, в къщи е ясно, по принцип що за жени са там? Дето си перат дрехите да си слагат вода за готвене - гнусное. Sick Ако ви кажа, че ( само не ми смейте) на чаршафите съм си отбелязала кое е от към лицето. Ми неприятно е един ден да са ти краката - на другият - устата. На чаршафа. макар и да си си моите.

Общи условия

Активация на акаунт