Първа кола

• 51 756
  • 698
  •   1
Отговори
# 525
Не искам да ти влияя, но Хонда Джаз са супер малки колици - за градски условия, без огромни багажи.
Хиляда пъти по-добре Зафира или някое комби, ако ще возите бебето с багажи. Според мен, де....
Карала ли сте такъв модел?

# 526
  • Варна
Точно за Хонда Джаз колега спечели бас за това, че колата събра повече багаж от една друга, забравих вече каква, но искам да кажа, че това е модел, който събира повече багаж, от колкото изглежда.

# 527
Да съм карала - не, но съм се возила. Не се обиждайте от мнението ми, то си е лично мое и не Ви задължава по никакъв начин. Peace

# 528
Не всички коли имат преден и заден парктроник. Ако ти караш нова кола, тук става дума за кола над 10 години. Да си виждала Зафира, Колт или Джаз с парктроник?

Не съм карала такива коли. Но кола на 10 години би трябвало да има парктроници. Все пак говорим за коли 2008 - 2009 г. нали? Предната кола на съпруга ми беше 2005 г. и имаше преден и заден парктроник. А реално това е кола на почти 14 години нали така?

# 529
  • Сф
Сигурно зависи от класа на колата. Почти всекидневно гледам обяви за коли от 2008г. насам и на пръсти се броят тези с парктроник

# 530
Не всички коли имат преден и заден парктроник. Ако ти караш нова кола, тук става дума за кола над 10 години. Да си виждала Зафира, Колт или Джаз с парктроник?

Не съм карала такива коли. Но кола на 10 години би трябвало да има парктроници. Все пак говорим за коли 2008 - 2009 г. нали? Предната кола на съпруга ми беше 2005 г. и имаше преден и заден парктроник. А реално това е кола на почти 14 години нали така?
Вие сте богаташи и карате скъпи коли, а скъпите коли имат всичко.

# 531
Приемам забележката. Може и наистина да не се срещат често коли с парктроници

Ето примерна обява от мен

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=115348670925 … &slink=8rn586

# 532
Да съм карала - не, но съм се возила. Не се обиждайте от мнението ми, то си е лично мое и не Ви задължава по никакъв начин. Peace
НЕ се обиждам напротив аз ценя чуждите мнения и пак казвам колата събира повече пакети от моята и багажника не е малък.

# 533
  • Варна
Моята кола е 2007 година и не само че няма парктроник, ами няма и бордови компютър. Grinning Просто е нисък клас явно. Мислех да си купувам парктроник в началото, но докато се наканя, свикнах с паркирането и не ми е нужен.

# 534

Кола от Враца? Категорично не!

# 535
  • София
Но кола на 10 години би трябвало да има парктроници. Все пак говорим за коли 2008 - 2009 г. нали? Предната кола на съпруга ми беше 2005 г. и имаше преден и заден парктроник. А реално това е кола на почти 14 години нали така?
Аз имам и една, '98 с парктроник, но не е там въпроса и не е определящо. Simple Smile
Кола на 10 год. не е задължително да има, както и кола на 2.
Пример - на жена ми колата, нова, няма преден парктроник. Явно такъв е пакета оборудване, никой не се поинтересувал, не е и поискал допълнително и толкова. Не че е проблем, но в контекста на дискусията. Simple Smile

# 536

Кола от Враца? Категорично не!

Обявата е ПРИМЕРНА. Ако не й харесва да е от Враца може да си вземе от Хасково, Дупница, Шумен или от където й е кеф  Simple Smile Аз примерно не купувам коли извън София. Но има хора, които и до Варна биха отишли да си купят кола, така че хора всякакви

# 537
  • София
Ами...всъщност аз съм родом точно от Враца...Joy Joy Нещо против моето градче ли имате? Sunglasses Joy В кръга на шегата, разбира се! Аз съм от Враца, но живея в София и търся само тук кола. За сега сме за Джаза..В тесните улички в квартала не знам как ще се оправя, поне първоначално докато свикна, с по-дълга и голяма кола. Абсурд ми се вижда....Много благодаря на всички за мненията! Прегледах всичко, което сте споменали в коментарите, но все още нямам решение..Grinning

# 538
Аз съм карал Джаз стегнат японски автомобил.Бензина набира доста приятно и колкото и да е странно не е много шумна вътре въпреки че има пластмаси доста.За семейство с 1дете колата ще свърши доста добра работа .Здрав автомобил на прилична цена. Може да погледнете  Пежо 307 или Фиат Крома.

# 539
  • София
Благодаря Ви за отзива! Хондичкатане супер, само остава да случим и на читава..Иначе, друга кола, към която се бях насочила, беше Пежо, но 207. Само че е малка и тя и багажника няма да свърши работа. 307 също загледах и ми харесва, но не комбито, а хечбека(ако правилно се ориентирам де). И не знам колко и нейния багажник е достатъчно голям, а и нещо за Пежо не чувам много добри неща...Били със слаби ламарини. Чакам да се посъветвам с един колега, който любителски се занимава и поправя коли, включително на всички колеги в офиса и знам, че е наясно. Той като цяло ми препоръча Хондата, нонисках да го питам и за други варианти.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт